با سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار
ممنون میشم فقط دو دقیقه از وقت ارزشمندت را برای خواندن داستان
عاشقانه زیر بگذاری مطمئن باشید عاشق شما نیز خواهد شد:general406:
داستان عشق سایت من و گوگل :
یکی بود یکی نبود توی این دنیای مجازی همه بودند ولی هیچ کسی نبود !
یک روز ربات گوگل ( Robot Google ) داشت در بین 18سایت های معتبر ( رنکدار و دارای پیج اتوریتی بالا ) قدم میزد
که با یک پست اختصاصی و جدید روبرو شد که در تمام 18 سایت معتبر اون پست وجود داشت ( پست اختصاصی شامل سه لینک فالو ) حساس شد روی این پست چون به این سایت ها اعتماد زیادی داشت ( به خاطر پیج آتوریتی بالا ) خط به خط مطالب پست رو مطالعه کرد و به سه دروازه جادویی به یک دنیای دیگر روبرو شد ( سه لینک فالو !) از تمام اون سایت های
معتبر وارد این دروازه شد و وقتی دقت کرد دید از تمام اون سایت های معتبر وارد دنیایی جدید شده ( سایت شما )
وقتی دید این همه معتمد چنین دنیایی رو تایید میکنند گوگل عاشق این دنیا شد ( سایت شما ) و گذاشتش رو تخم چشمانش ،از اون به بعد گوگل همیشه هر روز هر ساعت به دنیا ( سایت شما ) سر میزد و همین عشق و علاقه باعث شد تا دنیا ر تمام دنیا معروف بشود ...
حالا اگر شما هم میخواهید گوگل عاشقتان شود دروازه ای باز کنید در اکسیر و الماس و چند ماهی صبر کنید تا گوگل عاشق شما نیز بشود ....
پل های ارتباطی با شما چیست ؟
شماره : 09210922125
ایمیل: [email protected]
ایدی پی تی: p30pool
اطلاعات واريزي :
شماره کارت : 6037991492568153
بنام سعيد اميدي
واقعا از تمام وجودم از شما
تشکر میکنم که تا آخر این مطلب رو خوندید
امیدوارم گوگل عاشق شما نیز بشود ...
ممنون میشم فقط دو دقیقه از وقت ارزشمندت را برای خواندن داستان
عاشقانه زیر بگذاری مطمئن باشید عاشق شما نیز خواهد شد:general406:
داستان عشق سایت من و گوگل :
یکی بود یکی نبود توی این دنیای مجازی همه بودند ولی هیچ کسی نبود !
یک روز ربات گوگل ( Robot Google ) داشت در بین 18سایت های معتبر ( رنکدار و دارای پیج اتوریتی بالا ) قدم میزد
که با یک پست اختصاصی و جدید روبرو شد که در تمام 18 سایت معتبر اون پست وجود داشت ( پست اختصاصی شامل سه لینک فالو ) حساس شد روی این پست چون به این سایت ها اعتماد زیادی داشت ( به خاطر پیج آتوریتی بالا ) خط به خط مطالب پست رو مطالعه کرد و به سه دروازه جادویی به یک دنیای دیگر روبرو شد ( سه لینک فالو !) از تمام اون سایت های
معتبر وارد این دروازه شد و وقتی دقت کرد دید از تمام اون سایت های معتبر وارد دنیایی جدید شده ( سایت شما )
وقتی دید این همه معتمد چنین دنیایی رو تایید میکنند گوگل عاشق این دنیا شد ( سایت شما ) و گذاشتش رو تخم چشمانش ،از اون به بعد گوگل همیشه هر روز هر ساعت به دنیا ( سایت شما ) سر میزد و همین عشق و علاقه باعث شد تا دنیا ر تمام دنیا معروف بشود ...
حالا اگر شما هم میخواهید گوگل عاشقتان شود دروازه ای باز کنید در اکسیر و الماس و چند ماهی صبر کنید تا گوگل عاشق شما نیز بشود ....
پل های ارتباطی با شما چیست ؟
شماره : 09210922125
ایمیل: [email protected]
ایدی پی تی: p30pool
اطلاعات واريزي :
شماره کارت : 6037991492568153
بنام سعيد اميدي
واقعا از تمام وجودم از شما
تشکر میکنم که تا آخر این مطلب رو خوندید
امیدوارم گوگل عاشق شما نیز بشود ...
Last edited: