• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

:ῳ: فروش سینمای خانگی سامسونگ C455N - بسیار کم استفاده شده :ῳ:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Woudman

Registered User
لایک‌ها
82
داداش با متن امضای شما خیلی حال کردم ....

اسپم در نظر بگیرید ( اپ )

خوب بفروشی ، این سری کیفیت عالی داره ... اون کسی که از کیفیت حالیش میشه واقعا میفهمه چی میگم

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
پلیرش آمپلی هم داره درسته ؟

جدا نمیفروشی ؟

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
پلیرش آمپلی هم داره درسته ؟

جدا نمیفروشی ؟

بله داره ؛ جدا نه همه ست با هم

داداش با متن امضای شما خیلی حال کردم ....

اسپم در نظر بگیرید ( اپ )

خوب بفروشی ، این سری کیفیت عالی داره ... اون کسی که از کیفیت حالیش میشه واقعا میفهمه چی میگم

لطف داری سردار :) در ضمن جسارتا این سابقه شما چرا به آیدیتون همخونی نداره ;)

amir.bikas

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید زیر قیمت پایه قیمت می دم
330 خریدارم هزینه ارسال هم با خودم

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان پ خ داده بودند ؛ بیشتر از یک سال که خریداری شده ( همراه ال ای دی سامسونگ بود )

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان این دستگاه با Xbox هم معاوضه میشه .

zijer

Registered User
لایک‌ها
19

جواب دادم :)

دوستان یک کم تخفیف برای خریدار قائل می شیم ولی زحمت بکشید و قیمت زیر قیمت اعلامی ندید که همین جا جوابش رو دارم میگم .
تخفیف کوچیک میدم ولی زیر قیمت اعلامی هیچ قیمتی مورد قبول نیست . دستگاه فوق العاده تمیز ، قیمت هم کاملا مناسبه
سلامت باشید

sarvenaz24

Registered User
لایک‌ها
310
دوست گرامی شما هم یک سال پیش خریدید اون موقع دلار ارزون بود !!!!!الان داری گرون میدی چون دلار گرون شده؟؟؟

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
دوست گرامی شما هم یک سال پیش خریدید اون موقع دلار ارزون بود !!!!!الان داری گرون میدی چون دلار گرون شده؟؟؟

دوست گرامی ... بله ؟ پس چی دوست داری به همون قیمت بفروشم به شما ؟ احتمالا از سیاره دیگه ای امروز رسیدین رو زمین ؟
تازه بهتر از این هم هست ، همراه تلویزیون خریده شده و به خاطر تخفیف نصف قیمت اصلیش پول پرداخت شده . الان نظر جدیدی دارین ؟

لطفا عکس با یوزرنیم پی تی خودتون رو توی پست اول بذارید
با تشکر

سلام ، من صاحب دستگاه نیستم و مربوط به یکی از دوستانمه . اون یک عکس گرفته و ارسال کرده برام که گذاشتم .
اگر مشکلی داره عکس رو حذف کنم . چون حقیقت شماره تماس خودش رو هم گذاشتم که مستقیما با خودش تماس بگیرن.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام ، من صاحب دستگاه نیستم و مربوط به یکی از دوستانمه . اون یک عکس گرفته و ارسال کرده برام که گذاشتم .
اگر مشکلی داره عکس رو حذف کنم . چون حقیقت شماره تماس خودش رو هم گذاشتم که مستقیما با خودش تماس بگیرن.

قانون انجمن هست که اگر محصولی برای فروش میذارید باید عکسش همراه نام کاربری باشه وگرنه در اختیارات ما هست که تاپیک رو حذف کنیم یا ببندیم چون قانون رعایت نشده

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
قانون انجمن هست که اگر محصولی برای فروش میذارید باید عکسش همراه نام کاربری باشه وگرنه در اختیارات ما هست که تاپیک رو حذف کنیم یا ببندیم چون قانون رعایت نشده

گفتم بهش عکس بگیره بفرسته برام که آپلود کنم

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
340 امكانش هست؟؟
آقا از شماره موبايل رفيقت معلومه كه كارش درسته:)ايشون تهران هستند؟؟كدوم سمت؟؟
يك سئوال ديگه اگه بعدا بخوام بلوري بگيرم اين سيستم به اون ميخوره؟؟
ممنون

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
340 امكانش هست؟؟
آقا از شماره موبايل رفيقت معلومه كه كارش درسته:)ايشون تهران هستند؟؟كدوم سمت؟؟
يك سئوال ديگه اگه بعدا بخوام بلوري بگيرم اين سيستم به اون ميخوره؟؟
ممنون

سلام دوست عزیز ، نه امکانش نیست با این قیمت ، بازم خودتون میتونین باهاش مستقیم تماس بگیرین . شمام از امضاتون معلومه کارتون درسته ، تو واردات دلاری دست دارید ;)
تهران هستند ، سمت شهرک غرب
اون رو هم نمیدونم مشخصات سیستم رو از لینک بالانگاه کنید ببینید ورودی صدا داره که برای وصل کردن بلوری بهش یا نه.

و یک نکته : اول از همه اینکه امیدوارم ... بخوره به هیکل و روح روان مسئولین گرانی دلار و نابسامانی اقتصاد مملکت ، ولی متاسفانه در نظر داشته باشید با این وضعیت قیمت ها خیلی خیلی بالاتر از این رفته . پس تو قیمت چونه نزنید که برای موقع خودش هم قیمت عالی بود.
یک نوت بوک برای پدر دوستم میخواستم بخرم پنتیوم ، حدود 840 بود دو روز قبل ، امروز زنگ زدم میگه 1080 ... ایسر سازگار ارقام . و در ضمن سازگار هم فروش دستگاه ها رو متوقف کرده ... تخصص ما مردمان فاتحه خوندن به خودمون و دائم تف سربالا انداختنه ، شاکی ام هاااا

powerhf

Registered User
لایک‌ها
8
لطفا قیمت آخر را برام پ خ کنید.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اطلاعیه ها - خرید و فروش دستگاه های صوتی و تصویری
به منظور اجرای قانون یاد شده تاپیک شما تا زمانی که یک عکس با این مشخصات برای من پی ام کنید باز نخواهد شد
در صورت ایجاد همین تاپیک مجددا بدون رعایت قوانین با شما برخورد خواهد شد

پ.ن: درصورتیکه اشتباهی(مثلا ندیدن عکس با یوزر به دلیل خطای چشم)در قفل شدن تاپیک شما صورت گرفته مراتب رو با پی ام گزارش کنید تا اقدام بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا