• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مشکل تفکر آمیز و عجیب در رابطه با هاست و دامنه و ... !! لطفا نظر بدید !!!!!

wpgostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
لطفا دوستان کمک کنن با این مشکل نمیدونم اصلا باید سراغ کدوم پشتیانی رفت !؟؟؟؟ !

سعی میکنم به صورت خلاصه توضیح بدم :

2 تا سایت داریم و هر دو روی یه هاستینگ هستند و سیستم هر دو هم وردپرس هست و هر دو سایت هم از نظر نسخه وردپرس ، قالب و افزونه ها یکسان هستند .

تنها تفاوت در دامنه هست سایت اول دامنه .com و سایت دوم دارای دامنه .ir هست

و اما مشکل !

سرعت بارگذاری صفحات در مدیریت برای درج مطلب ، ویرایش و ... و سرعت مرور صفحات سایت توسط بازدیدکنندگان، در سایت اول با دامنه com. به مراتب روان تر و بیشتر از سایت دوم یعنی دامنه ir. هست !!!

همچنین در کار با نرم افزارهای Ftp مثل cute ftp باز هم در سایت com . با خطاهای کمتر و روان بودن کاملا محسوس تری مواجه هستم

دوستان لطفا نظر و راهنمایی کنن .. مشکل از چی میتونه باشه ؟ این وسط تنها دامنه هست که تفاوت داره .. ! آیا امکان داره بشه از nic.ir خواست تا تنظیمات دامنه رو چک کنه !؟ یا اصلا تنظیمات خاصی وجود داره ؟

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
ربطی به دامنه نداره . از مدیر سرور درخواست کنید ، هاستتون رو چک کنه .

morvahost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
درسته به دامنه مربوط نمیشه
اما یک تستی هم از جای دیگه و با internet connection دیگه هم انجام بدید و مطمئن بشید که
این اتفاق بر روی اینترنتهای مختلف هم رخ میده یا نه؟

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
مربوط به دامنه نیست
مساله مربوط به DNSها ست شدن اونها میتون باشه(البته با فرض یکسان بودن نیم سرور ها و سرور و آی پی)

wpgostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان مشکل رو پیدا کردم ، مربوط به dns هست و به خاطر اینکه dns ها به جای ست شدن با 2 آی پی با 1 آیپی ست شدند

اینم نتیجه تست pingdon

Too few IPv4 name servers (1).
Only one IPv4 name server was found for the zone. You should always have at least two IPv4 name servers for a zone to be able to handle transient connectivity problems.

و مشکل اصلی این شده الان که به شرکت میزبان که میگم میگه این مشکل محسوب نمیشه !!!!!!!!

بالا