• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک نکته منفی درباره ادگاه و نظر شما راجع به آن

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان یه نکته منفی در ادگاه وجود داره که به من اثبات شده

خواهشاً دقت کنین

چون این نکته ممکنه برای شما هم اتفاق بیفته

من یکی از سایتهام که بازدید نسبتاً خوبی داشت در ادگاه ثبت کردم و شروع به کسب درآمد کردم اما سایتم یه دو هفته پیش یکهو فیلتر شد.

بعد من خودم خواستم که اون سایتمو از لیست ادگاه حذف کنم اما گفتن که اگه حذف کنی تمام درآمدی که ازش داشتی از حسابت کم میشه منم برای همین حذفش نکردم

اما حالا دیروز دیدم که خودشون اومدن سایتمو حذف کردن و کل درآمدی که ازش داشتم (حتی درآمدی که سایتم اون موقع فیلتر نبوده) ازم کم کردن و جالب اینه که الان من به ادگاه سی هزار تومانم بدهکار شدم!!!

مشکل بزرگشون اینه که اگه بخوای یک سایتتو حذف کنی (به هر دلیلی) تمام درآمدی که ازش داشتی ازت کم میکنند!

من که میخواستم سایت فیلتر شدمو حذف کنم به خاطر همین موضوع حذف نکردم

من حالا میگم ادگاه باید اون درآمدی که قبل از اینکه سایتمو فیلتر کنند به من بده چون اون موقع که سایت فیلتر نبوده یعنی شرعاً و قانوناً تا قبل از فیلتر اون درآمد حق منه

از دوستان خواهش میکنم که حتماً نظرشونو بدن

چون خودتون که سیستم فیلترینگو میشناسین و ممکنه برای خود شما هم چنین اتفاقی بیفته و سایتتونو یکهو فیلتر کنند.

حالا به نظر شما حق با منه یا با ادگاه؟

Last edited:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
خو اینی که میگی رو بهشون میل بزن و توضیح بده ..

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
مشکل بزرگشون اینه که اگه بخوای یک سایتتو حذف کنی (به هر دلیلی) تمام درآمدی که ازش داشتی ازت کم میکنند!

من که میخواستم سایت فیلتر شدمو حذف کنم به خاطر همین موضوع حذف کنن

من حالا میگم ادگاه باید اون درآمدی که قبل از اینکه سایتمو فیلتر کنند به من بده چون اون موقع که سایت فیلتر نبوده یعنی شرعاً و قانوناً تا قبل از فیلتر اون درآمد حق منه

:blink::blink:
فکر نکنم اینطوری باشه :blink:
مطمینید؟ :blink:
البته اینجا ادگاه یوزر داره
میتونند توضیحات کاملتری بدند

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
:blink::blink:
فکر نکنم اینطوری باشه :blink:
مطمینید؟ :blink:
البته اینجا ادگاه یوزر داره
میتونند توضیحات کاملتری بدند

اتفاقاً دقیقاً این چیزی که گفتم حقیقت داره

و از خود ایشون میتونین بپرسین.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
میلو که جواب نمیدن

به یوزرادگاه پ خ دادم میگه شما به ما ضرر زدی!!!!!

و اصلاً متوجه نمیشه من چی میگم.

فیلتر شدن سایت به انها هیج ربطی نداره. اصلا فرض بگیریم فیلتر بشه به انها چه ضرری میرسه"؟ ضرر فقط به تو میرسه!!! پولت را بهت می دهند چون اگر ندهند اعتبارشان زیر سوال میره!! و چون .......... پولت را میدهند

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سیستم ادگاه بایستی این تزش رو کنار بذاره و به وبمسترها درآمدشون رو در صورتی که فیلتر شدن بده(درآمد قبل از فیلتر شدن) در غیر اینصورت همین یمقدار اعتباری که بدست آورده هم زیر سئوال میره و از بین خواهد رفت
اینطور که این کاربر توضیح داده درآمدش باید به حسابش واریز بشه
البته اگه واقعا همینطور باشه که گفتن و قوانین رو بدرستی رعایت کرده باشن، همونطور که میدونید سایت ها باید به تایید ادگاه برسه و وقتی تایید شد یعنی اینکه مطالبی که در سایت گذاشته شده خلاف نیست و فیلتر شدن سایت هم بی دلیله یا ممکنه یه پست کوچیک و نچندان مهم باعث فیلتر شدن سایت شده باشه که فیلترینگ خبیث هیچ رحم و مروتی نداره.پس بایستی ادگاه در این تزش تجدید نظر کنه و بهشون پرداخت کنه

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا سیستم از همه نظر می خواد فقط پول بگیره !

