• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۹ روش طلایی برای افزایش طول عمر

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
افزایش طول عمر

افزایش طول عمر و زندگی بیشتر ، از گذشته تا کنون از آرزو های بزرگ انسان بوده و است. محققان و پژوهشگران با تلاش ها و مطالعات فراوان ، روش ها و راه حل های متفاوتی را به مردم توصیه می کننداما مشکل اصلی اغلب این توصیه ها ، غیر عملی بودن آن هاست؛ بدین معنا که انجام توصیه ها سخت و یا از توان و اراده ی آدمی خارج است.

برای مثال تحقیقات جدید نشان می دهد که: متولدین پاییز طول عمر بیشتری دارند!
اما ما امروز در این مطلب از سایت بحث آزاد ، به شما ۹ روش عملی و آسان برای افزایش طول عمر ، نشان می دهیم.

در ادامه مطلب ، ۹ روش کلیدی برای افزایش عمر را بخوانید…

۱) خوب تغذیه کنید
دارا بودن عادت صحیح غذایی به خصوص از سنین پایین به جوان ماندن و سالم بودن ما یاری می رساند . باید به کودکان بیاموزیم جهت بهره مندی از یک برنامه غذایی سالم , سه نکته را به خاطر بسپارند . نیمی از مواد غذایی مصرف روزانه باید حاوی قند باشد تا نیروی مورد نیازمان را تامین کند . روزی ۸۰-۶۰ گرم پروتئین مصرف کنید . چنین موادی برای حیات موجودات زنده ضرورت دارند . اسید های چرب اشباع نشده (ماهی , روغن زیتون و کره های نباتی) را در سبد غذایی خویش جای دهید

2) ورزش کنید
اگر مایلید قلب و عروق و بدنتان سالم باشد , هیچ چیز سودمند تر از ورزش نیست . اگر تمرینات بدنی نداشته باشید , به اضافه وزن , پر فشاری خون , کلسترول زیاد , مرض قند و … دچار می شوید . در حالی که ورزش موجب تحریک گردش خون و تندرستی می شود . بدون یک جریان خون مطلوب , چربی های بد بدن در عروق خونی رسوب می کنند و این اختلال باعث می شود که فرد بیش از ۷۰ سال عمر نکند !
TopNews-_www.bahseazad.ir_.jpg
3) احساس خوشبختی کنید
از زندگی خود لذت ببرید و احساس خوشبختی کنید . نکند روزی را بی خنده سر کنید . یادتان باشد حالت روانی شما بر سلامت جسمانی تان اثر می گذارد .4) اطلاعات کسب کنیدنداشتن دانش در مورد فواید یک تغذیه صحیح ممکن است عمر شما را بر باد دهد . خجالت نکشید و از هر کسی که در دسترستان است ( پزشک یا دارو ساز ) در مورد مسایل مربوط به تندرستی خود اطلاعاتی به دست آورید .5) از شهر خارج شویدترافیک جاده ای وکارخانه ها , مولد گازهای سمی هستند که میزانشان در شهرها نسبتا بیش از حوالی آنهاست . ساکنان شهرها عمر کوتاه تری دارند و احتمال مرگ ومیرشان بر اثر ناراحتی های قلبی – عروقی و ریوی بیشتر است .6) پرخوری نکنیدپر خوری نکنید . افراد کم غذا , بیشتر عمر می کنند . **** غذایی کم کالری , روند پیری را کند می سازد . بررسی ها در دانشگاه کالیفرنیا , نشان داد که موش هایی که کمتر می خورند , سالم تر و میزان ابتلایشان به سرطان کمتر است . در ضمن عمرشان ۴۲ درصد بیشتر از موش های پر خور است .
IMAGE634687209275107877-_www.bahseazad.ir_1.jpg
۷) کمتر دارو مصرف کنید
با توجه به توصیه متخصصان تا سر حد امکان از مصرف داروهای غیر ضروری به خصوص آرام بخش ها خودداری کنید . داروها به ویژه مسکن ها ممکن است باعث ناراحتی های کلیوی , هپاتیت و خون ریزی های روده ای شوند . همه دارو ها عوارض جانبی دارند . در صورتی که آرام بخش ها به صورت مداوم مصرف شوند , آثار خود را به تدریج از دست می دهند

۸) به پزشک مراجعه کنید
برای خوب و بجا پیر شدن بهتر است به نیازهای بدنتان توجه کرده و به محض ضرورت , به پزشک مراجعه کنید . اگر دیابت درمان نشود , عمرتان را ۱۰ سال کوتاه تر می کنید . بکوشید دست کم یک بار در سال به یک پزشک عمومی و یک متخصص تغذیه رجوع کرده و به توصیه هایش عمل کنید .
117831-matte-blue-and-white-square-icon-signs-no-smoking-_www.bahseazad.ir_.png
۹) سیگار نکشید
دود سیگار حاوی ۴۰ نوع ترکیب سرطان زاست و هر فرد سیگاری امکان دارد بر اثر استعمال دخانیات به اقسام امراض از جمله سرطان ریه , انسداد ریوی , ناراحتی های قلبی – عروقی , عفونت های ادراری , کروهن (نوعی بیماری التهابی دستگاه گوارش), آلزایمر و رماتیسم مفصلی مبتلا گردد . در میان زنان , سیگار عامل سقط جنین و ناراحتی های دوران نوزادی شمرده می شود .

