• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۷۰ تا ۸۰ ميليون تومان درامد ماهانه سایت فیدیلیو؟؟!!

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
گفت‌وگو با مديرعامل گروه سايت رستوران‌ياب فيديليو
عجله، مانع پيشرفت كسب و كار اينترنتي
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۶
ميثم مشايخي، 32 ساله، مديرعامل سايت رستوران‌ياب فيديليو است. وی خود را يك كارآفرين در زمينه كسب و كار اينترنتي و راه‌اندازي اين سايت را به‌دليل نياز شخصي هر فرد مي‌داند؛ نياز به اين که نیازی بهترين رستوران‌هاي شهر را بشناسند و با يك جستجوي كوچك در سايت فيديليو بتواند با هر بودجه‌اي رستوراني را بيابد و لحظات خوشي داشته باشد. الگويش در زندگي پدرش است و رمز موفقتيش را صبور بودن مي‌داند و مي‌گويد: «عجله، در كسب و كار باعث شكست است. بايد صبر داشت تا به سود رسيد.»
سارا غضنفری
ميثم مشايخي كيست و در چه رشته‌اي تحصيل كرده است؟

از دانشگاه باهنر كرمان ليسانس صنايع گرفته‌ام و كارشناسي ارشدم را در رشته MBA گرايش بازاريابي بين‌الملل در دانشگاه شريف شعبه كيش خوانده‌ام.

فرایند راهاندازي سايت فيديليو از كجا و چگونه آغاز شد؟
اوايل سال ۱۳۸۷ ما استارت سايت فيديليو را زديم و دي ماه همان سال سايت رسما براي كاربران باز شد. دليل شروع اين كار هم كاملا اتفاقي بود، من كار ديگري را به‌طور جدي و مستمر انجام مي‌دادم، ما يك كسب و كار خانوادگي داريم كه شركت فني و مهندسي و راهسازي است و من سال‌ها در آنجا مشغول به كار بودم ولي هميشه در گوشه‌اي از ذهنم بود كه كسب و كاري را راه بيندازم، تا اينكه يك بار كه به‌طور جدي به اين مقوله فكر مي‌كردم، ايده سايت فيديليو به ذهنم رسيد. چون اول از همه اين نياز در خودم به‌طور جدي وجود داشت كه راهنمايي از رستوران‌هاي تهران به‌طور كامل و با توجه به هر بودجه‌اي در دسترس باشد.

چرا سراغ تهيه فهرستي از رستوران‌ها رفتيد؟
واقعيت اين است كه از ابتدا اين موضوع نياز خود من بود. در مرحله بعدي متوجه شدم افراد ديگري هم هستند که به فهرستي از رستوران‌هاي تهران نياز داشته باشند. كمبود اين موضوع بازار خوبي براي كسب و كار ما به وجود ‌آورد.

در حال حاضر چند نفر در سايت فيديليو مشغول به كار هستند؟
ما يك تيم تمام وقت ۹ نفره داريم، ولي اگر بخواهيم كل مجموعه را در نظر بگيريم در حدود ۲۵ نفر هستيم.

فيديليو قرار است به كجا برسد و چه پيشرفتي داشته باشد؟
هدف اصلي ما در فيديليو ايجاد برند بود. يعني در اصل هدف‌مان پول‌سازي نبود، بلكه ايجاد يك برند براي تامين يك نياز در زمينه رستوران‌ها و غذا بود. خدمات مشاوره به رستوران، ايجاد رفاه براي مشتريان، برگزاري برنامه‌هاي مختلف، ايجاد اپليكيشن موبايل براي جست‌وجوي رستوران‌ها از اهداف ما بوده است و تا حدودي به آن دست پيدا كرده‌ايم. مرحله بعدي برگزاري رقابت بين باريست‌هاي (کافه داران) ايراني بود كه با حضور داوران ايتاليايي در هتل آزادي برگزار شد و اين اتفاق با همكاري سايت فيديليو و شركت ايتاليايي قهوه ريور انجام گرفت.

