• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک گوشی از دوبی

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. یکی از رفقا میخواد بره دوبی:
1- آیا آوردن گوشی از دوبی با توجه به قیمت گارانتی و خدمات پس از فروش به صرفه است.
2- اگه آره، یه گوشی تا سقف 250 هزار تومان با اولویت عکس و فیلم با کیفیت، پخش موسیقی و صدای شفاف، آنتن دهی عالی و امکانات مناسب، چی هست؟
3- گوشی اگه از اونجا بیآره، زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه؟

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
عجب بخش فعالی؟:blink:

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
پس از همینجا بگیره به صرفه تر هست. حالا میشه در مورد اون سوال دوم هم نظر بدین؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از SATpt :
پس از همینجا بگیره به صرفه تر هست. حالا میشه در مورد اون سوال دوم هم نظر بدین؟

ببینید اون سوال دوم شما به منزله خواستن خر و خدا و خرما در آن واحد هست! شما با 250 تومن و اولویت عکس و موسیقی میتونی کا 750 رو بگیری ولی بهترین انتن رو نمیتونی داشته باشی و در عین حال بهترین کیفیت ساخت و جنس بدنه رو هم همینطور .. پس حداقل یه مقدار از اون اولویت هات رو حذف کن تا بشه دقیقتر حرف اخر رو بهت زد!:)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از SATpt :
سلام دوستان. یکی از رفقا میخواد بره دوبی:
1- آیا آوردن گوشی از دوبی با توجه به قیمت گارانتی و خدمات پس از فروش به صرفه است.
2- اگه آره، یه گوشی تا سقف 250 هزار تومان با اولویت عکس و فیلم با کیفیت، پخش موسیقی و صدای شفاف، آنتن دهی عالی و امکانات مناسب، چی هست؟
3- گوشی اگه از اونجا بیآره، زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه؟

اگر شد یکمقداری بگذار روش 3250 بگیر. اگر هم سیمبین نمیخوای 6270 یا 6280 حدودای 320 هستند

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
اگر شد یکمقداری بگذار روش 3250 بگیر. اگر هم سیمبین نمیخوای 6270 یا 6280 حدودای 320 هستند

3250 الان حدود 350 هست اگه اشتباه نکنم و ان 70 حدود 370 .. اگه پولشون به این حد که میگی برسه ان 70 گزینه بهتریه .. نیست؟

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
با این قیمت بهترین گزینه همون k750 هستش

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
ببینید اون سوال دوم شما به منزله خواستن خر و خدا و خرما در آن واحد هست! شما با 250 تومن و اولویت عکس و موسیقی میتونی کا 750 رو بگیری ولی بهترین انتن رو نمیتونی داشته باشی و در عین حال بهترین کیفیت ساخت و جنس بدنه رو هم همینطور .. پس حداقل یه مقدار از اون اولویت هات رو حذف کن تا بشه دقیقتر حرف اخر رو بهت زد!:)
ببین دوست عزیز من گفتم، اولویتها نگفتم : مشخصات. فرقش در اینه که لازم نیست همه رو داشته باشه ولی از نظر من گوشی ای که کیفیت تصویر و صدای عالی داره و آنتن دهیش عالی نیست، بهتر از گوشی ایست که آنتن دهیش عالیه ولی کیفیت تصویر وصداش عالی نیست. تونستم بگم چی گفتم!!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از SATpt :
ببین دوست عزیز من گفتم، اولویتها نگفتم : مشخصات. فرقش در اینه که لازم نیست همه رو داشته باشه ولی از نظر من گوشی ای که کیفیت تصویر و صدای عالی داره و آنتن دهیش عالی نیست، بهتر از گوشی ایست که آنتن دهیش عالیه ولی کیفیت تصویر وصداش عالی نیست. تونستم بگم چی گفتم!!!

خب با توجه به این موضوع همون کا 750 انتخاب مناسبی میتونه براتون باشه .. البته این مورد رو با توجه به دوربین و ام پی تری می گم ..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از SATpt :

همون K750 توصیه میشه چون همه چی که شما میخوای رو عالی داره....بحث انتن رو هم اصلا قبول نکن...چون اینا همش قصه و داستان هست...الان دیگه فرقی نیست توی انتن دهی همه گوشی ها

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
3250 الان حدود 350 هست اگه اشتباه نکنم و ان 70 حدود 370 .. اگه پولشون به این حد که میگی برسه ان 70 گزینه بهتریه .. نیست؟

من 3250 رو از نظر موسیقی ترجیح میدم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از SATpt :

به نظر من اصلا در مورد آنتن دهی غافل نشو . دوستان سونی اریکسونی به علت پایینتر بودن آنتن دهی این برند به طور کلی هر نوع تفاوت آنتن دهی رو رد میکنند که فکر میکنم به راحتی بتونید توی اجنماع ببینید بعضی گوشیها از نظر آنتن دهی چقدر ضعیف و بعضی چقدر قویند مثل 6681 یا موتورولا وی تری. به هر حال از نظر ما هنوز آنتن دهی سونی اریکسون به موتورولا و نوکیا نمیرسه.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
من 3250 رو از نظر موسیقی ترجیح میدم

کاملا صحیحه ولی در مجموع ان 70 به نظرم بهتره .. البته یجورایی دیزاین 3250 مخصوصا نور بک گراند کلیداش که سفیده توی مدل مسکیش شیک میزنه اساسی و خوشکلتر از ان 70 هست ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
همون K750 توصیه میشه چون همه چی که شما میخوای رو عالی داره....بحث انتن رو هم اصلا قبول نکن...چون اینا همش قصه و داستان هست...الان دیگه فرقی نیست توی انتن دهی همه گوشی ها

قصه چیه مومن خدا؟! عینا من در بین دوستام دیدم کسایی که نوکیا داشتن و گول مولتی مدیای سونی رو خوردن ولی بعدا خودشون گفتن انتن نوکیا بهتر بوده .. اخریش هم همکارم که خودش اذعان میکنه کا 750 به خوبی نوکیاش (یادم نیس چی بود مدلش) انتن نمیده ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
به نظر من اصلا در مورد آنتن دهی غافل نشو . دوستان سونی اریکسونی به علت پایینتر بودن آنتن دهی این برند به طور کلی هر نوع تفاوت آنتن دهی رو رد میکنند که فکر میکنم به راحتی بتونید توی اجنماع ببینید بعضی گوشیها از نظر آنتن دهی چقدر ضعیف و بعضی چقدر قویند مثل 6681 یا موتورولا وی تری. به هر حال از نظر ما هنوز آنتن دهی سونی اریکسون به موتورولا و نوکیا نمیرسه.

من نمیدونم چرا دوستان میخوان زور بگن؟! اقا واسه 100 امین بار! سامسونگ من علنا انتن بسیار بدتری حتی از سونی میده! و سونی هم از نوکیا .. حالا میشه گفت همشون مساوی هستن ولی وقتی من واسه خودمو و همینطور ان 100 که داشتمو مقایسه میکردم و میکنم واقعا ضعیفتره! حالا بیان بگن قصه و شعره!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
کاملا صحیحه ولی در مجموع ان 70 به نظرم بهتره .. البته یجورایی دیزاین 3250 مخصوصا نور بک گراند کلیداش که سفیده توی مدل مسکیش شیک میزنه اساسی و خوشکلتر از ان 70 هست ..

ان 70 خوبه ولی فکر کنم اگر کسی بخواهد ان 70 بخره بهتره صبر کنه ان 72 بیاد بگیره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
قصه چیه مومن خدا؟! عینا من در بین دوستام دیدم کسایی که نوکیا داشتن و گول مولتی مدیای سونی رو خوردن ولی بعدا خودشون گفتن انتن نوکیا بهتر بوده .. اخریش هم همکارم که خودش اذعان میکنه کا 750 به خوبی نوکیاش (یادم نیس چی بود مدلش) انتن نمیده ..

اتفاقا یکم اگه از این موبایل فروشی ها سوال کنید میبینید که خیلی هاشون بهتون میگن سونی بهتر انتن میده...

یکی از رفیقام K300 داره میگه از 3310 ای که داره خیلی بهتر انتن میده

همین طور در مورد K750 خودم مدتی که دستم بود همه جا هم باهاش زنگ زدم هم بهم زنگ زدن...هیچ موقع هم کسی نگفت 10 بار گرفتن خط نمیداد:p

اینا هم که شما میگین اساس علمی که نداره...یه حرفی هست رو هوا

همون سامسونگش هم من قبولش دارم....یکی از بچه ها D600 داره و همیشه هم راضی بوده

دیگه بحث انتن دهی یه بحث مرده و تموم شده هست که چون چیز دیگه ندارین به عنوان مزیت نوکیا اعلام کنید گیر دادین به این

این همه ادم تو همین فروم خودمون هستن سونی دارن 90 نفر به 7 نفر :p کسی تا حالا از انتن گوشیش حرفی زده؟؟

حالا ما رو بگی همش اینجا هستیم و کل کل داریم خیلی ها فقط میان که نظر بدن و ببینن چه خبره...اونا چطور رو این مساله حساس نیستن؟؟

همین شما 2-3 نفر گیر دادین به انتن دهی؟؟ چون ادم به هرحال باید یه چیزی برای گفتن داشته باشه دیگه نه؟؟

قضاوت با خواننده و در نهایت خریدار گوشی سونی هست ولی کلا من این رو با اطمینان میگم که هیچ فرقی نیست و همه گوشیهای نوکیا .موتورلاو سونی و سامسونگ یکی شدن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اتفاقا یکم اگه از این موبایل فروشی ها سوال کنید میبینید که خیلی هاشون بهتون میگن سونی بهتر انتن میده...

یکی از رفیقام K300 داره میگه از 3310 ای که داره خیلی بهتر انتن میده

همین طور در مورد K750 خودم مدتی که دستم بود همه جا هم باهاش زنگ زدم هم بهم زنگ زدن...هیچ موقع هم کسی نگفت 10 بار گرفتن خط نمیداد:p

اینا هم که شما میگین اساس علمی که نداره...یه حرفی هست رو هوا

همون سامسونگش هم من قبولش دارم....یکی از بچه ها D600 داره و همیشه هم راضی بوده

دیگه بحث انتن دهی یه بحث مرده و تموم شده هست که چون چیز دیگه ندارین به عنوان مزیت نوکیا اعلام کنید گیر دادین به این

این همه ادم تو همین فروم خودمون هستن سونی دارن 90 نفر به 7 نفر :p کسی تا حالا از انتن گوشیش حرفی زده؟؟

حالا ما رو بگی همش اینجا هستیم و کل کل داریم خیلی ها فقط میان که نظر بدن و ببینن چه خبره...اونا چطور رو این مساله حساس نیستن؟؟

همین شما 2-3 نفر گیر دادین به انتن دهی؟؟ چون ادم به هرحال باید یه چیزی برای گفتن داشته باشه دیگه نه؟؟

قضاوت با خواننده و در نهایت خریدار گوشی سونی هست ولی کلا من این رو با اطمینان میگم که هیچ فرقی نیست و همه گوشیهای نوکیا .موتورلاو سونی و سامسونگ یکی شدن

دوست من سونی! برادر من! یار دبستانیه من! یه بار نشد شما حرفای ما رو رو هوا ندونی!! باشه اشکال نداره ولی بدون که حرفای شما جماعت سونی در مورد جنس بدنه و همینطور بسیاری از موارد دیگه هم به همین حسابی که فرمودی رو هوا هست و الکی!;) در مورد سایر حرفات هم فقط امیدوارم تا دیر نشده به راه حق هم قدمی بذاری و خدا نوری از رحمت رو بر دلت که غباری از سیاهی روش نشسته بتابونه!! تا تو به جمع اسلام و مسملمین برگردی!:p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
در مورد سایر حرفات هم فقط امیدوارم تا دیر نشده به راه حق هم قدمی بذاری و خدا نوری از رحمت رو بر دلت که غباری از سیاهی روش نشسته بتابونه!! تا تو به جمع اسلام و مسملمین برگردی!:p

اگه مسلمونی و راه حق خرید گوشی نوکیا هست , میخوام هزار سال سیاه مسلمون نشم و به جمع مسلمانان برنگردم....

اصلا اسم این NOxxx که به گوشم میخوره حالم بد میشه

بالا