• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک source لازم دارم مثل سایت irkut یا همین persiantools

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
AroundMe
بله این برنامه گزینه بسیار عالی هست. راستی یکی از اعضای تیم برنامه نویسش هم ایرانیه.

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از nomad :
آقا اگه خاستی سر قیمت با هم کنار میاییم، فقط اگه نم خایی زود تر بگو

مرسی

nomad جان خیلی ممنون
null شدش رو پیدا کردم

امیر

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از perboy :
ما هرجا پستهای شما رو دیدیم بجای اینکه لینک بذاری ملت استفاده کنن همش شماره همراهتو گذاشتی:hmm:

دوست عزیز
علت اینه که من زیاد وقت آنلاین شدن ندارم و ترجیح میدم اگه کسی باهام کار داره با شماره مربوط به کارم (همون 5863039) تماس بگیریه !!!

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
خب کیا از برنامه ی هند شیک خوششون میاد؟؟؟
کیا می خان نول شدشو بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از nomad :
خب کیا از برنامه ی هند شیک خوششون میاد؟؟؟
کیا می خان نول شدشو بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها این Private Message ی هست که nomad قبل از اینکه من نول شده ی این HandShakes رو پیدا کنم واسه من گذاشته ( بخونید و بخندید !!! )

موضوع : سکریپت handshakes

--------------------------------------------------------------------------------

اگه خاستی من بهت می تونم بدم و اگه می تونی فردا یه قرار بزار هم دیگرو ببینیم و اگه نخاستی هم زودتر به من بگو!!!!!

چون من فک نکنم اینو به 2 نفر بیشتر بفروشم چون نمی خام دست زیاد شه

مرسیريال منتظر جوابت هستم

--------------------------------------------------------------------

و حالا نکته اینجاست که نسخه نول شده نرم افزار توسط WST ظاهراً حدود یک هفته پیش Release شده بوده و این جناب nomad می خواست یک نرم افزار نول شده رو خیلی سریع به من بفروشه !!!

عجب دنیایی شده ...

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
نه حاجی، شما برو به سایت و بخون!!!!! من ریسلر این سایتم و چند وقت پیش با دوستام 10 تا لیسانسشو خریدیم و طبق گفته شما یه هفته پیش اومده بیرون، و ما هم کلی ضرر کردیم (قیمت ریسلر ها ارزون تره از خود سایت، چون ما 10 تا خریدیم از قیمت درج شده ی توی سایت ارزون تره!!! پس در نتیجه من می تونم بهت تخفیف بدم!!!!!!)
و حالا هم ما ضرر کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینقدر زود راجب مردم قضاوت نکن، چون من همیشه تو این فریوم کلی سکریپت مجانی می زارم!!!!!!!!

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از nomad :
نه حاجی، شما برو به سایت و بخون!!!!! من ریسلر این سایتم و چند وقت پیش با دوستام 10 تا لیسانسشو خریدیم و طبق گفته شما یه هفته پیش اومده بیرون، و ما هم کلی ضرر کردیم (قیمت ریسلر ها ارزون تره از خود سایت، چون ما 10 تا خریدیم از قیمت درج شده ی توی سایت ارزون تره!!! پس در نتیجه من می تونم بهت تخفیف بدم!!!!!!)
و حالا هم ما ضرر کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینقدر زود راجب مردم قضاوت نکن، چون من همیشه تو این فریوم کلی سکریپت مجانی می زارم!!!!!!!!
خوب پس خودتم قبول داری که کلی ضرر کردی و هدفت از اینکه گفتی اینو فقط به دو نفر میفروشی این بوده که من زودتر تا قبل از اینکه null شدش رو ببینم بیام و بهت پول بدم، درسته ؟!
خیلی جالبه !!!

بالا