• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

███ نیازمند ایده پرداز -( ایده از شما ،پیاده سازی سایت و اپلیکیشن موبایل رایگان از ما) ███

skate

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام خدمت دوستان

با توجه به اینکه در حال حاضر ما یکی از قوی ترین تیم های برنامه نویسی ایران رو در زمینه های وبسایت ، اپلیکیشن موبایل در اختیار داریم ، تصمیم گرفتیم استارتاپ های شخصی خودمون رو شروع کنیم.
یه سری ایده هست که الان در مرحله کد نویسی هست ، اما شاید شما هم جز اشخاصی باشید که ایده ی نابی داشته باشید و هزینه برنامه نویسی اون رو نداشته باشید یا فعلا قصد تزریق سرمایه نداشته باشید، اینجاست که ما می تونیم با هم همکاری کنیم.

ضمنا اگر اصفهان باشید. شرکت و محیط کار هم هست.
سایت مجموعه هم بزودی بالا خواهد آمد و فعلا می تونیم از طریق پیغام خصوصی در تماس باشیم

AloneStar

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
دوست عزیز ما که یک پروژه خواستیم به شما بدیم نتوانستید و بهانه آوردید پروژه بسیار بزرگ گرفتم نمیتونم به کار شما رسیدگی کنم درصورتی که ما پیش از اون هماهنگ کردیم و این خود شما بودی PM دادی اول و دنبال کار ما بودی...تازه شما فقط میخواستید اینترفیس سایت رو بزنید نه کل پروژه رو (حدود 20%پروژه سایت بود)
بنده که از توانایی شما خبر ندارم در چه سطحی هستید ولی این رو میتونم بگم طلا رو از دست دادید. این پروژه در دنیا همانند نداره ایران که دیگر هیچ...
والا اینجا همه چیزش نو بره...

این پیام رو هم اینجا گذاشتم تا وقت دیگران با این تاپیک ها گرفته نشه مثل ما.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
دوست عزیز ما که یک پروژه خواستیم به شما بدیم نتوانستید و بهانه آوردید پروژه بسیار بزرگ گرفتم نمیتونم به کار شما رسیدگی کنم درصورتی که ما پیش از اون هماهنگ کردیم و این خود شما بودی PM دادی اول و دنبال کار ما بودی...تازه شما فقط میخواستید اینترفیس سایت رو بزنید نه کل پروژه رو (حدود 20%پروژه سایت بود)

با سلام خدمت شما.
دوست عزیز ، پروژه ی شما aspx بود، ما یه تیم هشت نفره هستیم و متاسفانه در تیم ما فقط بنده زبان aspx کار می کنم.
من هم همونطور که گفتم پروژه برداشتم و همین الان هم نقشی در برنامه نویسی برای این طرح ایده ندارم و پروژه های ایده هم قرار هست به زبان php ,phyton و اندروید نوشته بشه که بقیه اعضای تیم ، پروژه انجام خواهد داد.

و فکر نمی کنم در زمینه پروژه ی شما هم خطایی از من سر زده باشه،ما با شما در مرحله مذاکره بودیم نه عقد قرارداد. بنده نه قرارداد با شما بستم نه هیچ قولی برای انجام پروژه به شما دادم که بخوام زیرش بزنم، فقط گفتید می تونید چنین کاری انجام بدید ، من هم گفت بله در توانایی ما هست که شما توضیحات کاملتری از پروژتون رو ارسال کردید بنده هم عذرخواهی کردم از شما و نپذیرفتم !

الان هم اگر پروژه ای به زبان های php و یا phyton داشته باشید، سریعا قابل انجام هست.

جناب خان

Registered User
لایک‌ها
335
سلام عزیز
2 ایده موجوده منتها شرایط همکاری و ... مهم است ، لطفا شرایط همکاری ، نوع همکاری و نحوه ی همکاری ... را ارسال کنید

Last edited:

skate

Registered User
لایک‌ها
143
سلام عزیز
2 ایده موجوده منتها شرایط همکاری و ... مهم است ، لطفا شرایط همکاری ، نوع همکاری و نحوه ی همکاری ... را ارسال کنید

سلام.من ی ایده توپ دارم.در زمینه اپلیکیشن موبایل.شرایط رو برام بفرستین لطفا

با سلام ارسال شد

skate

Registered User
لایک‌ها
143
منم ی ایده دارم هم بصورت سایت هم اپلیکشن اگه خواستین شرایط و بفرستین برام
سلام دوست من.
حتما ارسال کنید. تا الان ۲۲ نفر ارسال کردند که با ۸ نفر در حال مذاکره ایم.

achardownload

Registered User
لایک‌ها
96
سلام به شما
موضوع چجوریه. ما ایده میدیم شما پروژه رو رایگان انجام می دید. چه سودی برا ما یا شما داره؟

skate

Registered User
لایک‌ها
143
سلام به شما
موضوع چجوریه. ما ایده میدیم شما پروژه رو رایگان انجام می دید. چه سودی برا ما یا شما داره؟

طبیعتا ما در قبال انجام این کار ،‌از پروژه حاصله سهام می خواهیم دوست عزیز.
اطلاعات بیشتر براتون ارسال شد

skate

Registered User
لایک‌ها
143
دوست عزیز ، اگر قبول داشته باشید حرف من رو، من دوروز پیش براتون یه پیغام ارسال کردم اما مثل اینکه نرسیده براتون.
من خارج از ایران هستم ، چند روزی شکیبا باشید ، خدمتتون می رسم.

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
والا ما فهمیده بودیم شرکت های بزرگ ایده پرداز استخدام میکنن که تو جلساتشون ایده بدن ولی اینکه ایده بخری رو فقط تازگیا تو ایران دیدم :|
به نظر من ایده ای اگر دارید یا سرمایه گذاری کنید خودتون انجامش بدید یا کلا پیش خودتون نگه دارید چون فکر نکنم فروشش زیاد عقلانی باشه :|

skate

Registered User
لایک‌ها
143
والا ما فهمیده بودیم شرکت های بزرگ ایده پرداز استخدام میکنن که تو جلساتشون ایده بدن ولی اینکه ایده بخری رو فقط تازگیا تو ایران دیدم :|
به نظر من ایده ای اگر دارید یا سرمایه گذاری کنید خودتون انجامش بدید یا کلا پیش خودتون نگه دارید چون فکر نکنم فروشش زیاد عقلانی باشه :|

ما ایده خر نیستیم دوست عزیز.
ما با کسانی که ایده دارن شراکت میکنیم.. پیشنهاد می کنم یکبار دیگه موضوع تاپیک رو بخونید.

بالا