از ثروت خانواده براي شروع كارتان استفاده كرده‌ايد؟
من زمان زيادي است كه به‌طور جدي كار مي‌كنم. يعني از زماني كه دانشجوي ليسانس بودم، تا جايي كه حتي در مناطق گرمسيري مثل عسلويه هم مي‌رفتم و از كار كردن ابايي نداشتم، به همين دليل پس‌اندازي داشتم ولي در كل پشتوانه اقتصادي خوبي از نظر خانواده داشتم، با اين حال هيچ‌وقت از اين پشتوانه استفاده نكردم ولي وجود اين پشتوانه اقتصادي از سوي خانواده هميشه باعث مي‌شد كه استرس و نگراني در زمان كار نداشته باشم.

با چه مقدار سرمايه فيديليو را آغاز كرديد؟
درباره وب و تجارت الكترونيك مساله اينجاست كه سرمايه اوليه زيادي نياز نداريد، ولي براي ادامه و پيشرفت كار به سرمايه نياز پيدا مي‌كنيد. اتفاقي كه در ايران مي‌افتد اين است كه چون تجارت الكترونيك در ابتدا نياز به سرمايه زيادي ندارد، فرد به‌طور مثال مي‌آيد و استارت كار را با ۱۰ ميليون تومان مي‌زند و فكر مي‌كند كه ۶ ماه بعد به سود كلاني مي‌رسد. در حالي كه در ايران نياز است زمان زيادي را صبر كنيد تا به درآمد يا حتي به نقطه سر به سر سرمايه خود برسيد. سرمايه اوليه من خيلي زياد نبود و شايد نزديک به ۱۰ ميليون تومان؛ ولي در نهايت براي رسيدن به نقطه سر به سر در حدود ۱۰۰ ميليون تومان هزينه كرده‌ام.

سودي كه براي شما برمي‌گردد به اندازه‌اي هست كه بگوييد چقدر خوب که اين كار را انتخاب كردم؟
صد در صد- آن قدر خوب است كه بگويم چقدر خوب که اين كار را آغاز كردم. من روز اول شريكي داشتم كه دقيقا به دليل اينكه زود به درآمد نرسيديم تصميم گرفت كه جدا بشود، ولي من چشم‌اندازي داشتم كه فكر مي‌كردم بايد به آن برسم و اكنون رسيده‌ام. صبر براي من ارزش داشت حتي نتيجه مالي اين قضيه هم براي من ارزشمند است. به هرحال ما يك مجموعه پول‌ساز و درآمدزايي هستيم كه به نسبت سرمايه‌اي كه گذاشته شده، قطعا بازگشت خوب سرمايه به ما داده است. يعني نبايد فقط به فكر كارآفريني بود و گفت با يك سرمايه اندك مي‌توان كار راه‌اندازي كرد. من در سن ۲۶ سالگي و زماني كه يك پشتوانه مالي قوي براي خودم ايجاد كرده بودم، اين كار را آغاز كردم.

عامل موفقيت در كسب و كار اينترنتي چیست؟
حلقه مفقوده‌ كسب و كار اينترنتي، نداشتن يك طرح تجاري آكادميك و علمي است. يعني افرادي كه اين كار را انجام مي‌دهند بيشتر با ديد فني اين كار را انجام مي‌دهند. يك ايده دارند كه در واقع غير از ايده‌شان يك اجراي فني مي‌شود، در حالي كه غير از ايده يك طرح تجاري با زمان‌بندي معقول لازم است.