من جندین (بیش از 40هزار و 50هزار) هزار آی پی نمایش می دادم 10 هزار تومان به من تعلق می گرفت چون به ازا هر نمایش زدند برام 1 تومان ! بعد 75% حساب کردن و آخر هم گفتند نهایتا روزی 15 هزار تومان بودجه شما می شود ! بقیه رایگان ! یعنی آمار 100 هزار آی پی با کسی که روزی 5000-6000 آی پی داشته باشه هم کمتر بهش تعلق می گیره.

یه سری ایرادات تو برنامه نویسی جاوااسکریپت بود ، که فایرفاکس من رو بست ! اتک سایت زد تا قبل از اون هیچ موردی نبود!

درآمد من خوب داشت پیش می رفت بعد از جند ساعت نصف شد گفتند شما فلانو شما....

لازم به ذکر من فقط 6-7 ساعت (کمتر) با این سیستم کار کردم ! درآمد 10 هزار تومانی من به 5 هزار تومان یهویی کاهش پیدا کرد!

بعضی از وقت ها کد این سیستم لود نمیشه و اصلا سایت بالا نمیاد یا بزور میاد ! چون می گن کد رو اول صفحه بزارید و... ! ما تو آی فریم گزاشتیم بهتر شه می گن به شما کمتر می دیم چون تو آیفریم هست!

و.... !

قصد تخریب سیستم رو ندارم ولی بعد از 6-7 روز تماس تلفنی تایید شدن و فقط 4-5 ساعت کار کردن .... ! اول هیچی نگفتم ولی این تاپیک رو که دیدم.....

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه نکته منفی در ادگاه وجود داره که به من اثبات شده

خواهشاً دقت کنین

چون این نکته ممکنه برای شما هم اتفاق بیفته

من یکی از سایتهام که بازدید نسبتاً خوبی داشت در ادگاه ثبت کردم و شروع به کسب درآمد کردم اما سایتم یه دو هفته پیش یکهو فیلتر شد.

بعد من خودم خواستم که اون سایتمو از لیست ادگاه حذف کنم اما گفتن که اگه حذف کنی تمام درآمدی که ازش داشتی از حسابت کم میشه منم برای همین حذفش نکردم

اما حالا دیروز دیدم که خودشون اومدن سایتمو حذف کردن و کل درآمدی که ازش داشتم (حتی درآمدی که سایتم اون موقع فیلتر نبوده) ازم کم کردن و جالب اینه که الان من به ادگاه سی هزار تومانم بدهکار شدم!!!

من که میخواستم سایت فیلتر شدمو حذف کنم به خاطر همین موضوع حذف نکردم

چون خودتون که سیستم فیلترینگو میشناسین و ممکنه برای خود شما هم چنین اتفاقی بیفته و سایتتونو یکهو فیلتر کنند.

حالا به نظر شما حق با منه یا با ادگاه؟

دقیقا همین مورد شما برای من هم پیش امد
یکی از سایت هام فیلتر شد چند روز بعد دیدم وضعیتش شده "در حال بررسی" ، من هم بهشون ایمیل زدم و گفتم که سایتم رو حذف نکنید چون درامدی که قبلا ازش دادشتم حذف میشه. دو هفته همینجور موند ولی یک روز قبل از اینکه دارمدها رو واریز کنن، حذفش کردن ایمیل زدم ولی جواب ندادن. چون مبلغ زیاد نبود و من از درامد ادگاه راضی بودم دیگه پیگیری نکردم
ولی حتما باید تغییراتی توی سیستمشون بدن

Last edited:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
فیلتر شدن سایت به انها هیج ربطی نداره. اصلا فرض بگیریم فیلتر بشه به انها چه ضرری میرسه"؟ ضرر فقط به تو میرسه!!! پولت را بهت می دهند چون اگر ندهند اعتبارشان زیر سوال میره!! و چون .......... پولت را میدهند

تایید میشه

فعلاً که ندادند

فعلا من بهشون بدهکارم!

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سیستم ادگاه بایستی این تزش رو کنار بذاره و به وبمسترها درآمدشون رو در صورتی که فیلتر شدن بده(درآمد قبل از فیلتر شدن) در غیر اینصورت همین یمقدار اعتباری که بدست آورده هم زیر سئوال میره و از بین خواهد رفت
اینطور که این کاربر توضیح داده درآمدش باید به حسابش واریز بشه
البته اگه واقعا همینطور باشه که گفتن و قوانین رو بدرستی رعایت کرده باشن، همونطور که میدونید سایت ها باید به تایید ادگاه برسه و وقتی تایید شد یعنی اینکه مطالبی که در سایت گذاشته شده خلاف نیست و فیلتر شدن سایت هم بی دلیله یا ممکنه یه پست کوچیک و نچندان مهم باعث فیلتر شدن سایت شده باشه که فیلترینگ خبیث هیچ رحم و مروتی نداره.پس بایستی ادگاه در این تزش تجدید نظر کنه و بهشون پرداخت کنه

دقیقاً همینه

منم میگم هر درآمدی بعد از فیلتر درآوردیم ادگاه حق داره نده

اما وقتی یه سایتی هنوز فیلتر نشده و داره برای ادگاه تبلیغ میکنه حقشه که تا وقتی که فیلتر نشده درآمدشو تمام و کمال بگیره

چون هیچ کی مطمئن نیست که هیچ وقت سایتش فیلتر نمیشه و خیالش از این بابت راحت باشه

حتی خود سایت ادگاه هم ممکنه یه موقع فیلتر بشه.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دقیقا همین مورد شما برای من هم پیش امد
یکی از سایت هام فیلتر شد چند روز بعد دیدم وضعیتش شده "در حال بررسی" ، من هم بهشون ایمیل زدم و گفتم که سایتم رو حذف نکنید چون درامدی که قبلا ازش دادشتم حذف میشه. دو هفته همینجور موند ولی یک روز قبل از اینکه دارمدها رو واریز کنن، حذفش کردن ایمیل زدم ولی جواب ندادن. چون مبلغ زیاد نبود و من از درامد ادگاه راضی بودم دیگه پیگیری نکردم
ولی حتما باید تغییراتی توی سیستمشون بدن

بله مهمترین ایراد سیستمشون اینه که اگه بخوای یکی از سایتاتو به هر دلیلی حذف کنی تمام درآمدی که تا حالا داشتی از حسابت کم میکنند که به نظرم واقعاً ایراد بزرگیه.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من دلیل این جوسازی و مظلوم نمایی را اصلا متوجه نمی شوم، ما که تا حالا دو بار به شما پرداخت داشتیم و حالا هم درآمدهای سایتهای دیگه شما را هم افزایش دادیم تا درآمد اون سایت فیلتر شده جبران شود، دیگه حالا دنبال چه چیزی هستید؟

من از همه دوستان خواهش می کنم تا با ما همکاری کنند به نفع هیچکدام از ما نیست که ادگاه تنها به دلیل ساده ای که به ما گفتند یعنی همکاری با سایتهای فیلتر شده و غیرقانونی به همین سادگی فیلتر شود و تمام زحمات و هزینه ما نابود گردد، کار سختی نیست که کد ما را از سایتی که فیلتر شده است حذف کنید، ما نمی توانیم هر روز سایتها را بررسی کنیم که آیا فیلتر شده اند یا خیر، خیلیها دنبال یک بهانه ساده هستند تا ما را از گردونه خارج کنند.

متاسفانه برخی هم که با ما همکاری می کنند فقط فکر منافع خودشان هستند، به مدت زیادی از یک سایت فیلتر شده کسب درآمد می کنند و وقتی ما به وسیله یک هشدار آگاه می شویم و آن سایت را حذف می کنیم دلخور هم می شوند، خیلی از سایتهای فیلتر شده مانند http://www.porseshkadeh.com را ما حذف نکردیم و درآمدی که تا قبل از فیلتر شدن داشته اند را حفظ نموده ایم ولی مجبوریم با بعضی که فقط منافع خودشان را در نظر می گیرند و برای ما دردسر ایجاد می کنند جور دیگری برخورد کنیم.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یه سری مشکلات داشت ، مثل شمارش کمتر بازدید ها و ... ! البته ساپورت هم معلوم هست تعدادشون کم هت
ولی بهتر از اکسین ادز هست

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام بر شما ادمین محترم ادگاه

من حدود 60 وبسایت دارم که 10 تای اون رنک الکسای زیر 40 هزار جهان رو دارند ، میخوام تبلیغ شما رو در یکی از این وبسایت هام بصورت تستی که رنک 18000 الکسا رو دارد قرار دهم و در ازای اون میخوام که بنر سایت فروش کارت شارژم رو تبلیغ کنید.اگه مایل به اینگونه همکاری هستید پیام دهید تا اسم سایت را برای بررسی به شما بگم.در ضمن سایت با رنک زیر 110 ایران هم دارم که اگه شرایط محیا بود در اون سایت هم بهمین صورت همکاری کنیم.

