• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ درامد خوب و واقعا راحت ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
من از شروع کار سایتای بازدیدساز فعالیتمو باهاشون شروع کردم ولی چیزایی اینجا و انجا میشنیدم و میدیدم که زیاد جالب نبود به همین خاطر فعالیت جدی نداشتم.ولی بالاخره امروز اولین 20 هزار تومنو از یکیشون گرفتم .وچون دیگه خیالم راحت شد میخام به بقیه هم معرفیش کنم .در عین حال که کار کردن با این سایت فوق العاده ساده و بی دردسره و همینطور مصرف ترافیک اینترنتش خیلی خیلی کمه(نزدیک به صفره).

در ضمن به هیچ وجه نیاز به کلیک کردن هم نداره.

فقط از همه خواهش میکنم لینک ثبت نامو تغییر ندین.

لینک ثبت نام

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان باز هم یاداوری میکنم غیر از این سایتی که معرفی کردم 4 تای دیگه هم هستن که بدون پرداخت یکی یکی دارن میرن ولی این یکی پول داده.در ضمن بازم از همه خواهش میکنم لینکو عوض نکنید.مثل دوستمون اقای ... golden که فکر میکنن درامشون کم میشه و به معرف داده میشه.اینطوری نیست.البته ببخشید که اینو گفتم ولی باط بعضیا اینجوری فکر میکنن.

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان باز هم یاداوری میکنم غیر از این سایتی که معرفی کردم 4 تای دیگه هم هستن که بدون پرداخت یکی یکی دارن میرن ولی این یکی پول داده.در ضمن بازم از همه خواهش میکنم لینکو عوض نکنید.مثل دوستمون اقای ... golden که فکر میکنن درامشون کم میشه و به معرف داده میشه.اینطوری نیست.البته ببخشید که اینو گفتم ولی باط بعضیا اینجوری فکر میکنن.

هر 10 هزار امتیاز چند تومن میده؟

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
هر 20 ثانیه 1 ریال تا برسه به پانصد تومن من رفتم دانشگاه بعدش هم سربازی برمیگردم ادامه میدم تا بشه هزار تومن
در طول این همه زمان بجاش با دوستات بگرد بیرون هزار تومن رو زمین پیدا میکنی

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
هر 20 ثانیه 1 ریال تا برسه به پانصد تومن من رفتم دانشگاه بعدش هم سربازی برمیگردم ادامه میدم تا بشه هزار تومن

اره خوب من الان دارم نویسندگی انجمن میکنم هر 100 پست 9 هزار روزی راحت 30 تومن میندازم یعنی دو روزه 54 تومن زده ب کارتم:D

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
آدم باید دیوانه باشه که بدون ارتقا دادن شروع کنه به کار تو این سایت!
من یه ماهه عضو این سایتم...
تو این یه ماه 7 تومن برای گولد دادم یه 20 تومن و یه 30 تومن برداشت کردم...هردوتاش هم بعد یکی دو روز واریز شد...

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تو این یه ماه 7 تومن برای گولد دادم یه 20 تومن و یه 30 تومن برداشت کردم...هردوتاش هم بعد یکی دو روز واریز شد...

ببخشید جسارت نباشه ولی بجای اینکه وقتتو صرف این میکنی بری بگردی میتونی روزی 30 تومن هم کار کنی ولی باید وقتی ک ب بازدید میذاری ب گشتن بذاری

انجمن های نو پا ک ن مدیر دارن ن کاربر راحت میشه پول برداشت البته با توافق و کسب حلال

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
ااا
من نمیدونستم گولد اینقدر ارزونه فقط 7 هزار تومن
خوب این 20 هزار تومن رو چند روز طول کشید بدست آوردی؟

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ااا
دومین انجمن رو هم پیدا کردم و در حال رسیدن ب توافق هستم یعنی میشه هر 100 پست حدودا 18 هزار ی پست در دو انجمن نمیصرفه؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
ااا
الان فقط گولد شده 8 اومن.. ولی اونموقع که من 7 تومن دادم هر بیست ثانیه 6 ریال میداد و الان 8 ریال میده...
(اگه سیستم 24 ساعته روشن باشه که کمتر از یه هفته طول میکشه)
بستگی به خودت داره که چقد در روز سایت رو باز داشته باشی...
من درروز خودم خیلی کم تو سایتش آنلاین بودم و بیشتر از درآمد زیرمجموعه هام بود این 50 تومن چون زیرمجموعه زیاد جمع کردم...

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74

ااا
اول تاپیکو کامل بخون بعد پست بزن.یا مگه اینکه فقط بخای تعداد پستات الکی زیاد بشه.

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
اول تاپیکو کامل بخون بعد پست بزن.یا مگه اینکه فقط بخای تعداد پستات الکی زیاد بشه.
:lol: هه عزیز من من بخوام یه خبر خوشحال کننده بدم حداقل 5 خط مقدمشه این دیگه چیه
نه حرفی از پول و مشخصات طلایی زدی و نه مقدار پولی که به ازای بازدید میده
امضات از پستت بزرگتره :lol:

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
این دیگه امتیازی نیست.در حالت گلد هر 19 ثانیه 8 ریال میده.هم ثبت نامش سادست هم کار کردن باهاش.

:lol: هه عزیز من من بخوام یه خبر خوشحال کننده بدم حداقل 5 خط مقدمشه این دیگه چیه
نه حرفی از پول و مشخصات طلایی زدی و نه مقدار پولی که به ازای بازدید میده
امضات از پستت بزرگتره :lol:

تو اگه ندیدی مشکل خودته .یه چشم پزشک برو.شایدم مربوط به استعدادت باشه چون اگه داشتی اول میرفتی دانشگاه بعد سربازی.در ضمن او دیگه خبر خوش نمیشه .میشه وراجی.
راستی جات واقعا تو این تاپیک خالی بود.چون قبل از اینکه این پستای یک ریالی رو بزنی ذکر خیرت بودش.البته اگه بتونی بخونی و پیداش کنی.:lol:

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
من پست اولیتو دارم میگم اونا رو که از همون اول دیدم اگه قشنگ توضیح بدی هیچ کی سوالات اینجوری نمیپرسه
در مورد دانشگاه هم اشتباه کردی دوباره به پستم سر بزن ببین اول نوشتم دانشگاه یا نه :D

NOOB ها همه جا هستند
90069722573687646766.jpg

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
من پست اولیتو دارم میگم اونا رو که از همون اول دیدم اگه قشنگ توضیح بدی هیچ کی سوالات اینجوری نمیپرسه
در مورد دانشگاه هم اشتباه کردی دوباره به پستم سر بزن ببین اول نوشتم دانشگاه یا نه :D

NOOB ها همه جا هستند
مشاهده پیوست 430822

من تاپیکو میگم.اون موقع که پستتو زدی کل تاپیک ۴ تا پست بیشتر نداشت.
به هر حال بیخیال رفیق.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
چطور مصرف حجم اینترنت نزدیک صفر هست ؟؟؟
روش کار این سایت چطوریه ؟
اول اینکه بهتره از گوگل کروم استفاده کنید.دوم فقط یه صفحه جدید باز میشه که یه کانتر داره و شمارش معکوس ۱۹ ثانیه رو انجام میده.
روش کار سایت اینه که بازدید از سایتای مشتریانش رو بالا میبره و در ازای این کار از اونا پول میگیره.و ما هم که ظاهرا داریم به صورت خودکار از اون سایتا بازدید انجام میدیم پول میگیریم.جزییات بیشتر اگه خواستین بفرمایید در خدمتم.

بالا