• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

┴ ┴ ┴ یه دیــکــشنــری خــوب میــخـوام!

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
درود به همگی
دوستان من یه دیکشنری میخوام که وقتی مقاله های انگلیسی زبان میخونم از سایت های خارجی ، بتونم با کلیک کردن روی کلمه ، معنیش رو توی دیکشنری ببینم
میدونم اگه سرچ کنم کلی نرم افزار پیدا میشه
ولی خواستم از تجربه و راهنمایی شما استفاده کنم تا بتونم بهترین انتخاب رو بکنم
سپاس

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوست عزیز.
اتفاقا همچین نرم افزاری هست.
یعنی شما چه تو وب باشید و چه تو کامپوتر خودتون موس رو رو هر کلمه ببرید معنی فارسی یا هر زبانشو براتون می نویسه.
اسم برنامه ×××دیکشنری نارسیس××× هستش.بگردید اگه پیداش کردید واقعا یه دیکشنری کامل با تلفظ هست.

پ ن: تو CD های خودم هست اما خیلی قدیمیه و ممکنه خط و خش زیاد داشته باشه.بگه پیدا کردید که هیچ اگه نه تو همین تاپیک بگید ببینم اگه CD سالم باشه
براتون کپی کنم و بفرستم

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوست عزیز.
اتفاقا همچین نرم افزاری هست.
یعنی شما چه تو وب باشید و چه تو کامپوتر خودتون موس رو رو هر کلمه ببرید معنی فارسی یا هر زبانشو براتون می نویسه.
اسم برنامه ×××دیکشنری نارسیس××× هستش.بگردید اگه پیداش کردید واقعا یه دیکشنری کامل با تلفظ هست.

پ ن: تو CD های خودم هست اما خیلی قدیمیه و ممکنه خط و خش زیاد داشته باشه.بگه پیدا کردید که هیچ اگه نه تو همین تاپیک بگید ببینم اگه CD سالم باشه
براتون کپی کنم و بفرستم

عزیزم ممنون از لطفت
سرچ می کنم ببینم پیدا میشه!
راستش یه سری دیکشنری هست تو وب ولی وقت ندارم دونه دونه دانلود کنم و نصب کنم و ببینم کدوم به دردم میخوره

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود به همگی
دوستان من یه دیکشنری میخوام که وقتی مقاله های انگلیسی زبان میخونم از سایت های خارجی ، بتونم با کلیک کردن روی کلمه ، معنیش رو توی دیکشنری ببینم
میدونم اگه سرچ کنم کلی نرم افزار پیدا میشه
ولی خواستم از تجربه و راهنمایی شما استفاده کنم تا بتونم بهترین انتخاب رو بکنم
سپاس

درود. فقط بابیلون. از اینجا میتونی هم خودش و هم لغت نامه هاش رو دانلود کنی.

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
درود. فقط بابیلون. از اینجا میتونی هم خودش و هم لغت نامه هاش رو دانلود کنی.

دوست عزیز بابیلون خیلی عالیه ولی متاسفانه با این که من پتچ رو اجرا کردم ولی بازم بعد چند روز غیر فعال شد نرم افزار :hmm:

بالا