• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

███ ██ █ ██ ██ راهنمایی در مورد انصراف از تحصیل و رفتن به خدمت لطفا کمکم کنید ███ ████ ██ █

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
سلام دوستان من 21 سالمه و ترم 2 کارشناسی الکترونیک هستم توی دانشگاه آزاد و توی 2 ترم فقط 20 واحد تونستم پاس کنم و الان از درس و دانشگاه زده شدم و دلم میخاد برم خدمت و بعد بیام برم سرکارم که آزاد هست و میتونم ماهی 2 3 میلیون در بیارم به نظرتون چیکار کنم
1 انصراف از تحصیل هزینه داره ؟ موندم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
این سوال مث این میمونه که بگی من با ماشین یکی رو زیر گرفتم .. الانم تو کماست .. به نظرتون من تصادف کردم یا نه ؟
شما که واحد پاس نکردی . .. از درسم که میگی زده شدی قطعن انگیزه ای نداری.. خیال خدمت رفتن هم که داری .. دیگه چه سوالیه میپرسی چیکار کنم !!!

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
این سوال مث این میمونه که بگی من با ماشین یکی رو زیر گرفتم .. الانم تو کماست .. به نظرتون من تصادف کردم یا نه ؟
شما که واحد پاس نکردی . .. از درسم که میگی زده شدی قطعن انگیزه ای نداری.. خیال خدمت رفتن هم که داری .. دیگه چه سوالیه میپرسی چیکار کنم !!!
نه خیر خواستم بدونم تو این شرایط مدرک بگیرم خوبه و در ضمن هزینه انصراف از تحصیل باید بدم ؟

meyti27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه خیر خواستم بدونم تو این شرایط مدرک بگیرم خوبه و در ضمن هزینه انصراف از تحصیل باید بدم ؟

آره بابا تا سال 90كه من انصراف دادم رشتم هم حسابداري بود حدود 1/5برابر شهريه ثابت رو ازت هزينه انصراف ميگيرن !!! يا بهتر بگم هزينه آزادي !!!
من شهرستان بودم ، با سه چهارتا از استاداش دعوام شد در حد كميته انظباطي و محروم از كل امتحانات .
مجبور شدم اون آشغالدوني رو ترك كنم و هزينه آزاديم رو بدم !!!
علاقه نداري نخون !!! باز خوبه تو ميخواي سربازي برب و بعد سر كار ، بعضيا ميان يوني آزاد كلي هزينه ميكنن واسه .... لا اله الاّ الله ....
پسر و دختر هم نداره !!!

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
بنظرم ادم فوق ديپلم يا ليسانس بگيره بعد بره خدمت بهتر از اينه كه با سرباز صفرى بره اما واسم تعجبه چطور تو ٢ ترم ٢٠ واحد پاس كردى من يه ترم اصلا دست به كتاب نزدم ١٦ واحد پاس كردم البته با معدل ١٣ كه اونم تا يه مدت افسوس ميخوردم كه چرا درس نخوندم

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
بنظرم ادم فوق ديپلم يا ليسانس بگيره بعد بره خدمت بهتر از اينه كه با سرباز صفرى بره اما واسم تعجبه چطور تو ٢ ترم ٢٠ واحد پاس كردى من يه ترم اصلا دست به كتاب نزدم ١٦ واحد پاس كردم البته با معدل ١٣ كه اونم تا يه مدت افسوس ميخوردم كه چرا درس نخوندم
من کارشناسی ناپیوسته هستم و فوق دیپلم دارم ترم یک 17 واحد ترم 2 هم از 14 واحد 3 واحد

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
درود بر شما ،عزیز جان اینکه 20 واحد تا ترم 2 پس کردید مهم نیست،میگه قرار هرکی میره دانشگاه هر واحدی میدن همرو پاس کنه؟؟!!!
شما ببین اون درس های که پاس کردید چیه‌،علاقه خیلی مهم هست من خودم اصلا درس های تخصصی رو نمیخونم همرم 19-20 میشم اما عمومی رو میخوانم بعضی رو قبول میشم بعضی رو نه
منم مثل شما میخواستم انصراف بدم ،ولی دیدم من تو رشته اصلیم مشکل ندارم ،پس یعنی درسم خوبه ،درس های عمومی رو مشکل دارم که اونم زیاد نیستن پس بی خودی چرا انصراف بدم.
شما هم ببین واقعا به رشته علاقه دارید یا خیر قبول شدید امدید که الکی دانشگاه رفته باشید.
اگه فقط بخاطر اینکه دانشگاه رفته باشید امدید انصراف بدید ،اما اگر نه علاقه دارید به رشتتون نه ادامه بده،فوقش اینکه میخوای 2-3ترم بیشتر بمانی دیگه ،هیچ عیبی هم نداره یکی وقت میکنه بخوانه یکی نه یکی میفهمه یکی نه
ولی باز به قول دوستان با مدرک بری سربازی و دنبال کار بهتر هست

بالا