• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مشکل در مورد ورد پرس لطفا کمکم کنید

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام به یه مشکلی برخوردم دوستان جند وقت پیش یه ایمیل بهم امد که اولش نوشته بود هورااا... بعد نوشته بوذ ک وردپرسم خودکار بروزرسانی شده حالا ازهمون موقع الکساکشوریم پاک ششد الان هم کلا رتبه های الکسام ازبین رفت ولی مطالبم تو گوگل ایندکس میشه نمیدونم مشکل از کجاس یکی کمکم کنه
ادرس www.amoze6.ir

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام. کاری به اون نداره. اون برای بروزرسانی وی پی هست.

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دیشب ورد پرسرو به نسخه فارسی بروز رسانی کردم
پارسال یه سایت داشتم همیتنطوری به نسخه انگلیسی بروزرسانی کردم الکسام کلا پرید به پشتیبانی سایتم گفتم گفت کاری نمیشه کرد باید از اول ورد پرس نصب بشه و همه مطالب هم پاک شه بعدا درست شد ولی اونو خودم اشتباه بروزرسانی کردم اینو نه خودش یه بار خودکار بروزرسانی شد

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دیشب ورد پرسرو به نسخه فارسی بروز رسانی کردم
پارسال یه سایت داشتم همیتنطوری به نسخه انگلیسی بروزرسانی کردم الکسام کلا پرید به پشتیبانی سایتم گفتم گفت کاری نمیشه کرد باید از اول ورد پرس نصب بشه و همه مطالب هم پاک شه بعدا درست شد ولی اونو خودم اشتباه بروزرسانی کردم اینو نه خودش یه بار خودکار بروزرسانی شد
نگران نباش خودش آپدیت شده
منم هرچند وقت یه بار ایمیلشو دریافت میکنم
هیچ مشکلی هم برای سئو و ... پیش نمیاد
فقط ممکنه بعضی از افزونه ها با نسخه جدید وردپرس تداخل داشته باشن٬ اونم از هر ۱۰۰۰ تا شاید یکی که البته سریعا آپدیت جدید براشون میاد و مشکلشون رفع میشه.
به الکسا هم زیاد حساس نشو

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نگران نباش خودش آپدیت شده
منم هرچند وقت یه بار ایمیلشو دریافت میکنم
هیچ مشکلی هم برای سئو و ... پیش نمیاد
فقط ممکنه بعضی از افزونه ها با نسخه جدید وردپرس تداخل داشته باشن٬ اونم از هر ۱۰۰۰ تا شاید یکی که البته سریعا آپدیت جدید براشون میاد و مشکلشون رفع میشه.
به الکسا هم زیاد حساس نشو
باشه ممنون دوست من

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام به یه مشکلی برخوردم دوستان جند وقت پیش یه ایمیل بهم امد که اولش نوشته بود هورااا... بعد نوشته بوذ ک وردپرسم خودکار بروزرسانی شده حالا ازهمون موقع الکساکشوریم پاک ششد الان هم کلا رتبه های الکسام ازبین رفت ولی مطالبم تو گوگل ایندکس میشه نمیدونم مشکل از کجاس یکی کمکم کنه
ادرس www.amoze6.ir
همونظوری که دوستان گفتن این مورد طبیعی هست و مشکلی وجود نداره.

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان مشکلمو با بروز رسانی وردپرس به تسخه فارسی کاملا حل کردم

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
یک آمارگیر در سایتتون قرار بدید و بازدید رو رصد کنید که تغییری داشته یا نه

بالا