• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک پیشنهاد خوب برای کسانی که Vps دارن یا سیستمشون زیاد روشنه!

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
سلام دوستان عزیز

حتما تا حالا با سایت های بازدیدساز کار کردین؟ نمونش 4lbazdidsaz.com که به ازای هر 20 ثانیه بازدید 1 ریال برای کاربرای معمولی میده!

یه سایت جدید به اسم منظومه افتتاح شده که به کاربرای معمولی هر 7 ثانیه بازدید 3 ریال میده! و اگه به طلایی ارتقاع بدین (9 هزارتومن) هر 7 ثانیه 7 ریال!

یعنی شما اگه این سایت رو داخل Vps باز بذارین در حالت عادی روزی 3 هزارتومن و اگه عضویت طلایی بشین حدود 6-7 هزارتتومن در روز درامد دارین کاری هم نیمخواد انجام بدین فقط سایت رو داخل مرورگر فایرفاکس باز بذارین

نکته : برداشتی هم داشتم با نام کاربری alexa10 (به ریال هست تو سایت اشتباهی زده!)

djmojtaba2

Registered User
لایک‌ها
56
شما دارید زیرمجموعه گیری می کنید تازه قوانین سایت هم خواندید
2: دوستانی که از وی پی اس استفاده میکنند در صورتی که وی پی اس آنها ای پی خارجی باشد اکانت انها به کلی مصدود می شود

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
شما دارید زیرمجموعه گیری می کنید تازه قوانین سایت هم خواندید
2: دوستانی که از وی پی اس استفاده میکنند در صورتی که وی پی اس آنها ای پی خارجی باشد اکانت انها به کلی مصدود می شود

این قانون رو فکر کنم جدید گذاشته! تا دیروز که همچین خبری نبود! حتی من 15 هزارتومن هم با بازدید آی پی خارجی برداشتم!

به هر حال کاری نداره یه پرو/کسی ایرانی رو مرورگر موزیلا ست کنین همین!

لیست پرو/کسی های ایرانی با آپدیت روزانه
http://spys.ru/free-proxy-list/IR/

ایا سایت معتبر و پرداخت ها میده ؟
و یه وقتی غیبش نزنه
اگه معتبر ادرس بده من ثبت نام کنم!

والله فعلا که تا امروز پرداختی داشته

iranfighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برو عمو بچه مردم رو
60 هزار مارو الان تقریبا9 ماه هست که ندادن
میگن باید توی نوبت ایست کنی یک ماه طول میکشه
اما حقیقت اینکه من میگم هست حداقل میتونم بگم برای من که اینطوری بوده

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
برو عمو بچه مردم رو
60 هزار مارو الان تقریبا9 ماه هست که ندادن
میگن باید توی نوبت ایست کنی یک ماه طول میکشه
اما حقیقت اینکه من میگم هست حداقل میتونم بگم برای من که اینطوری بوده

اون سایت 4lbazdidsaz هست که میگه تو نوبت وایسا ولی این سایت که معرفی کردم (منظومه) عرض چند ساعت پرداخت میکنه به پی لاین

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
درود
خب الان بنده سیستمم 24 ساعته روشنه ...
وی پی اس ندارم ... آیا میشه؟

من نمیگم حتما vps باشه که گفتم کسایی که سیستمشون زیاد روشنه هم خوبه میتونن درامدی داشته باشن

چرا نشه شما هم میتونی

فعلا که این سایت پرداختی داره و خوب داره کار میکه حتی وسط بازدید قطع هم نمیشه که بخوای هر 1 ساعت بهش سر بزنی ببینی بازدید انجام میشه یا نه

کلا الان که سریع پرداخت میکنه فرصت خوبیه یه 40 -50 هزارتومنی ازش درآمد داشته باشیم! شاید بعدا هم همنیجوری خوب موند خدا رو چه دیدی!

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
من نمیگم حتما vps باشه که گفتم کسایی که سیستمشون زیاد روشنه هم خوبه میتونن درامدی داشته باشن

چرا نشه شما هم میتونی

فعلا که این سایت پرداختی داره و خوب داره کار میکه حتی وسط بازدید قطع هم نمیشه که بخوای هر 1 ساعت بهش سر بزنی ببینی بازدید انجام میشه یا نه

کلا الان که سریع پرداخت میکنه فرصت خوبیه یه 40 -50 هزارتومنی ازش درآمد داشته باشیم! شاید بعدا هم همنیجوری خوب موند خدا رو چه دیدی!

خب الان ثبت نام کنم بعدش باید چیکار کردم؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
خب الان ثبت نام کنم بعدش باید چیکار کردم؟
وارد حسابت شو
رو قسمت شروع کسب درآمد کلیک کن تو صفحه جدید که باز شد بسته به سرعت اینترنتی که داری رو هرکدوم خواستی کلیک کن تا شروع به بازدید کنه! مرورگرت باید موزیلا باشه موقع شروع بازدید ها بالای مرورگر یه پیغام میاد که روش کلیک کن و گزینه allow رو بزن

البته اگه اینترنتت اگه محدود هست زیاد نمیصرفه این کار

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
وارد حسابت شو
رو قسمت شروع کسب درآمد کلیک کن تو صفحه جدید که باز شد بسته به سرعت اینترنتی که داری رو هرکدوم خواستی کلیک کن تا شروع به بازدید کنه! مرورگرت باید موزیلا باشه موقع شروع بازدید ها بالای مرورگر یه پیغام میاد که روش کلیک کن و گزینه allow رو بزن

البته اگه اینترنتت اگه محدود هست زیاد نمیصرفه این کار

اینترنت محدود دارم همینجوریش حجم ندارم :D بیخیال باو :D

djmojtaba2

Registered User
لایک‌ها
56
ببخشید شما الان اکانت
پی لاین دارید میشه بگید چطور میشه ثبت نام کرد؟ اخه من ثبت نام کردم ولی هنوز نتونستم کارتم واردش کنم بلد نیستم میشه بگید چیمار باید بکنم

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
ببخشید شما الان اکانت
پی لاین دارید میشه بگید چطور میشه ثبت نام کرد؟ اخه من ثبت نام کردم ولی هنوز نتونستم کارتم واردش کنم بلد نیستم میشه بگید چیمار باید بکنم

برو تو قسمت تجاری کردن حساب عکس قرارداد رو دانلود کن بعد با فتوشاپ قرارداد رو پر کن (اگه فتوشاپ نداری فتوشاپ انلاین تو نت هست) بعد قرارداد و اسکن کارت ملی رو براشون بفرست تا حسابت تجاری بشه اون موقع بخش هایی حسابت اضافه میشه که میتونی شماره حسابت رو بهشون بدی تا واریز کنن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
در حال حاضر سایتی برای نمایش وجود ندارد. :|

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
دوستان مشکل رفع شده و میتونین شروع به بازدید کنین!

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
ما با vps شروع به کار کردیم ببینیم چکار میکنه ایشالله ک خوب باشه

بالا