• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▆▆▆ نظر بدهید ▆ مهمترین عامل عدم توسعه،کند و راکد بودن کسب درآمد در فضای مجازی ایران! ▆▆▆▆

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام دوستان،از عنوان تاپیک پیداست،نظر خودتون رو بگید که چرا:
فضای مجازی ایران رشد و توسعه کندی رو داره؟
دلایل اینکه فضای مجازی ایران راکد شده روی یکسری مسائل کسب درآمدی مثل کلیک و زیرمجموعه گیری چیه؟
فیلترینگ سایت ها عامل رشد سایتهاست یا عامل نابودی اونها؟
چرا استارت آپ ها در ایران پیشرفت آنچنانی ندارند و کلا با شکست مواجه میشن؟
و...

کلا نظر خودتون رو درباره فضای مجازی ایران و دیگر کشورها بیان کنید...

پ.ن: لطفا از هرگونه انتقاد دوری نکنید و انتقاد سازنده و هشدار مانند باشه نه حالت توهین و فحاشی...

Last edited:

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
سلام
به نظر من اصلی ترین دلیلش نبودن نوآوری بین وبسایت هاست، یعنی یه طرح توسط هزارن سایت اجرا میشه بدون هیچ گونه نوآوری بینشون - نبودن حقوق کپی رایت بین وبسایتها، دزدی طرح ها و ایده ها بدون اجازه و ... - فیلترینگ که خودش کلا نابود کننده همه سایتها هستش، نبود مرجع کامل و قانونی برای فعالیت های درون وب

و در مورد مقایسه هم باید ایران رو با هیچ کشوری مقایشه نکرد چون ایران توی همشون عقبه چه تکنولوژی استفاده چه سرعت چه کیفیت چه آزادی و ...

این نظر من بود :D

Last edited:

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
دليل اصلي اين هست كه در نت ايران محتوا توليد نميشه و يك نفر محتوا توليد ميكنه بقيه متحواي فرد ديگه رو دستكاري و ويرايش مي كنند

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام
به نظر من اصلی ترین دلیلش نبودن نوآوری بین وبسایت هاست، یعنی یه طرح توسط هزارن سایت اجرا میشه بدون هیچ گونه نوآوری بینشون - نبودن حقوق کپی رایت بین وبسایتها، دزدی طرح ها و ایده ها بدون اجازه و ... - فیلترینگ که خودش کلا نابود کننده همه سایتها هستش، نبود مرجع کامل و قانونی برای فعالیت های درون وب

و در مورد مقایسه هم باید ایران رو با هیچ کشوری مقایشه نکرد چون ایران توی همشون عقبه چه تکلوژی استفاده چه سرعت چه کیفیت چه آزادی و ...

این نظر من بود :D

خوب با نظرتون که 100% موافقم ولی راهکاری پیشنهادی خودتون رو هم بگید که چیکار کنیم و چه چیزی لازمه ی پیشرفت فضای مجازی ایرانه؟

دليل اصلي اين هست كه در نت ايران محتوا توليد نميشه و يك نفر محتوا توليد ميكنه بقيه متحواي فرد ديگه رو دستكاري و ويرايش مي كنند

بله 100% درسته حرفتون و همونطور که داریم میبینیم همینه! حالا به چه روشی میشه این قضیه رو از بین برد که دیگه دزدی مطالب صورت نگیره؟ راهکارهایی که فکر میکنید جواب میده رو بیان کنید ممنون میشم...

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
خوب با نظرتون که 100% موافقم ولی راهکاری پیشنهادی خودتون رو هم بگید که چیکار کنیم و چه چیزی لازمه ی پیشرفت فضای مجازی ایرانه؟

بله 100% درسته حرفتون و همونطور که داریم میبینیم همینه! حالا به چه روشی میشه این قضیه رو از بین برد که دیگه دزدی مطالب صورت نگیره؟ راهکارهایی که فکر میکنید جواب میده رو بیان کنید ممنون میشم...

تنها راهكار اينه كه خودمون رو اصلاح كنيم و بينمون فرهنگ سازي بشه فقط همين

بالا