• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

‌ند سوال com

bebakhshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگر امكان داره يه كمي كامل يگين من چه جوري ميتونم از ارجاع Internet controls استفاده كنم؟COM))
نه در help برنامه IE چيزي به اسم internet controls و نه COM و نه در MSDN؟
اينها را چه جوري ميتونم پيدا كنم؟اگر با مثال باشه خيلي خيلي بهتره؟(با استفاده از Internet controls)

2-در vb.net شماره error مثلا نبود فلاپي در فلاپي درايو مربوط به شي Err چيست؟

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
1.سوالت یکم گنگه.تا اونجا که من میدونم
کلا برای استفاده از اشیای COM توی دات نت باید از منوی Project , گزینه ی Add Reference رو بزنی و اونجا توی Tab مربوط به COM , اونی که مورد نظرت هست رو از لیست اضافه کنی.
اگه هدفت استفاده از کامپوننت Microsoft Internet Controls که همون کنترل Web Browser رو داشت هست توی لیست این صفحه هست ولی اینطور که الان دیدم خود NET 2005. یک کنترل Web Browser توی کنترل هاش داره...

2.اینطور که الان تست کردم اگه مثلا شما بخوای کاری با درایو A بکنی و فلاپی وجود نداشته باشه شماره خطا 57 هستش که رشته ایش Device I/O Error میشه.

bebakhshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام بدونم که چه جوری میشه تابع های کام÷وننتهای com را پیدا کرد؟(با help(
و شماره مثلا 56 را جع به چیه؟

_H2_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فقط یک نکته کوچک! در VB8 دیگر از شماره خطا استفاده نمیشود و برای هر خطایی شماره ای وجود ندارد!!!!! و حتی Err هم صرفاً برای آنها که کدی از VB6 دارند و میخواهند به راحتی upgrade کنند هنوز وجود دارد.
در مدل جدید خطا ها در دات نت، خود خطا هم ماژول کلاسس هستند و همه کلاسسهای خطا از کلاسس Exception ارث بری دارند، پس حداقل دنبال تهیه لیستی از وراثتهای کلاسس Exception باشید که شامل کلیه خطاها و توضیحات و پارامترهای مورد نظر میشود، که همچین لیستی هم بسیار بلندبالا میشود و اصولاً نیازی به تهیه ندارد چون در خود ObjectBrowse موجود است!

bebakhshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راهنمای اشیای comرا چه جوری پیدا کنم

_H2_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر از VB8 اتستفاده میکنید:
اولاً بهتر است تا حد امکان از COM استفاده نکنید و از کلاسس های داخلی خود دات نت کمک بگیرید.
دوماً خطاهای COM هم در دات نت بدون شک در قالب کلاسسهای Exception کپسوله میشوند و میتوانید با همان دستورات Try-Cache آنها را قلاب کنید و کد نویسی کنید.

اصلاً این شی COM خوش شانس کی است؟؟؟؟ چه میکند که شما را به مشکل انداخته؟؟؟؟ یا شاید سوالتان کلی است؟

بالا