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
من دلیل این جوسازی و مظلوم نمایی را اصلا متوجه نمی شوم، ما که تا حالا دو بار به شما پرداخت داشتیم و حالا هم درآمدهای سایتهای دیگه شما را هم افزایش دادیم تا درآمد اون سایت فیلتر شده جبران شود، دیگه حالا دنبال چه چیزی هستید؟

من از همه دوستان خواهش می کنم تا با ما همکاری کنند به نفع هیچکدام از ما نیست که ادگاه تنها به دلیل ساده ای که به ما گفتند یعنی همکاری با سایتهای فیلتر شده و غیرقانونی به همین سادگی فیلتر شود و تمام زحمات و هزینه ما نابود گردد، کار سختی نیست که کد ما را از سایتی که فیلتر شده است حذف کنید، ما نمی توانیم هر روز سایتها را بررسی کنیم که آیا فیلتر شده اند یا خیر، خیلیها دنبال یک بهانه ساده هستند تا ما را از گردونه خارج کنند.

متاسفانه برخی هم که با ما همکاری می کنند فقط فکر منافع خودشان هستند، به مدت زیادی از یک سایت فیلتر شده کسب درآمد می کنند و وقتی ما به وسیله یک هشدار آگاه می شویم و آن سایت را حذف می کنیم دلخور هم می شوند، خیلی از سایتهای فیلتر شده مانند http://www.porseshkadeh.com را ما حذف نکردیم و درآمدی که تا قبل از فیلتر شدن داشته اند را حفظ نموده ایم ولی مجبوریم با بعضی که فقط منافع خودشان را در نظر می گیرند و برای ما دردسر ایجاد می کنند جور دیگری برخورد کنیم.
منظور از "بوسیله یک هشدار آگاه می شویم" چیه؟
با یک ربات که روزانه سایتها رو چک کنه براحتی می تونید سایتهای فیلتر شده رو پیدا کنید شاید زودتر از خود صاحب سایت هم متوجه فیلتر شدن سایت بشید. بعدش سایت رو حذف کنید ولی درامدش باید با تغییر در سیستم سایت، محاسبه بشه. به همین راحتی ب همین خوشمزگی:happy:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

بهترین راه کار برای اینکه سایتهایی هم که فیلتر میشوند درآمد قبل از فیلتر شدنشونو دریافت کنن همون پیشنهادی هست که elnaz85 گفت، ربات براحتی میتونه اینکارو انجام بده، بهتره زودتر دست به کار بشید تا هیچ شخصی نتونه کوچکترین گلایه و شکایتی از سیستم شما پیدا کنه.شما که اینهمه زحمت کشیدید و من به عنوان یه وبمستر سعی میکنم تا اونجایی که در توان دارم با شما همکاری کنم ولی شما هم بایستی نقایص ریز و درشت سیستمتون رو برطرف کنید، امیدوارم به اون آرزو و هدفی که دارید برسید

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

ادگاه عزیز من نه جو سازی میکنم نه قصد بدی دارم فقط به عنوان عضوی از سیستم خود شما از شما یه انتقادی داشتم

آخه شما بدون هیچ اطلاع قبلی و هیچ ایمیلی یکهو سایت منو حذف کردین و تمام درامدی که تو این 1 ماه ونیم داشتم ازم کم کردین و جوری شد که من به شما بدهکار شدم

من فقط بابت این موضوع انتقاد داشتم همین

وگرنه من از شما تا حالا دوبار دریافتی به مبلغ 240 تومان داشتم و دلیلی نداره که بخوام جو سازی کنم

به نظرم این موضوع هم برای من و هم برای بقیه درس عبرتی میشه که تا سایتشون فیلتر شد به شما اطلاع بدن

و به این موضوع هم اذعان دارم که به عنوان یک وبمستر که چند ساله سایت دارم سیستمی نبوده تا حالا که به اندازه سیستم شما برای وبمسترها درآمد داشته باشه.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
ادگاه باید در رفتارش با وب مستر ها تجدید نظر کنه و فقط به فکر خودش نباشه , اگر یک روزی همین وب مستر ها شما رو تحریم کنند همون طوری که الان رشد کردید به خاک سیاه مینشیند

پس حواستون رو خوب جمع کنید...:f34r:

بالا