amnhak
Registered User
AroundMe
بله این برنامه گزینه بسیار عالی هست. راستی یکی از اعضای تیم برنامه نویسش هم ایرانیه.
بله این برنامه گزینه بسیار عالی هست. راستی یکی از اعضای تیم برنامه نویسش هم ایرانیه.
به نقل از nomad :آقا اگه خاستی سر قیمت با هم کنار میاییم، فقط اگه نم خایی زود تر بگو
مرسی
به نقل از perboy :ما هرجا پستهای شما رو دیدیم بجای اینکه لینک بذاری ملت استفاده کنن همش شماره همراهتو گذاشتی:hmm:
بچه ها این Private Message ی هست که nomad قبل از اینکه من نول شده ی این HandShakes رو پیدا کنم واسه من گذاشته ( بخونید و بخندید !!! )به نقل از nomad :خب کیا از برنامه ی هند شیک خوششون میاد؟؟؟
کیا می خان نول شدشو بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب پس خودتم قبول داری که کلی ضرر کردی و هدفت از اینکه گفتی اینو فقط به دو نفر میفروشی این بوده که من زودتر تا قبل از اینکه null شدش رو ببینم بیام و بهت پول بدم، درسته ؟!به نقل از nomad :نه حاجی، شما برو به سایت و بخون!!!!! من ریسلر این سایتم و چند وقت پیش با دوستام 10 تا لیسانسشو خریدیم و طبق گفته شما یه هفته پیش اومده بیرون، و ما هم کلی ضرر کردیم (قیمت ریسلر ها ارزون تره از خود سایت، چون ما 10 تا خریدیم از قیمت درج شده ی توی سایت ارزون تره!!! پس در نتیجه من می تونم بهت تخفیف بدم!!!!!!)
و حالا هم ما ضرر کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینقدر زود راجب مردم قضاوت نکن، چون من همیشه تو این فریوم کلی سکریپت مجانی می زارم!!!!!!!!