amir1365
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 898
- لایکها
- 215
سلام و درود خدمت دوستان عزیز
بازهم با یک شاهکار در خدمتتون هستم .
کارت گرافیک ASUS GTX 670 DirectCU II TOP رو بعلت خرید مدل بالاتر همین برند یعنی ASUS GTX 680 DirectCU II TOP برای فروش قرار میدم که بسیار تمیز و سالم و واقعاً در حد آکه و به هیچ عنوان اورکلاک نشده...
قیمت این کارت در بازار هم قیمت مدل های 680 رفرنس هست یعنی 2100 تا 2200 و بعضا از مدل های 680 و مدل های هم رده خودش خیلی قویتر عمل میکنه و بماند در صورت اور کلاک شدن چه کارایی که نمیشه باهاش کرد.
قیمت پایه : 1.300
قیمت فروش فروری : 1.400
گام افزایشی : 5 تومان
با گوشی اپل 5 یا اپل4s ترو تمیز بدون خط و خش هم تعویض میشه...
با کارت گرافیک تعویض ندارم.
پیشنهادات خودتونو داخل تاپیک اعلام کنید
کارت از تاریخ 26/8/2012 به مدت 3 سال گارانتی ویستا هست.
خدمت دوستان عرض کنم که مدل 680 این کارت خریداری شده پس نیاز مبرمی به پول ندارم پس لطفا زیر قیمت تعیین شده قیمت ندید.
مشخصات کارت :
https://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC2T2GD5
توی هیچ کدوم از تاپیکام از این جمله استفاده نکردم ولی لطفا اسپم ندید و با پست های بی ربط تاپیکو منحرف نکنید.
پ.ن : لطفا این کارت رو با مدل معمولی خودش مقایسه نکنید ، قیمت این کارت از مدل معمولی بالاتره و در حال حاظر توی بازار موجود نیست.
با تشکر از دوستان.
بازهم با یک شاهکار در خدمتتون هستم .
کارت گرافیک ASUS GTX 670 DirectCU II TOP رو بعلت خرید مدل بالاتر همین برند یعنی ASUS GTX 680 DirectCU II TOP برای فروش قرار میدم که بسیار تمیز و سالم و واقعاً در حد آکه و به هیچ عنوان اورکلاک نشده...
قیمت این کارت در بازار هم قیمت مدل های 680 رفرنس هست یعنی 2100 تا 2200 و بعضا از مدل های 680 و مدل های هم رده خودش خیلی قویتر عمل میکنه و بماند در صورت اور کلاک شدن چه کارایی که نمیشه باهاش کرد.
قیمت پایه : 1.300
قیمت فروش فروری : 1.400
گام افزایشی : 5 تومان
با گوشی اپل 5 یا اپل4s ترو تمیز بدون خط و خش هم تعویض میشه...
با کارت گرافیک تعویض ندارم.
پیشنهادات خودتونو داخل تاپیک اعلام کنید
کارت از تاریخ 26/8/2012 به مدت 3 سال گارانتی ویستا هست.
خدمت دوستان عرض کنم که مدل 680 این کارت خریداری شده پس نیاز مبرمی به پول ندارم پس لطفا زیر قیمت تعیین شده قیمت ندید.
مشخصات کارت :
https://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC2T2GD5
توی هیچ کدوم از تاپیکام از این جمله استفاده نکردم ولی لطفا اسپم ندید و با پست های بی ربط تاپیکو منحرف نکنید.
پ.ن : لطفا این کارت رو با مدل معمولی خودش مقایسه نکنید ، قیمت این کارت از مدل معمولی بالاتره و در حال حاظر توی بازار موجود نیست.
با تشکر از دوستان.
فایل های ضمیمه
Last edited: