khunires
مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
- نوشتهها
- 3,624
- لایکها
- 4,947
▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉ ▉
بهترین و معتبرترین سایت هارو براتون لیست کردم،میتونید کسب درآمد خوبی داشته باشید،اگر چیزی اضافه شد به این تاپیک اضافه میکنم...:general308:
سایت اول
شرح مختصر: یک سایت کلیکی مثل همه ی سایت های کلیکی که در ازای کلیک بهتون بیت کوئین میده
سایت دوم
شرح مختصر: سایت کلیکی دقیقا مشابه سایت بالا ولی با این تفاوت که سایت بالا روسی بوده و این سایت انگلیسی
سایت سوم
شرح مختصر: این سایت به ازای هر ساعت وارد کردن کد چاپاتا بهتون بیت کوئین میده و به یه حدی رسید میتونید استخراج کنید!
سایت چهارم
شرح مختصر: عین همون سایت بالاست هیچ فرقی نداره!
سایت پنجم
شرح مختصر: یه سایت جدید کاملا مشابه 2 سایت سوم و چهارم با این تفاوت که تازه راه افتاده! و بند هم همین امروز پیداش کردم که اینم باید بگم اینجور سایتها به خاطر نوع ساختارش معتبره و همیشه پرداختی داره.
سایت ششم
شرح مختصر:کاملا مشابه سایت های بالا،با وارد کردن کد کپچا میتونید خیلی ساتوشی بگیرید!!! شاید نزدیک 170 ساتوشی به بالا.
لینک دیگر سایتها که رایگان بیت کوئین میدن:
سایت هفتم
سایت هشتم
سایت نهم
سایت دهم
سایت یازدهم
سایت دوازدهم
سایت سیزدهم
سایت چهاردهم
سایت پانزدهم
شانزدهم
هفتدهم
هجدهم
نوزدهم
بیستم
بیست و یکم
بیست و دوم
بیست سوم
بیست چهارم
بیست و پنجم
بیست و ششم
بیست و هفتم
بیست و هشتم
بیست و نهم
سی ام
سی و یکم
سی و دوم
سی سوم
سی چهارم
سی و پنجم
سی و ششم
سی و هفتم
سی و هشتم
سی و نهم
چهلم
چهل و یکم
چهل و دوم
چهل و سوم
چهل و چهارم
چهل و پنجم
چهل و ششم
چهل و هفتم
چهل و هشتم
چهل و نهم
پنجاه
پنجاه و یک
پنجاه و دو
پنجاه و سه
پنجاه و چهار
پنجاه و پنج
نکته مهم: افرادی که در مورد Bitcoin و ساتوشی و اینجور موارد سوالی دارند از گوگل عزیز سوال کنند منبع بیشترین و بهترین اطلاعات هستش!

بهترین و معتبرترین سایت هارو براتون لیست کردم،میتونید کسب درآمد خوبی داشته باشید،اگر چیزی اضافه شد به این تاپیک اضافه میکنم...:general308:
شرح مختصر: یک سایت کلیکی مثل همه ی سایت های کلیکی که در ازای کلیک بهتون بیت کوئین میده
سایت دوم
شرح مختصر: سایت کلیکی دقیقا مشابه سایت بالا ولی با این تفاوت که سایت بالا روسی بوده و این سایت انگلیسی
سایت سوم
شرح مختصر: این سایت به ازای هر ساعت وارد کردن کد چاپاتا بهتون بیت کوئین میده و به یه حدی رسید میتونید استخراج کنید!
سایت چهارم
شرح مختصر: عین همون سایت بالاست هیچ فرقی نداره!
سایت پنجم
شرح مختصر: یه سایت جدید کاملا مشابه 2 سایت سوم و چهارم با این تفاوت که تازه راه افتاده! و بند هم همین امروز پیداش کردم که اینم باید بگم اینجور سایتها به خاطر نوع ساختارش معتبره و همیشه پرداختی داره.
سایت ششم
شرح مختصر:کاملا مشابه سایت های بالا،با وارد کردن کد کپچا میتونید خیلی ساتوشی بگیرید!!! شاید نزدیک 170 ساتوشی به بالا.
لینک دیگر سایتها که رایگان بیت کوئین میدن:
سایت هفتم
سایت هشتم
سایت نهم
سایت دهم
سایت یازدهم
سایت دوازدهم
سایت سیزدهم
سایت چهاردهم
سایت پانزدهم
شانزدهم
هفتدهم
هجدهم
نوزدهم
بیستم
بیست و یکم
بیست و دوم
بیست سوم
بیست چهارم
بیست و پنجم
بیست و ششم
بیست و هفتم
بیست و هشتم
بیست و نهم
سی ام
سی و یکم
سی و دوم
سی سوم
سی چهارم
سی و پنجم
سی و ششم
سی و هفتم
سی و هشتم
سی و نهم
چهلم
چهل و یکم
چهل و دوم
چهل و سوم
چهل و چهارم
چهل و پنجم
چهل و ششم
چهل و هفتم
چهل و هشتم
چهل و نهم
پنجاه
پنجاه و یک
پنجاه و دو
پنجاه و سه
پنجاه و چهار
پنجاه و پنج
نکته مهم: افرادی که در مورد Bitcoin و ساتوشی و اینجور موارد سوالی دارند از گوگل عزیز سوال کنند منبع بیشترین و بهترین اطلاعات هستش!
Last edited: