• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک پوشه‌ی سپنجی(موقت) گم شده

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام

یکی از دوستان تغییراتی توی هاستم ایجاد کرده که ظاهرا یه پوشه اشتباهی حذف شده. بهم گفته اینکارو انجام بدم تا درست بشه:

این مشکل براحتی به یه phpinfo حل میشه.
یه فایل phpinfo.php در پوشه public_html هاست بساز و توش کد زیر رو بذار :
<?php phpinfo(); ?>

بعد فایل رو در مرورگر اجرا کن یعنی آدرس سایتت رو بنویس بعد آخرش یه phpinfo.php/ اضافه کن.
سپس کلید های Ctrl+F رو تو مرورگر بزن تا فرم جستجو باز بشه واژه upload_tmp_dir رو جستجو کن و ببین جلوش چی نوشته.
اون چیزی که جلوش نوشته آدرس یه پوشه است برو ببین اون پوشه در هاستت هست یا نه اگر نبود پوشه ای به اون نام بساز مثلا اگر جلوش نوشته بود /home/tmp باید وارد پوشه home بشید ببینید پوشه tmp وجود داره یا نه اگر نبود بسازید البته این مثاله مطمئنا چیزی که جلوی واژه upload_tmp_dir برای شما نوشته فرق داره.
اگر فایل phpinfo.php صفحه سفید خالی نشون میده یعنی هاستینگ تابع phpinfo رو غیرفعال کرده که می تونید بهشون تیکت بدید بگید آدرس دایرکتوری upload_tmp_dir رو بهتون بدن.
متاسفانه احتمالا بنده اون دایرکتوری که فقط برای فایل های موقت استفاده میشه رو حذف کردم و با روشی که بالا گفتم می تونید بسازیدش.

و من اینکارو کردم صفحه سفید خالی نشون داد. به هاستیگ هم تیکت زدم میگم آدرس این دایرکتوری رو بدید که طبق معمول هاستیگ هیچگونه همکاری با من نمیکنه. فقط میگه ریست کنم هاستو.

چکار کنم به نظرتون؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
والا به خدا من یادم نمیاد ناهار چی خوردم. ولی بعید میدونم خودم درستش کرده باشم. احتمالا همون هاستینگ درستش کرده. شما هم به هاستینگتون تیکت بزنید یه مشورت باهاشون بکنید

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
بالا