منبع: 9 توصیه طلایی برای افزایش طول عمر | بحث آزاد

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
با این همه استرسی که در روز به آدم وارد میشه ، 9 روش که هیچی ، 900 روش هم کارساز نیست .

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به نظر من با این وضع زندگی و کیفیت پایین زندگی ما جوان ها در ایران،
باید روشهایی پیدا کنیم که کیفیت زندگی رو بالا ببریم نه طول عمر رو .
چون هرچی بیشتر و بدون کیفیت زندگی کنیم چه سود ؟
به نظر من آدم 60 سال عمر کنه ولی خوب زندگی کنه تا اینکه 100 سال زندگی کنی و نه خودت نه اطرافیانت نفهمن اصلا چرا زنده ای !

لایک‌ها
151
شوما هم دلتون خوشه ها اخه تو این دو رو زمونه کی دنبال طول عمره مثلا زیاد عمر کنیم که چی بشه ؟ که بیشتر زجر بکشیم ؟ که بیشتر غرق منجلاب بشیم ؟
طول عمر مال مرفه بی درده

cezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شوما هم دلتون خوشه ها اخه تو این دو رو زمونه کی دنبال طول عمره مثلا زیاد عمر کنیم که چی بشه ؟ که بیشتر زجر بکشیم ؟ که بیشتر غرق منجلاب بشیم ؟
طول عمر مال مرفه بی درده

به هر حال طول عمر بد نیست میشه خوب ازش استفاده کرد مثلا برای 70 پست شدن سرهنگ

boomshakaraka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به هر حال طول عمر بد نیست میشه خوب ازش استفاده کرد مثلا برای 70 پست شدن سرهنگ
بعضیام بیشتر دنبال اینن کمک کنن ماها 70 پست بشیم. خدا خیرت بده ماشالا خودتم تو کاری ها!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من دنبال یه روش طلایی برای کوتاه شدن عمر هستم .. واقعا دوست دارم 45 سالم که شد دیگه مرده باشم D: ..

S2A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دنبال یه روش طلایی برای کوتاه شدن عمر هستم .. واقعا دوست دارم 45 سالم که شد دیگه مرده باشم D: ..

آره خیلی خوبه منم تو فکرشم بیشتر از 45 دردسره برای آدم / آیا راهی هست

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
به نظرت با این اوضاعی که هست این راه ها جواب میده ؟ :دی

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
عمر دست خداست. خودتو خسته نکن.

قبل از کفش آتش میانگین عمر انسان هجده سال بود.
بعد از کشف آتش که نوع انسان گوشت رو می پخت بیماری کمتری گرفت و عمرش رسید به چهل سال.
تا الان که صد سال هست
و به گفته دانشمندان تا چند سال دیگه به دلیل پیشرفت پزشکی به 150 سال می رسه.

خوب کجای این دست خداست؟
اگه خواست و اراده بشر رو خواست خدا بدونیم چرا خدا قبلا نمی خواست؟
وقتی یه بچه کوچیک در خانواده ای فقیر به دلیل نبود امکانات پزشکی می میره آیا خدا می خواد بمیره؟
یا بر عکسش وقتی کودکی در خوانواده ای مرفه بهترین امکانات رو داره و به دلیل تغذیه درست در سن رشد عمر طولانی می کنه و سطح هوش بالاتری داره آیا خدا خواسته؟

به نظر می رسه که باید تعریف از خداوند رو همزمان با توسعه شهرنشینی ارتقاء بدیم.
چون این تعریف از خداوند یعنی خدائی که عدل رو رعایت نمی کنه ! و توی کارهاش حکمتی هست که خالی از منطقه و هیشکی نمی فهمه داره چیکار می کنه و حتما هم کارش درسته !

البته باید اشاره ای هم داشته باشم به باور عده ای دیگر از دوستان که جنبه این سرعت رشد حیرت انگیز رو ندارند و آفرینش رو بدون آفریننده می دونند !

troll

Registered User
لایک‌ها
71
پس اینا دورغه که آدم 950 سال زندگی کرده و نوح 2500 سال .

یعنی اونا انسانهای اولیه نبودن .

قدیما از روی خوشی عمر زیر 200 سال نداشتن.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
پس اینا دورغه که آدم 950 سال زندگی کرده و نوح 2500 سال .

یعنی اونا انسانهای اولیه نبودن .

قدیما از روی خوشی عمر زیر 200 سال نداشتن.

درباره دروغ یا راستش اظهار نظر نمی کنم. بلکه از نظر علمی ثابت نشده هست و لطفا دقت کنید منظور من این نیست که ثابت نشده پس دروغ بوده.
به بیان بهتر من درباره چیزهائی صحبت می کنم که از نظر دانش دارای مقبولیت جهانی هست. نه باورهای مذهبی .

بالا