اگر منظورت از سانترال تجهیزات IP PBX هست . باید عرض کنم که این روزها با توجه به وجود نرم افزار های اپن سورس نظیر استریسک حماقته که شما برای تولید محصول سرمایه گذاری کنی ... در مورد سانترال اگر بخوای کار کنی بهتره که روی ارائه خدمات کار کنی ... از طرفی هم تولید سانترال یا مراکز تلفن پر ظرفیت هم کار شما نیست ... یعنی تکنولوژیش توی این مملکت وجود نداره ... قبل از شما هم شرکتهای نسبتا زیادی بودن که سانترال مثلا ایرانی تولید می کردن اما با تغییر فن آوری به IP Telephony همه شون این کارو گذاشتن کنار ...
به هر حال بیزینس سختیه و مافیایی هست. من الان ۱۰ سال کارم اینه ... حتی زمانی که دانشجو بودم و پر شور IP Phone هم طراحی کردم و ازش نمونه سخت افزاری آزمایشگاهی هم ساختم ... اما در نهایت وقتی هزینه های تولید رو حساب کردم دیدم چینی ها با کیفیت بهتر و قیمت نصف دارن کار می کنن.
در هر صورت ... من به عنوان یکی از ریش سپید های این صنعت اگر کمکی ازم بر بیاد درغ نمی کنم ...
اما اینم بگم تو این صنعت سرمایه گذاری قابل قبول و منطقی از حدود ۳ میلیون دلار به بالاست ... تازه با این سرمایه می تونی وارد بازار و تجارت بشی نه وارد صنعت تولید ...
اگر اینقدر پول داری بیا من بهت بگم چطور وارد بازار بشی ... اصلا بیا من باهات شریک می شم .
سلام دوستان ...
یکی از همکارام میخواد ی شرکت بزنه ... خاست بدونه ک برای طراحی و تولید این محصول ب چ چیزایی احتیاج هست
محصول : سانترال
ازونجایی ک من زیاد تو کار سانترال و شبکه نیستم گفتم بیام از دوستان متخصص بپرسم...
خاهش میکنم هر کسی ک هر اطلاعاتی داررو در اختیار ما بزاره ...
توجه کنید ک نمیخوایم با 20/30ملیون شرکت بزنیم... با سرمایه گذاری کلان میخوایم جلو بریم...