روزانه چند نفر بازديد‌كننده داريد؟
سايت فيديليو نياز بيشتر مردم بود. روزانه در حدود ۷ تا ۱۰ هزار نفر بازديد‌كننده داريم. نحوه كار هم به اين صورت است كه اول سرويس اطلاع‌رساني درباره رستوران‌ها وجود دارد و به صورت رايگان اطلاعات رستوران‌هاي مختلف را در سايت فيديليو مي‌گذاريم. از سوي ديگر، سود ما از طريق فروش بنرهاي تبليغاتي است. غير از آن فيديليو كلاب را داريم كه شامل كارت‌هاي بانكي است و بر عهده بانك سامان است كه اشتراك سالانه‌اش را مشتريان مي‌توانند داشته باشند. در حدود ۱۰۰ رستوران، كافي‌شاپ و شيريني‌فروشي را تحت پوشش قرار مي‌دهد و وقتي خريد كنيد تخفيف مي‌گيريد. به‌طور مستقيم با برند‌هاي معروف رستوران‌ها وارد مذاكره شده‌ايم و در دفتر ننشسته‌ايم تا فقط بازارياب‌ها كار را انجام بدهند. رمز موفقيت يك مدير موفق، ارتباط مستقيم با صاحبان مشاغل است.

در ماه چقدر درآمد داريد؟
درآمد ما رقم بالايي نيست، ولي براي كسب و كار اينترنتي رقم خوبي است. مجموع درآمد ما در ماه در حدود ۷۰ تا ۸۰ ميليون تومان است.

خودتان چه غذا و رستوراني را ترجيح مي‌دهيد؟
من آدم تنوع‌طلبي هستم و هرچيز جديدي را ترجيح مي‌دهم ولي بين غذاهاي ايراني لوبياپلو و باقالي‌پلو از غذاهاي محبوبم هستند.

روزي چند ساعت كار مي‌كنيد؟
روزي ۱۲ ساعت كار مي‌كنم و در اوقات فراغتم به مسافرت مي‌روم.

پيشنهاد شما براي كساني كه مي‌خواهند كسب و كار اينترنتي راه‌اندازي كنند، چيست؟
يك طرح تجاري واقع‌بينانه داشته باشند و پشتوانه محكمي براي خودشان ايجاد كنند، پشتوانه‌اي كه منتظر رسيدن سريع به سود و اصل سرمايه نباشد. عجله كردن براي پول درآوردن باعث شكست كسب و كار اينترنتي مي‌شود، براي كارآفريني بايد صبر و حوصله داشت.

http://biznews.ir/vdcfmcdy.w6dvcagiiw.html

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
چرا لینک به سایت نداده؟ استانداردش اینه که یه لینک به اون سایت حتی nofollow هم داده بشه
یعنی معمولا شرط مصاحبه رو این قرار می دن

M_ebrahimi

Registered User
لایک‌ها
35
واقعا ٧٠-٨٠ تا درآمد داره ؟!

آخه از چه راهى!
اونم با اين بازديد.!

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
من هم فکر میکنم بزرگ نمایی کرده . این درسته که غذاخوردن فعلا" بزرگترین تفریح ما ایرانیهاست اما هنوزم به چند دلیل استفاده از این سایت خیلی فراگیر نیست :
1- قشر بزرگی از جامعه هنوز بودجه و توانایی استفاده از خدمات رستورانهای خاص و بزرگ رو ندارند.
2-گرایش اغلب مردم به سمت فست فود و ساندویچه پس پیش به سوی نزدیکترین و بهترین.
3-چون اسمش تفریحه بنابراین اکثر اوقات بدون برنامه ریزی خاصی اتفاق می افته.
4-معمولا" سعی میشه به تبلیغات شفاهی دوست و آشنا اعتماد بشه.
5- مهمتر از همه این که هنوز ضریب استفاده از چنین خدمات اینترنتی در ایران پایینه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته نوشته درآمد ! نه سود
مگه چقدرش به این سایت میرسه؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
من هم فکر میکنم بزرگ نمایی کرده . این درسته که غذاخوردن فعلا" بزرگترین تفریح ما ایرانیهاست اما هنوزم به چند دلیل استفاده از این سایت خیلی فراگیر نیست :
1- قشر بزرگی از جامعه هنوز بودجه و توانایی استفاده از خدمات رستورانهای خاص و بزرگ رو ندارند.
2-گرایش اغلب مردم به سمت فست فود و ساندویچه پس پیش به سوی نزدیکترین و بهترین.
3-چون اسمش تفریحه بنابراین اکثر اوقات بدون برنامه ریزی خاصی اتفاق می افته.
4-معمولا" سعی میشه به تبلیغات شفاهی دوست و آشنا اعتماد بشه.
5- مهمتر از همه این که هنوز ضریب استفاده از چنین خدمات اینترنتی در ایران پایینه.

