• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مشکل مهم هنگام نصب فروشگاه persianoc

agric

Registered User
لایک‌ها
1
موقع نصب فروشگاه persian OC با این ارور مواجه می شوم:
هشدار: پوشه مربوط به فايلهاي session در مسير مقابل وجود ندارد: /tmp. فايلهاي Session تا وقتيكه اين پوشه ايجاد نشود كار نخواهند كرد.

البته پوشه ای بنام tmp هم داخل دایرکتوری درست می کنم ولی باز هم بالای سایت این ارور رو میده. چکار باید بکنم؟

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیشه به این صورت نظر داد باید لینک دانلود انگلیسیشو اگه هست بدی

احتمال داره منظور پوشه tmp خارج از public_html هست

بدون وجود یه سایت مربوط به این سیستم نمیشه نظر داد

mska

Registered User
لایک‌ها
22
اين انجمن فعلا بسته مى باشد. مديريت انجمن دليل بسته بودن انجمن را به صورت ذيل اعلام كرده اند.

بنا به دلایلی کاملا مشخص انجمن برای مدتی تعظیل می باشد. لطفا در صورت نیاز از طریق ایمیل با گروه توسعه در ارتباط باشید.
;) بسته شده

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اون مشکل را میتوانید با عوض کردن نوع ذخیره session ها حل کنید.
کافیه که زمان نصب به جای انتخاب file گزینه mysql را انتخاب کنید تا session ها در دیتابیس ذخیره شوند.

البته فکر کنم بعد از درست کردن این مشکل با register global مشکل پیدا کنی چون نسخه ای که روی سایت این دوستان هستش در صورتیکه register global off باشه کار نمیکنه .

m_ghoochani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مال منم این خطا رو میده :
یکی بگه من چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm: :(

Warning: session_save_path(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 604 is not allowed to access owned by uid 0 in /home/mashhad/public_html/includes/functions/sessions.php on line 151

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mashhad/public_html/includes/functions/sessions.php:151) in /home/mashhad/public_html/includes/functions/general.php on line 1174

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
موقع نصب فروشگاه persian OC با این ارور مواجه می شوم:
هشدار: پوشه مربوط به فايلهاي session در مسير مقابل وجود ندارد: /tmp. فايلهاي Session تا وقتيكه اين پوشه ايجاد نشود كار نخواهند كرد.

البته پوشه ای بنام tmp هم داخل دایرکتوری درست می کنم ولی باز هم بالای سایت این ارور رو میده. چکار باید بکنم؟
دو تا راه داره , یکی اینکه از تو دیتابیس مسیر ذخیره سیژن ها رو عوض کنی . و /tmp رو بکنی tmp .
راه ساده ترش این هست که موقع نصب که ازتون میپرسه کجا ذخیره کنم سیژن ها رو , دیتابیس رو انتخاب کنید .

بالا