• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مشکل با گوگل

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
یکی از سایتهام حدودا یک ماهه راه اندازی شده توی 10 روز به اوج بازدیدش رسید و با محتوای کمی که داشت (ولی کلیک خور بودند) ورودی خوبی از گوگل میگرفت
یهو 5 روزه سایت یکباره ورودی اش خوابید و و یک پنجم شد
از طرفی تو چندتا سایت چک کردم که دیدم نرفته تو Banned list

اما داره ایندکساش کم میشه و وقتی یک پستش رو سرچ میکنم عنوان سایت میاد جای اون پست

به نظرم اینا علایم اسپم شدنه انگار:( نه ؟
درخواست بازبینی برای گوگل فرستادم

به نظرتون چیکارش کنم :(

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
توی این چند وقت که گوگل کلا حالش بهم ریخته
از بس سوتی از گوگل دیدم دیگه چیزی نمیتونم بگم
فکر نکنم بخاطر اسپم باشه
به احتمال زیاد باید بخاطر مشکلات گوگل باشه
اما بازم باید چک کرد

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
توی این چند وقت که گوگل کلا حالش بهم ریخته
از بس سوتی از گوگل دیدم دیگه چیزی نمیتونم بگم
فکر نکنم بخاطر اسپم باشه
به احتمال زیاد باید بخاطر مشکلات گوگل باشه
اما بازم باید چک کرد

آخه تو لیست سایت هام فقط این این مورد براش به وجود اومده :(

لعنت به گوگل که همش رو مخه اههههه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
آخه تو لیست سایت هام فقط این این مورد براش به وجود اومده :(

لعنت به گوگل که همش رو مخه اههههه

خوب منم مثه ... وقت میزارم پست میدم اما بعضی وقت ها پیش میاد کلا گوگل بازدید که نمیده هیچ پستو ایندکس هم نمیکنه :دی
با یک گوگل پرست اینجوری صحبت نکن :eek:
اگر همین گوگل نباشه اینترنتی هم نخواهد ماند، برای سالها اینترنت به کلی فلج میشه :happy:

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
خوب منم مثه ... وقت میزارم پست میدم اما بعضی وقت ها پیش میاد کلا گوگل بازدید که نمیده هیچ پستو ایندکس هم نمیکنه :دی
با یک گوگل پرست اینجوری صحبت نکن :eek:
اگر همین گوگل نباشه اینترنتی هم نخواهد ماند، برای سالها اینترنت به کلی فلج میشه :happy:

آقای گوگل پرست :دی فعلا گوگلت رو مخه

ما همه داریم برای رضای اون پست میزنیم

تعصبی نشو :p

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
آقای گوگل پرست :دی فعلا گوگلت رو مخه

ما همه داریم برای رضای اون پست میزنیم

تعصبی نشو :p

سلام - شما همیشه برای رضای بازدید کننده ها پست بزنی تموم مشکلاتت حل میشه
مهم ترین دلیل این مشکلت همین تازه تاسیس بودنش هست
من هم دقیقا یک ماه پیش یه سایت تازه زدم اولش تو همون 10 اول رشد چشمگیری داشت یه هویی بازدید نصف شد... اما 2 روزه که دوباره بازدید اومده بالا

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سلام - شما همیشه برای رضای بازدید کننده ها پست بزنی تموم مشکلاتت حل میشه
مهم ترین دلیل این مشکلت همین تازه تاسیس بودنش هست
من هم دقیقا یک ماه پیش یه سایت تازه زدم اولش تو همون 10 اول رشد چشمگیری داشت یه هویی بازدید نصف شد... اما 2 روزه که دوباره بازدید اومده بالا

اصن گوگل ترکیده چه بخوای بازدید کننده رو اول بدونی چه گوگل رو اون کار خودشو انجام میده به من و تو هم کاری نداره

حالا نمیدونم جز صبر کار دیگه ای بکنم یا نه

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

خوب فقط صبر نکن یکم پست جدید بزن

بهش بفهمون که سایتت فعال هست

آر اس اس یا سایت مپی چیزی نداری گوگل متوجه فعال بودن سایتت بشه ؟؟

برای سه ماه اول سایت های تازه تاسیس زیاد نمیشه روی گوگل حساب کرد

این زمان تا وقتی هست که گوگل اسم دامنه سایت شما رو به عنوان یه برند قبول کنه

وقتی دامنه سایتت برند شد دیگه پیشرفت حاصل میشه

خوش باشی

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
معمولا سایتهای تازه تاسیس که با انرژی و پستای زیاد شروع می کنن فکر می کنم گوگل بهشون برای مدتی امتیاز می ده و میاره نتایج اول تا بازدید جذب کنن ولی بعد مدتی این امتیاز رو بر میداره . یه جور تشویق.
این حرف براش منبعی ندارم ! ولی به صورت تجربی برام اتفاق افتاده

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سلام

خوب فقط صبر نکن یکم پست جدید بزن

بهش بفهمون که سایتت فعال هست

آر اس اس یا سایت مپی چیزی نداری گوگل متوجه فعال بودن سایتت بشه ؟؟

برای سه ماه اول سایت های تازه تاسیس زیاد نمیشه روی گوگل حساب کرد

این زمان تا وقتی هست که گوگل اسم دامنه سایت شما رو به عنوان یه برند قبول کنه

وقتی دامنه سایتت برند شد دیگه پیشرفت حاصل میشه

خوش باشی

معمولا سایتهای تازه تاسیس که با انرژی و پستای زیاد شروع می کنن فکر می کنم گوگل بهشون برای مدتی امتیاز می ده و میاره نتایج اول تا بازدید جذب کنن ولی بعد مدتی این امتیاز رو بر میداره . یه جور تشویق.
این حرف براش منبعی ندارم ! ولی به صورت تجربی برام اتفاق افتاده

سایت پستاش 90% فعال هستند و ساپت مپش هم آماده همچنین ار اس اس هم سالمه
لیست پینگ های ضرروری بهش دادم مشکلی با ایندکس شدنش ندارم فقط تعداد ایندکسای قبلیش نمیدونم یک تعدادی کم شد

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
اصن گوگل ترکیده چه بخوای بازدید کننده رو اول بدونی چه گوگل رو اون کار خودشو انجام میده به من و تو هم کاری نداره

حالا نمیدونم جز صبر کار دیگه ای بکنم یا نه

شما باید سعی کنید که بازدید کننده ثابت هم جذب کنید نمیدونم آمار شما چطور هست اما مال من 50 - 50 هست.. نصف بازدید کننده ثابت و نصف گوگل
البته نمیشه زیاد به این آمار ها تکیه کرد اما دیگه مطمئنم تهش 40 به 60 میشه دیگه !

در مورد گوگل هم تا حدودی موافقم من از تابستون پارسال روی یه سایت کار کردم یعنی جرخوردم .. الان این سایت جدیدم آمارش خیلی از اون بالاتره .. اون 50000 تا ایندکس داره اما این تازه رسیده به 1000
فکر میکنم سایت قبلیم اسپم شده .. هرچند ورودی خوبی داره و یک ماهه که محتوا تولید میکنیم از خودمون دیگه کپی خبری نیست !!
در ضمن فکر میکنم خودتون تجربه کافی و لازم رو داشته باشید اما فعلا از زدن پست های کلی در سایتتون خودداری کنید و بیشتر به فکر برندینگ کردن سایتتون و درست کردن کلمات کلیدی برای خودتون باشید.

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
از مطالبتون کپی نمی کنن؟!
یه سایتی دارم که چند روز گذشته خیلی از سایتها مطالبش رو کپی می کنن ، الان بازدید نصف شده. چون با همون عنوان الان سایت های دیگه بالای نتایج گوگل هستن ، اونم با مطلب کپی شده !

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
از مطالبتون کپی نمی کنن؟!
یه سایتی دارم که چند روز گذشته خیلی از سایتها مطالبش رو کپی می کنن ، الان بازدید نصف شده. چون با همون عنوان الان سایت های دیگه بالای نتایج گوگل هستن ، اونم با مطلب کپی شده !

خوب نکته کنکوریش اینه که کسایی که از شما کپ میزنن رتبه شون تو گوگل بالاتره

قسمت جالبش اینجاست که گوگل فک میکنه شما از اونا کپ زدی واسه همین ترافیکت نصف شده

تنها راه اینجور سایتها اینه که از وردپرس استفاده کنند تا مطالب سریع توی گوگل ایندکس بشه اینجوری این امید هست که بر اساس بازه زمانی آپ دیت شما رو بالاتر نشون بده

پ ن : همیشه باید سعی کرد یه کلید واژه رو روش کار کرد و توی اون رتبه یک گوگل رو بدست آورد انوقت هیچ کس نمیتونه با کپی کردن از مطالب سایت شما حالش رو ببره حتی اگه موضوع سایت تون تفریحی باشه به این میگم تراکم کلمات کلیدی

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
پاسخ گوگل به من بعد از 3 روز
We reviewed your site and found no manual actions by the webspam team that might affect your site's ranking in Google. There's no need to file a reconsideration request for your site, because any ranking issues you may be experiencing are not related to a manual action taken by the webspam team.

Of course, there may be other issues with your site that affect your site's ranking. Google's computers determine the order of our search results using a series of formulas known as algorithms. We make hundreds of changes to our search algorithms each year, and we employ more than 200 different signals when ranking pages. As our algorithms change and as the web (including your site) changes, some fluctuation in ranking can happen as we make updates to present the best results to our users.

If you've experienced a change in ranking which you suspect may be more than a simple algorithm change, there are other things you may want to investigate as possible causes, such as a major change to your site's content, content management system, or server architecture. For example, a site may not rank well if your server stops serving pages to Googlebot, or if you've changed the URLs for a large portion of your site's pages. This article has a list of other potential reasons your site may not be doing well in search.

If you're still unable to resolve your issue, please see our Webmaster Help Forum for support.

Sincerely,

Google Search Quality Team

a162

Registered User
لایک‌ها
291
باید نکته به نکته بررسی کنی ببینی مشکلش چیه
مثلا یکیش می تونه این باشه
گوگل برای رتبه بندی درست یه کارهایی می کنه
مهمترین کارش نشون دادن سایت شما به انسان و دیدن نتیجه و فیدبک اون انسانه
اگر کسی بیاد روی لینک گوگل به سایت شما کلیک کنه بعد زود بره دوباره سرچ کنه و یا سریع از سایتت خارج بشه
گوگل متوجه میشه اشتباهی بازید کننده فرستاده
ایا شما از شمارنده گوگل استفاده می کنید؟هر بازدید کننده چندتا ویزیت داره از سایت؟ زمان توقف در سایت چند ثانیه اس؟
البته این یک دلیلشه

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
باید نکته به نکته بررسی کنی ببینی مشکلش چیه
مثلا یکیش می تونه این باشه
گوگل برای رتبه بندی درست یه کارهایی می کنه
مهمترین کارش نشون دادن سایت شما به انسان و دیدن نتیجه و فیدبک اون انسانه
اگر کسی بیاد روی لینک گوگل به سایت شما کلیک کنه بعد زود بره دوباره سرچ کنه و یا سریع از سایتت خارج بشه
گوگل متوجه میشه اشتباهی بازید کننده فرستاده
ایا شما از شمارنده گوگل استفاده می کنید؟هر بازدید کننده چندتا ویزیت داره از سایت؟ زمان توقف در سایت چند ثانیه اس؟
البته این یک دلیلشه

درصد Bounce rate سایت زیاد نیست و time on site هم خوبه
یعنی میشه گفت هرکی وارد سایت میشه به جفا و اسپم نیست و 100% به خواسته اش میرسه و چرخی هم میزنه تو سایت

اما نکته اینجاست که وقتی عنوان پست رو سرچ میکنم عنوان اصلی سایت تو نتایج میاد ( نشانه های هرز نامه )

اما بازم سایت عمرش کمه اینو میشه بعنوان یکی از دلایل بیانش کرد :(

بالا