• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک گوشی جالب | AOK P110

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
..%5CShop%5CShowPic.aspx

مشخصات فني:
شبکه : GSM1900/ GSM 900 / GSM 1800
تاریخ اولین تولید: 2006
حجم: 98x 50 x 17 mm
وزن : 96 گرم
نوع صفحه نمایش : TFT touchscreen, 260K colors
اندازه صفحه نمایش : 240x 320 pixels,میلیمتر 66
نوع زنگ تلفن : پلی فونیک 64 کاناله
ویبراتور زنگ تلفن : دارد
کارت حافظه فلش : بلــه
حافظه داخلی : 64 مگا بایت
پورت USB: بلــه
بلوتوث: بلــه
اینفرارد: بلــه
سیستم عامل: جاوا
سیستم پیام ها: SMS,MMS,GPRS
مرورگر اینترنت: دارد
بازی ها: Java
دوربین: بلــه
کیفیت دوربین: 3 مگا پیکسل
باطری در سکوت:
باطری در صحبت:
قيمت: 3100000 (ريال)
این مشخصات یک گوشی هست که من از سایت mobail.ir پیدا کردم... خیلی برام جالب بود . هر چقدر هم اینترنت رو گشتم جای دیگه چنین مشخصاتی پیدا نکردم ... کسی از چنین مدلی اطلاعی داره؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من شیراز دیدم قیمتش 290 بود.ظاهرا بذ نیست.از نظر کیفی چی باشه مهمه.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این رو تجريش ديدم ولی نه خود'ش رو (!!) بلکه تبليغ'ش رو // روی کاغذ خيلی امکانات داره
دوربين 3 مگاپيکسل // وزن 96 گرم // صفحه با کيفيت بالا + لمسی // ولی کی میره سراغ'ش (!!؟)
هروقت G-Cam رو با دوربين 5 مگاپيکسل و صفحه لمسی خريدن 340.000 (!!) يا M550 رو با دوربين 3 خريدن 000.300 دنبال این هم میرن // البته گويا يه G-Cam و يه M550 تو این فروم پيدا میشه !!

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من پسر داييم اين گوشی رو خريده با قيمت 240 تومان .امکانات خاصی نداره فقط صدای خيلی بلندی داره ولی کيفيته صداش پايين

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من پسر داييم اين گوشی رو خريده با قيمت 240 تومان .امکانات خاصی نداره فقط صدای خيلی بلندی داره ولی کيفيته صداش پايين

امکانات چی يعنی نداره (!!؟) دوربين'ش که قاعدتا 3 مگاپيکسل نرمال باشه خوبه // صفحه نمايش'ش روی کاغذ بد نيست // در عمل چطور هست (!؟) // پردازش برنامه ، بازيهای جاوا 'ش چطوره ؟!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
بله عکسش درومد ممنون !

گوشی جالبیه امکاناتش هم خوبه دیگه ... 3 مگ دوربین ... صفحه نمایش لمسی ... صفحه نمایش بزرگ 240*320 و .... با این قیمت واقعا مناسبه !

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
کيفيت دوربينش جالب نيست.با اينکه صفحه نمايش اون لمسيه ولی اصلاً کار کردن باهاش لذت نداره.کيفيت تصويرش خوبه.ولی ويژگی خيلی بارز اون صدايه بلندش.ولی خوب صداشم کيفيت نداره

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کيفيت دوربينش جالب نيست.با اينکه صفحه نمايش اون لمسيه ولی اصلاً کار کردن باهاش لذت نداره.کيفيت تصويرش خوبه.ولی ويژگی خيلی بارز اون صدايه بلندش.ولی خوب صداشم کيفيت نداره

give_rose.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان جایی سراغ ندارید که یه review کامل از این گوشی وجود داشته باشه؟

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
اطلاعات عملی :دی باشه چشم

من خودم زیاد باهاش کار کردم خیلی خوب میشه روش فیلمها و کلیپ ها رو دیدم خودش خود به خود کلیپ رو فول اسکیرین میکنه و این چیزهای کنترلش خیلی قشنگ کم رنگ میشه

نمیشه از بلوتوث ش استفاده کرد بعد از چند بار استفاده هنگ میکنه و دیگه بالا نمیاد باید بری 1000 تومن بدی به نمایندگی فلاشش کنن چند بار اینجوری شد و دیگه از بلوتوثش استفاده نمی کنیم ولی یه قابلیت جالبی که بلوتوثش داره اینه که همزمان میتونه به دوتا گوشی فایل بفرسته یا نمیدونم از دو تا گوشی همزمان فایل بگیره ولی فکر کنم همون بفرسته هست

برای همین هم باید هرچی میخوای بریزی روش با کابل بریزی این نکته اش بدترین نکته اش هست

دیگه اینکه دوربین که نوشته 3.2 مگاپیکسل چرتی بیش نیست و فقط سایز عکس بزرگه همین

صفحش لمسی و کیفت رنگش هم به نسبت قیمت خوبه و من که راضی هستم از دیدنش

کارته حافظه میخوره نمیدونم تا چقدر رو ساپورت میکنه ولی اینی که روی گوشی داداشه من هست یک گیگه

صداش خیلی بلنده خیلی یعنی اگه توی اتوبوس باشی و زنگ هم گذاشته باشی روی درجه آخر همه بهت فحش میدن :دی

منوش راحته تقریبا ولی قیافه جالبی نداره

بهترین چیزی هم که داره همون نرم افزار پخش فیلمش هست و یه بدی دیگه اینکه نمیشه آهنگ رو باهاش جلو زد یعنی باید از اول گوش بدی تا آخر ولی فیلمو میشه راحت جلو و عقب کرد

اینترنتش هم خوبه

همین فعلا به نظرم رسید

یه چیزه دیگه اون دو تا گوشی (هدفون ) که روشه برای آهنگ گوش دادن قدرت صداش کمه یعنی زیاد بلند نمیشه برای توی اتاق خوبه ولی توی اتوبوس یا ماشین صداش ضعیفه

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر مي خواهيد مشخصات كاملي از اين گوشي ببينيد به سايت www.parsatel.com يك سري بزنيد .
دفتر مركزي خدمات پس از فروش اش هم در تهران خيابان ولي عصر هست .

اين گوشي با يك سال گارانتي قيمتش 140 هزار تومان است .
ضمنا يك مدل دو سيم كارته هم هست كه با منوي فارسي و يكسال گارانتي 130 هزار تومان هست .
قيمتش كه خوبه .!!!!

بالا