• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۳ میلیون تومان برای ۱۵ دقیقه تبلیغ در یک کانال!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
سردار کمال هادیانفر رئیس پلیس فتا با اشاره به درآمدهای کلان برخی از کانال‌ها و صفحات ایجاد شده در برخی شبکه‌های اجتماعی اظهار داشت: در حال حاضر گزارش‌هایی که به صورت غیرمستقیم ارائه می‌شود حاکی از آن است که درآمدهای عجیب و غریبی در این حوزه وجود دارد و تبادلات مالی بالایی وجود دارد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال برخی کانال‌ها و صفحات در شبکه‌های اجتماعی، با عضوگیری برای صفحات و کانال‌های دیگر کسب درآمد می‌کنند. از سوی دیگر صفحاتی که دارای فالوئرها یا اعضای زیادی هستند هم به تناسب میزان اعضای آن‌ها قیمت‌گذاری می‌شوند و به عنوان مثال صفحاتی که چندین میلیون فالوئر یا عضو دارند، قیمت‌های عجیب چند ده میلیونی دارند.
هادیانفر با بیان اینکه جذب تبلیغات نیز یکی از روش‌های کسب درآمد در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است خاطرنشان کرد: در حال حاضر صفحات و کانال‌هایی که دارای اعضای بسیار زیادی هستند، قیمت‌های کلانی برای تبلیغات از مشتریان خود دریافت می‌کنند و گزارش‌هایی در دست است که برخی صفحات و کانال‌های ایرانی که رتبه نخست را در تعداد اعضا در اختیار دارند، برای نگه داشتن یک تبلیغ در صفحه خود به مدت 15 دقیقه، مبالغی تا بیش از 3 میلیون تومان اخذ می‌کنند.
رشد شبکه‌های اجتماعی در یکی دو سال اخیر و عدم نظارت بر فعالیت این شبکه‌ها باعث شده تا در کنار فرصت‌هایی که این شبکه‌ برای جامعه به دنبال داشته، با موارد متعددی از کلاهبرداری‌های مالی، انتشار مطالب غیراخلاقی و توهین آمیز و اقدامات مجرمانه در این شبکه‌ها مواجه شویم؛ مشکلاتی که نهایتاً شورای عالی فضای مجازی را بر آن داشت تا برای ساماندهی این فضا دست به کار شود و طرح ساماندهی کانال‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی دارای بیش از 5000 عضو را ارائه دهد.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
کافیه بفهمن کی از کجا پول در میاره بیان گل بگیرنش
تونست یه گوشی دستش گرفته کانال زده پول در میاره با کسیم کاری نداره اصلا دوست داره 15 دقیقه رو 100 میلیون بگیره حالا باید بیاد مالیات و هزار جور کوفت و زهرمار بده؟
خیلی راست میگید کانال های مبتذل رو ببندین دستتونم درد نکنه این سایت های فیلمی که تبعیض میزارن و فیلتر نمیشن رو ببندن
مگه ما نمیتونیم مثل سایت ایکس و ایگری سایت فیلم بزنیم خدا شاهده خیلیم بهتر میتونیم بزنیم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کافیه بفهمن کی از کجا پول در میاره بیان گل بگیرنش
تونست یه گوشی دستش گرفته کانال زده پول در میاره با کسیم کاری نداره اصلا دوست داره 15 دقیقه رو 100 میلیون بگیره حالا باید بیاد مالیات و هزار جور کوفت و زهرمار بده؟
خیلی راست میگید کانال های مبتذل رو ببندین دستتونم درد نکنه این سایت های فیلمی که تبعیض میزارن و فیلتر نمیشن رو ببندن
مگه ما نمیتونیم مثل سایت ایکس و ایگری سایت فیلم بزنیم خدا شاهده خیلیم بهتر میتونیم بزنیم

یه روزی میشه اینا تو ناموس مردم هم شریک میشن

مگه میشه شما پول در بیاری و سهم خان و دزد سر گردنه رو ندی

همون موقه هم که خان ها از ملت پول زور میگرفتن میگفتن ما داریم امنیت شما رو تامین میکنیم

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
من که کانال ندارم و حسودیمم نمیشه که ازشون ولی مگه پول در اوردن جرمه طرف کلی لابد براش زحمت کشیده آلان تبلیغ تو صدا سیما یا سایتای بزرگ دیگه هم کلی پول جابه جا میشه من نمیدونم مبهمه برام جابجایی پول مشکلش کجاست

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
حالا انگار صدا سیمای خودشون 10 برابر همین و نمیگیره !!!
طرف زحمت کشیده یه کانالی که مردم حال می کنن باهاش درست کرده خوب داره پولشم در میاره. حتما ملت باید به زور به صدا سیمای شما با برنامه های چرت و پرت پول بدن تا ولشون کنید؟

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
15 دقیقه 3 میلیون که تا حالا ندیدم مگه اینکه کانالای برند باشه که اونام تبلیغ نمیگیرن .
ولی هرچی بگیرن حقشونه مدیریت کانال از همه چی سخت تره .
جذب به سختی و ریزش به راحتی

MajidMasrouri

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
170
بورس الان توی تلگرامه، دو ماه روی کانال تلگرامی کار کنی درامدش از سایتی ک یک سال روش کار کردی بیشتره

خدمات تلگرام (امضا)

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
متاسفانه الان درآمد تلگرام مثل قبلنا نیست !
من فکر کنم جزو اولین کسانی بودم که کانال بالای 100 کا داشتم و به کانال هایی نظیر خروس جنگی و این رده ها ممبر میفروختم !
اون موقع من هر هفته یک میلیون درآمد داشتم ! البته هر روز 1 یا دو تا تبلیغ میزاشتم !
اما الان همه جا پر کانال های 20 30 کا شده و کانال هایی با ممبر فیک بشتر از 80 درصد کانال ها رو تشکیل داده اند !
بازار سیاه تلگرام هم که راه افتاده است ...

بالا