• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک نتیجه جالب در SERP

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
UTF-8 هست . مشکل نداشتن تگ Meta Description Tag هست که گوگل به اشتباه این نوشته رو استفاده کرده

خیلی از صفحات این مشکل رو دارن

مشکل این تکست هست
<p dir="rtl">امروزه با توجه به مشکلات پیرامون انرژی از جمله کمبود منابع فسیلی، هزینه انرژی، آلودگی محیط زیست و ... استفاده ازانرژی های تجدیدپذیر امری ضروری است. براین اساس شرکت سولاربام آماده ارائه خدمات مهندسی، فروش، نصب و راه اندازی انواع سیستم های آبگرمکن خورشیدی و برق خورشیدی می باشد.<br />
آبگرمکن های خورشیدی این شرکت موفق به دریافت استانداردهای اروپایی مثل <span dir="ltr">DIN EN 12975 </span>و نشان <span dir="ltr">SOLAR KEYMARK</span><span dir="rtl"> </span><span dir="rtl"> </span> می باشند.<br />
<table width="100%" border="0">

سایت شماست ؟

در ستاپ سی ام اس سایت اشتباده کردن

damatajhiz

Registered User
لایک‌ها
13
UTF-8 هست . مشکل نداشتن تگ Meta Description Tag هست که گوگل به اشتباه این نوشته رو استفاده کرده

خیلی از صفحات این مشکل رو دارن

مشکل این تکست هست

سایت شماست ؟

در ستاپ سی ام اس سایت اشتباده کردن

نه سایت من نیست. فقط برام سوال بود

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
البته من فکر کنم گوگل هم نمیتونه بخونه چون اگه میتونست متن رو بخونه bold میکرد ولی
عنوانش رو که تونسته بخونه و کاملا با کلمه ی سرچ شده تطابق داره، و در ضمن متن url هم کلمه ی solar داره، که ترجمه ی خورشیدی میشه و خوده گوگل هم boldش کرده ...
احتمالا هم از صفحات قدیمی باشه و هزار احتمال دیگه :)

بالا