• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مشکل با Mac OS 10.1 X86

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
من امروز روی کامپیوترم که winxp روش نصبه یه Mac os 10.1 X86 نصب کردم.
مراحل نصب تقریبا تموم شد و سیستم restart شد.ولی این سیستم عامل جدید توی منوی startup سیستم اضافه نشد و بنابراین الان نمیشه اجراش کرد.
آیا کسی از دوستان با این سیستم عامل کار کرده و راه حل این مشکلو بلده؟
با تشکر​

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز

من این فایل رو چند روز طول کشید دانلود کردم اما وقتی دی وی دی اون Boot table بود تو دستگاه می گذاشتم بوت میشد اما نصب نمی شد هر کاری کردم تو قسمت پارتیشن هارد رو نشناخت

گفتم شاید سیستمم AMD هست و MAinboard من چیپستش Nforce هست اپل ساپورت نمی کنه به اون جاهایی که شما رسیدی من نرسیدم

راستی سیستم شما اینتل هست یا ای ام دی ؟؟؟

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
سیستم من AMD Sempron 3100 هست.
در مورد مشکل شما ، وقتی باید درایو مقصدو انتخاب کنید ولی هیچ درایوی نشون نمیده ، باید از منوی Tools در بالای صفحه ، Disk Utilityرو اجرا کنید و درایو مورد نظر خودتونو برای نصب Mac OS انتخاب کرده و Erase رو بزنین.
بعد اگه این پنجره رو ببندین ، این درایو رو می تونین به عنوان درایو مقصد انتخاب کنین و نصب رو ادامه بدین.
در ضمن شما در windows به این درایو دسترسی ندارین و فقط خود Mac OS این درایو رو می شناسه.
من تقریبا نصب اینو تموم کردم و مرحله Optimizing Mac OS هم تموم شد و سیستم restart شد. اما فکر می کنم باید Mac OS به منوی بوت سیستم اضافه می شد و با اجرای اون نصب کامل می شد ولی منوی بوت سیستم من هیچ تغییری نکرده و من به این سیستم عامل جدید هیچ دسترسی ندارم.​

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hossein61 :
سلام
سیستم من AMD Sempron 3100 هست.
در مورد مشکل شما ، وقتی باید درایو مقصدو انتخاب کنید ولی هیچ درایوی نشون نمیده ، باید از منوی Tools در بالای صفحه ، Disk Utilityرو اجرا کنید و درایو مورد نظر خودتونو برای نصب Mac OS انتخاب کرده و Erase رو بزنین.
بعد اگه این پنجره رو ببندین ، این درایو رو می تونین به عنوان درایو مقصد انتخاب کنین و نصب رو ادامه بدین.
در ضمن شما در windows به این درایو دسترسی ندارین و فقط خود Mac OS این درایو رو می شناسه.
من تقریبا نصب اینو تموم کردم و مرحله Optimizing Mac OS هم تموم شد و سیستم restart شد. اما فکر می کنم باید Mac OS به منوی بوت سیستم اضافه می شد و با اجرای اون نصب کامل می شد ولی منوی بوت سیستم من هیچ تغییری نکرده و من به این سیستم عامل جدید هیچ دسترسی ندارم.​

دستت درد نکنه مرسی از راهنماییت

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از snebi :
دستت درد نکنه مرسی از راهنماییت
خواهش می کنم.
اگه شما فهمیدید که مشکل من چطور حل میشه لطفا به من خبر بدین.
مرسی​

بالا