• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.:: یک پیشنهاد برای خرید اکانت راپید شیر ::.

megatrone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم پیشنهاد کنم جمع بشیم و جند تا جند تا از طریق سایت parspay.com اکانت بخریم چون زیر 50 دلار خرید نمی کنه .
نظرتون چیه

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
چه مزیتی داره؟ خوب تکی تکی بگیریم از افراد paypal دار

megatrone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی رو میشناسی که این کار رو بکنه لطفا معرفی کن .. چون شدیداً نیاز دارم ممنون میشم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نقل از megatrone :
اگه کسی رو میشناسی که این کار رو بکنه لطفا معرفی کن .. چون شدیداً نیاز دارم ممنون میشم
من میتونم کمکت کنم ولی یکم طول میکشه.

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
کاشکی یه نفر پیدا بشه توی این سایت بقول معروف نمایندگی بتونه هر وقت بچه ها اکانت خواستن براشون بگیره چون همیشه این مشکل وجود داشته مثلا من امروز اکانت میخوام دوستانی که توی اینکار هستند حداقل 3 روز بعد از درخواست برای آدم اکانت رو فعال میکنند نمیدونم جکایت چیه ولی یکی از بچه که اکانت میداد میگفت بخاطر پی پال هست این تاخیر چون پول توی حساب ندارند . . .

به هر صورت من هم یکی میخوام اگه کسی میتونه برای روز سه شنبه بهم اکانت بده ممنون میشم من رو از طریق پیغام شخصی باخبر کنه

با تشکر

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نقل از siavashmusic :
کاشکی یه نفر پیدا بشه توی این سایت بقول معروف نمایندگی بتونه هر وقت بچه ها اکانت خواستن براشون بگیره چون همیشه این مشکل وجود داشته مثلا من امروز اکانت میخوام دوستانی که توی اینکار هستند حداقل 3 روز بعد از درخواست برای آدم اکانت رو فعال میکنند نمیدونم جکایت چیه ولی یکی از بچه که اکانت میداد میگفت بخاطر پی پال هست این تاخیر چون پول توی حساب ندارند . . .

به هر صورت من هم یکی میخوام اگه کسی میتونه برای روز سه شنبه بهم اکانت بده ممنون میشم من رو از طریق پیغام شخصی باخبر کنه

با تشکر
شما قبلا هم از من درخواست اکانت کرده بودی!
ولی.... (بقیش رو نمیگم).

megatrone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Tehranshahr ، عزیز لطفا منو راهنمایی کن که مراحل انجام کار به چه صورته و چطور میتونم از طریق شما یه اکانت 1 ماهه تهیه کنم . ممنون

megatrone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم که میشه شریکی استفاده کرد فقط باید دو طرف به هم اطمینان کنن که یه وقت یکیشون pass رو عوض نکنه به هر حال من همه جوره پایه ام هر کسی هم که بتونه بهم کمک کنه یه جوری براش جبران میکنم . البته اگه بشه لطفشو جبران کرد .

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از megatrone :
میدونم که میشه شریکی استفاده کرد فقط باید دو طرف به هم اطمینان کنن که یه وقت یکیشون pass رو عوض نکنه به هر حال من همه جوره پایه ام هر کسی هم که بتونه بهم کمک کنه یه جوری براش جبران میکنم . البته اگه بشه لطفشو جبران کرد .
هر كي كه اينجوري باشه شما كه نيستين پسورد رو پيغام خصوصي برات ارسال مي كنم
فقط روزي تا چند گيگ مي خواي داونلود كني ؟؟

megatrone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه اکانتت محدوده ..... من معمولا" 2 تا 4 گیگ در روز دانلود میکنم . ؟؟؟؟؟؟
البته یه بنده خدایی اون بالا قراره یه اکانت برام بگیره هر وقت گرفت منم اونو با شما SHARE میکنم .

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
مرسي اين 2 ماه داره !!!
حالا تا 2 ماه ديگه
روزانه 3 گيگ مي شه باهاش داونلود كرد !!!

بالا