• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۲۵ دلار جایزه ثبت نام؟؟؟!! پرداخت های واقعی

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
با سلام
دوستان این سایت برای ثبت نام هر عضو ۲۵ دلار جایزه میده. پلانهای دیگه هم داره که بخواین درامد بسیار زیادتر داشته باشین. البته من تازه عضو شدم و هنوز پرداخت نداشته م .
اینم لینک ثبت http://www.createyourpassiveincome.com/?sonbol

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
25 دلار جایزه هستش عزیز،بدون سرمایه گذاری این مبلغ رو نمیدن! و نمیشه ریسک کرد پول بهشون داد! سایتهایی هستند 500 دلار هم جایزه میدن ولی تا پول نزاریم اون پولو نمیدن!

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
25 دلار جایزه هستش عزیز،بدون سرمایه گذاری این مبلغ رو نمیدن! و نمیشه ریسک کرد پول بهشون داد! سایتهایی هستند 500 دلار هم جایزه میدن ولی تا پول نزاریم اون پولو نمیدن!
سلام نه دوست عزیز من در قسمت پرداختش چیزی در مورد سرمایه گذاری برای پرداخت ندیدم جز اینکه نوشته مینیمم پرداخت ۱۳ دلاره. من الان با همون ۲۵دلار جایزه سودش رسیده به ۷ دلار ولی باز میتونی صبر کنی اگه پرداختی بهم رسید پیام میذارم که مطمین شی

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
البته دوستان اگه ثبت نام کردین تو قسمت ستارت پیجتون برید و در اونجا تو Click Here To Join Traffic Ad Bar! ثبت نام کنین و لینک رفرال خودتونو ادد کنین بعد تو سورف سایت کلیک کنین هر چه سورفتون بیشتر باشه به ازای ۲۵ دلار جایزه تون سود بیشتری میگیرین. حتی تا دو.دلار در روز

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
البته دوستان اگه ثبت نام کردین تو قسمت ستارت پیجتون برید و در اونجا تو Click Here To Join Traffic Ad Bar! ثبت نام کنین و لینک رفرال خودتونو ادد کنین بعد تو سورف سایت کلیک کنین هر چه سورفتون بیشتر باشه به ازای ۲۵ دلار جایزه تون سود بیشتری میگیرین. حتی تا دو.دلار در روز
سورف چطوری و کدام قسمت هست؟

بالا