• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک نتورک جدید که من ازش خوشم اومده (با عرض معذرت از مدیران)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سایت International forced matrix نام داره داری دو پلان طلایی و نقره ای

www.intmatrix.com .net .org .biz .info
تا 20 رده پورسانت میده بدون نیاز به تعادل و با پرداخت اتوماتیک و هر نفر می تواند 4 زیرمجموعه بگیرد

حق عضویت پلان طلایی 200 دلار

حق عضویت پلان نقره ای 20 دلار

طبق گفته سایت از 2005/6/1 به کاربران ماهیانه در پلان طلایی بین 10 تا 40 دلار و در نقره ای بین 1 تا 4 دلار سود پرداخت می نماید

در این سایت شما می توانید به صورت نامحدود زیرمجموعه مستقیم داشته باشید البته پس از ثبت نام انها در جای خود قرار خواهند گرفت و ازاء هر زیرمجموعه مستقیم در پلن گلد 10 دلار و در پلن نقره ای 1 دلار به شما داده می شود.
به عبارت بهتر شما به ازاء 4 عضو مستقیم اول در طلایی ( 10 + 20 ) دلار و نقره ای ( 1 + 2 ) دلار پورسانت میگیرد و به ازاء سایر زیرمجموعه های مستقیم در طلایی ( 10 + کمسیون رده ) دلار و نقره ای ( 1 + کمیسیون رده ) دلار پورسانت میگیرید

چگونگی پرداخت پورسانت را می توانید از روی خود این سایت ببینید

این لینک پلن گلد:
https://www.intmatrix.com/index.php?id=laura

و این لینک پلن سیلور:
https://www.intmatrix.com/index.php?id=fatemh

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این مورد این سایت کسی نظری نداشت

تحلیلی ، نقدی

به نظر من نسبت به گلد کوئست و گلدن ماین و هفت الماس خیلی بهتره چون تماما اینترنتی کالا مبادله نمیشه و دولت نمیتونه کاریش کنه

از پرنس کین بهتر چون پرنس کین یک رده در میان پورسانت میده (که خیلی ظلمه) ولی این به همه میده
از گلدن اکسز بهتر چون گلدن اکسز اولا پنج رده است ثانیا چون موقع ثبت نام پول نمی خواهد بعنوان مثال خودم 50 زیرمجموعه دارم و فقط 1 دلار عایدی
ایمپاوریسم هم که نیاز به شارژ ماهیانه داره

ولی این سایت 20 رده پورسانت میده و هر نفر 4 زیرمجموعه

پرداختش هم اتوماتیکه و نیاز به درخواست نداره هر روز ساعت 8 شب پورسانت ها را پرداخت می کنه

نیاز به شارژ ماهیانه هم نداره

با توجه به تعداد نفرات در رده سوم میشه گفت که از رده سوم به بعد شما فقط پول برداشت کنید

خوب بقیه هم بگن تا این سیتسمها را با هم مقایسه کنیم

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
شرط میبندم سایت ایرانیه!

اگه اینطور باشه که شما میگی که از محاسن این نتورک نه معایب

بدلیل اینکه در اینصورت پولی از مملکت خارج نمیشه

اگر بدونیم ایرانیه بیشتر تبلیغش می کنیم.

adam-III

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
New program!!! 128% after 24 hours + bonus 10$.

Plan Bronze: 58% - 65% daily for 2 days
------------------------------------
Plan A $5 - $100 58%
Plan B $101 - $250 60%
Plan C $251 - $500 62%
Plan D $501 - $1000 65%

Plan Silver: 132% - 144% after 2 days
------------------------------------
Plan A $10 - $100 132%
Plan B $101 - $300 135%
Plan C $301 - $500 139%
Plan D $501 - $1000 144%

Plan Gold: 112% - 128% after 24 hours
-------------------------------------
Plan A $50 - $250 112%
Plan B $251 - $500 115%
Plan C $501 - $1000 120%
Plan D $1001 - $5000 128%

Bonus: $10, $25, $50, $100
Referral program: 17%

Next...
http://www.vasthyip.com/?ref=2452284

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید جناب آدم این چه ربطی داشت به این تاپیک

در ضمن از دوستان تقاضایی دارم یکهو یه شایعه درست نکنن اگر مطمئن هستید صحبت کنید

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به چه دردی میخوره ؟ میخواهین پولاتونو به باد بدین؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirhoman :
به چه دردی میخوره ؟ میخواهین پولاتونو به باد بدین؟

اگه بخواهید اینطوری بگید که با این حساب هر کسی که وارد کار اینگونه تجارت ها میشه اعم از هایپ، سورف که بیشتر پولشون از دست میدن مگر شما گلدن استار رو فراموش کردید با اون ضرر کلانی که به اکثر بچه های این فروم زد بقیه هایپ ها مثل گلدن استار بدون استثا نمونه های بعدیش هم که پکس میکس و Oceanic financial بود که بعد از گلدن استار گل کردند
سورف ارن فور دیلی و تعداد دیگری سورف رو هم که فرمواش نکردید

لااقل تا حالا نتورکها هیچکدام جمع نکردن که اصل پول ما ضایع بشه بغیر از اونهایی که افرادی که واسطه شدن کلاهبرداری کردن نه خود سایتها

در ضمن اگر این سایت به گفته خودش در مورد سود عمل کنه و ماهیانه اون حداقل سودی رو که گفته پرداخت کنه ظرف 20 ماه و اگر حداکثر ظرف 5 ماه و اگر حد وسط رو بگیریم ظرف 10 ماه اصل پولمون رو برمیگردونه حتی اگه هیچ زیرمجموعه ای نداشته باشیم

اتفاقا از محاسنی که من برای این سایت دیدم که تبلیغش کردم همین خصوصیت بود که هر نفر به هر حال اصل پول خودش رو پس میگیره.

این مسئله بعلاوه پورسانت دهی عالی این سایت اگر نحوه پورسانت دهی سایت را دقت کرده باشید در پلان طلایی که شما 200 دلار میگذارید با آوردن همان چهار نفر اول شما 120 دلار پورسانت میگیرید و در نقره ای شما 20 دلار میدهید و در ازاء چهارنفر اول شما 12 دلار پورسانت میگیرید.

به عبارت بهتر شما اگر شما 8 نفر را بصورت مستقیم در رده اول و دوم به سایت معرفی کنید شما 240 دلار دریافت خواهید داشت که از این نظر در بین تمام نتورکها میدرخشد می باشد

بد نیست به لینکهای زیر رفته و در پایین این دو صفحه تعداد اعضای ثبت نامی در این سایت را مشاهده نمایید
بازهم میگویم با توجه به تازه کار بودن این سایت اونهایی که زودتر ثبت نام کنند می توانند جز سرشاخه های این سایت در سالهای آینده باشند

لیست نفرات ثبت نام کرده در پلان طلایی پایین صفحه رو نگاه کنید

لیست نفرات ثبت نام کرده در پلان نقره ای پایین صفحه رو نگاه کنید

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان

سایت ای.ان.تی ماتریکس امروز اعلام کرده که تا اول ژوئن در حق عضویت 50% تخفیف داده است
یعنی در پلان طلایی به جای 200$ - 100$ میگیرد و در پلان نقره ای به جای 20$ - 10$ میگیرد

همچنین 6 جایزه تعیین کرده است به شرح زیر

3 جایزه 500$ و 700$ و 1000$ به صورت قرعه کشی بین تمامی اعضا و پرداخت در روز اول ژوئن 2006
و 3 جایزه به شرح زیر

500$ به کسی که آی دی شماره 300 رو ریجستر کنه
700$ به کسی که آی دی شماره 400 رو ریجستر کنه
1000$ به کسی که ای دی شماره 500 رو ریجستر کنه

جهت اطلاع شما عرض کنم که آی دی من که دو هفته پیش ثبت نام کردم شماره 16 است و آخرین فردی که از طریق گروه ما ثبت نام کرده در 2 روز پیش 229 می باشد.

برای دیدن اعضای گروه ما در پلان نقره ای و طلایی می توانید از سایت زیر دیدن کنید

http://www.house-gold.com

من به شما پیشنهاد میکنم با توجه به رشد فوری این سایت زودتر در این سایت ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا