• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک چیز عجیب در مورد پیج رنک دو سایت

spania

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
الان 2 تا سایت دیدم که تو مدت کمی از 3 ماه پیج رنک 5 گرفتن جالبه این متعلق به شرکت دلتا پارس هستش و سایتهای بزرگش با 4-5 سال سابقه هنوز این رنک رو نگرفتن
2تا سایت زیر هستن
همکاری در فروش زمین مارکت وابسته به دلتا پارس
این لینک بالا 2ساله زده شده و چون 1000 ران ساب دامنه مشابه میسازه برای زیر مجموعه گیری کاربرانش مگه نباید تحریم بشه پس رنک 5 چیه

ورزش بلاگ
لینک آخری هم اصلا کمتر از 2 ماه ثبتش کردن
خیلی عجیبه این چطوری شده که این رنکها رو گرفتن 5 یعنی معادل میهن بلاگ جالبه من یک وبلاگ تو لینک دوم ساختم تو 5روز شد 2 با اینکه اصلا گوگل آپدیت نکرده تو این 3-4 روزه کلا منگ شدم!!!!!!!!!!!!!!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اقا یه ماشالله ای , بزنم به تخته ای چیزی هم بگو ... :دی
پ ن : کپی رایت از شاپکیپر

spania

Registered User
لایک‌ها
1
ول کن ماشا الله دی:
چه کار کرده
گوگل هنگ کرده الان که آپدیت جدیدش رنک مفت به کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ول کن ماشا الله دی:
چه کار کرده
گوگل هنگ کرده الان که آپدیت جدیدش رنک مفت به کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟

چرا باید درخواست رنک بدی تا شلوغ پلوقه یه رنک هم به شما بده :D
زمین مارکت که رنکش منطقی هست , خیلی جاها تبلیغ کرده و پیشرفت خوبی داشته

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
چرا باید درخواست رنک بدی تا شلوغ پلوقه یه رنک هم به شما بده :D
زمین مارکت که رنکش منطقی هست , خیلی جاها تبلیغ کرده و پیشرفت خوبی داشته

ولي فكر نكنم به اين زودي بهشون رنك پنج بدن .

اين يكي ورزش بلاگه هم كه فقط 10 -15 تا وبلاگ ثبت شده توش . چجوري رنك پنج گرفته نميدونم .

نكنه تو گوگل پارتي پيدا كردن :دي

spania

Registered User
لایک‌ها
1
ولي فكر نكنم به اين زودي بهشون رنك پنج بدن .

اين يكي ورزش بلاگه هم كه فقط 10 -15 تا وبلاگ ثبت شده توش . چجوري رنك پنج گرفته نميدونم .

نكنه تو گوگل پارتي پيدا كردن :دي

منم همینو میگم
البته پارتی که ندارن دی: اگه داشتن اون چند سیستم مشهور و پر بازدیدشون 5 میشدن ولی از این شانسها کاش برای ما هم پیش بیاد

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
به نظر من گوگل تو آپدیت جدید یه کمی هم اشتباه کرده تو رتبه دهی به سایتا . الگوریتم جدید هنور تو وب جا نیفتاده .

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
الان 2 تا سایت دیدم که تو مدت کمی از 3 ماه پیج رنک 5 گرفتن جالبه این متعلق به شرکت دلتا پارس هستش و سایتهای بزرگش با 4-5 سال سابقه هنوز این رنک رو نگرفتن
2تا سایت زیر هستن
همکاری در فروش زمین مارکت وابسته به دلتا پارس
این لینک بالا 2ساله زده شده و چون 1000 ران ساب دامنه مشابه میسازه برای زیر مجموعه گیری کاربرانش مگه نباید تحریم بشه پس رنک 5 چیه

ورزش بلاگ
لینک آخری هم اصلا کمتر از 2 ماه ثبتش کردن
خیلی عجیبه این چطوری شده که این رنکها رو گرفتن 5 یعنی معادل میهن بلاگ جالبه من یک وبلاگ تو لینک دوم ساختم تو 5روز شد 2 با اینکه اصلا گوگل آپدیت نکرده تو این 3-4 روزه کلا منگ شدم!!!!!!!!!!!!!!

هیچ کدومشون لینک با ارزشی ندارند . حداکثر سایت با رنک 4 بهشون لینک داده

اکثر لینک هاشون هم پولی هست

info:همکاری در فروش زمین مارکت وابسته به دلتا پارس

uplodir.zaminmarket.com/

برمیگردم

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
با توجه به گفته جدید گوگل ، پیج رنک اهمییت قبل رو نداره و همه سایت ها پیج رنک میگیرند.
سعی کنید بر روی رتبه کلمات کار کنید نه بالا بردن پیج رنک . لینک های پولی هم کم کم همش جمع میشه و فقط میمونه لینک بیلدینگ طبیعی مثل پست مهمان و . . .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با توجه به گفته جدید گوگل ، پیج رنک اهمییت قبل رو نداره و همه سایت ها پیج رنک میگیرند.
سعی کنید بر روی رتبه کلمات کار کنید نه بالا بردن پیج رنک . لینک های پولی هم کم کم همش جمع میشه و فقط میمونه لینک بیلدینگ طبیعی مثل پست مهمان و . . .

راجع به لینک طبیعی بیشتر توضیح می دی؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
راجع به لینک طبیعی بیشتر توضیح می دی؟

لینک طبیعی که فکنم منظورشون این باشه یک سایتی یک مطلبی از سایت شما میگذارد اخرش لینک شما رو میده یا داخل متن یک کلمه لینک میکنه به سایت شما

ولی پست مهمان نمیدانم منظورشون چی بوده؟
یعنی تو انجمن؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
لینک طبیعی منظور یه دوره ای نرمال و سرچ انجین فرندلی هست که شما باید ظرف مدت 30 روز تکمیل کنید
این طبیعی بک لینک گرفتنه بعضیا یه روزه 300 تا بک لینک می گیرن ! و بعدش تعطیل
اینجوری نیست طبیعیش اینه که تو یه مدا 30 روزه و به تناوب بک بگیرید

pix2pix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

سلام دوست عزیزم با صحبت شما مخالفم پیج رنک هنوز ارزش خودش را داره و الارقم اینکه بعضی از دوستان در مورد بک لینک نظرشون منفی هست باید بگم بک لینک طولانی مدت و وسیع رتبه سایت را از نظر کلمات کلیدی و رنکیگ بالا میبره ,من خودم در اکثر سایتهایی که قبول آگهی به صورت بک لینک میکنند لینک زمین مارکت را می دیدم یا تبلیغ تصویری با لینک مستقیم هست و یا تبلیغ متنی به صورت بک لیک هست. قطعا هنوز بک لینک یکی از فاکتورهای مهم سئو محسوب میشه.

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
سلام دوست عزیزم با صحبت شما مخالفم پیج رنک هنوز ارزش خودش را داره و الارقم اینکه بعضی از دوستان در مورد بک لینک نظرشون منفی هست باید بگم بک لینک طولانی مدت و وسیع رتبه سایت را از نظر کلمات کلیدی و رنکیگ بالا میبره ,من خودم در اکثر سایتهایی که قبول آگهی به صورت بک لینک میکنند لینک زمین مارکت را می دیدم یا تبلیغ تصویری با لینک مستقیم هست و یا تبلیغ متنی به صورت بک لیک هست. قطعا هنوز بک لینک یکی از فاکتورهای مهم سئو محسوب میشه.

من در مورد بک لینک صحبت نکردم ، در مورد خود پیج رنک گفتم .
بک لینک ارزش منده و هیچ وقت ارزشش از بین نمیره . اما بک لینک گرفتن برای پیج رنک اصلا توصیه نمیشه .

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
لینک طبیعی که فکنم منظورشون این باشه یک سایتی یک مطلبی از سایت شما میگذارد اخرش لینک شما رو میده یا داخل متن یک کلمه لینک میکنه به سایت شما

ولی پست مهمان نمیدانم منظورشون چی بوده؟
یعنی تو انجمن؟

پست مهمان منظورتون چیه؟

یک ادمین | مزایای پست مهمان و مروری بر آن در ایران
این پست رو بخونین

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
بالا