همه این حرفها به کنار اصلا نام این سایت پتانسیل برند شدن رو نداره
این کلمه رو نمی شه راحت تلفظ کرد چه برسه به املاش

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بیش از حد اغراق کرده!
اصلا این مقدار درامد(نه سود) هم عجیب واسه این سایت!
در ضمن 118food یا سایتای دیگه خیلی را دست و بهترن
ولی همینکه بتونی تو این همه سایت و نت به این بزرگی یکم شناخته بشی خودش کار بزرگیه

Sent from my F**king life

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
درآمدش چطوری کسب میکنه با رستوران ها قرارداد داره باورش سخته

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
همه این حرفها به کنار اصلا نام این سایت پتانسیل برند شدن رو نداره
این کلمه رو نمی شه راحت تلفظ کرد چه برسه به املاش
دقیقا" . اصلا" با شنیدن این نام تنها چیزی که به ذهنت نمیرسه همون بحث غذا و رستورانه. کسی علت نامگذاریشو میدونه ؟

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
سایت فیدیلیو حاوی Malware
اینو Malwarebytes Anti-Malware میگه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
از این خالی بندا تو پی تی هم زیاده یارو سره پنجاه هزار تومن باباشم میفروشه اینجا
بعد میگه ماهی ده میلیون از سایتم در میارم
در عین حال به گوگل کروم هم میگه گوگول چروم:D:general304:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
جالبه دوستانی در مورد دروغگو بودن این سایت حرف میزنن که اصلا نمیشناسن سایت رو
همیشه همینجوری هستیم
فقط قصد خراب کردن بقیه رو داریم
فیدیلیو با رسیتوران های خیلی بزرگی همکاری داره

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
چند بار تو سرچ های ساده تو گوگل به این سایت رفتم؛

امیدوارم که حقیقت داشته باشه، ما که بخیل سود مردم نیستیم ! ان شاء الله که موفق باشن، موجب خوشحالی هم هست.
ولی به شخصه اگر چنین درامدی داشتم سعی میکردم پنهانش کنم تا آشکار، ایرانو این کارا !

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
در ماه چقدر درآمد داريد؟
درآمد ما رقم بالايي نيست، ولي براي كسب و كار اينترنتي رقم خوبي است. مجموع درآمد ما در ماه در حدود ۷۰ تا ۸۰ ميليون تومان است.
:general502::general502::general502::general502::general502::general502:
بلاگفا ام اون قد در نمیاره ک این در میاره ...:general208:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
شاید سیاستش این بوده ک با یک ادعای کاذب خودش سر زبون ها بندازه و تبلیغ سینه ب سینه کنه.
ب صورت مجانی

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
عددی دور از حساب نیست تازه طرف گفته درآمدش اینقدره نه سود خاص خودش حداقل ماهی 20-30تومن هزینه داره .الان یدونه کارمند متخصص کم کمش برای شرکتها ماهی 1800هزینه داره این سایت ماهی 500تومن از 100تا رستوران بگیره میشه50 میلیون برای خیلی از رستورانهای تهران 500تومن پولی نیست.از طرفی این سایت بازاریاب حضوری داره مثل خیلی سایتها تو شرکتش منتظر پول نیست خودش میره دنبال پول

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
فیدیلیو خیلی بیشتر از این در میاره.....

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
طرف ادعا میکنه دانشگاه شریف درس خونده
در صورتی که شریف کیش یه شبه دانشگاه پولیه که فقط مال بچه مایه داراست و اصلا کیفیتش و هیچ چیزش ربطی به شریف تهران نداره. درواقع پول بده مدرک ببر!
باو این آقا پسر هم دل خوشی داره ها. میگه درآمدمون کمه! فقط ماهی 80 میلیون تومن!آدم دروغ هم میگه منصفانه بگه اقلا!

بالا