• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

██▓███ آموزش تصویری نویسندگی در سایت های دانلودو تفریحی (پردرآمدترین شغل حال حاضر در اینترنت) ███▓██

masoudmm

Registered User
لایک‌ها
35
Untitled.jpg
با سلام. در این پکیج آموزشی به صورت تصویری و قدم به قدم مراحل ارسال یک پست شامل انتخاب عنوان، قرار دادن تصویر در پست، نوشتن متن، مستقیم نمودن لینک دانلود، کار با نرم افزار اف تی پی، انتخاب کلمات کلیدی و غیره... آموزش داده شده است.

پس از مشاهده این فیلم قادر خواهید بود در تمامی وب سایت های دانلود، تفریحی،خبری و غیره که از سیستم مدیریت محتوای وردپرس ( سیستم رایج اکثر سایت های حال حاضر) استفاده می نمایند نویسندگی نمایید.
لازم به ذکر است که در این فیلم آموزشی نحوه ایجاد پست اختصاصی (بهترین نوع پست گذاری) آموزش داده شده که با یادگیری آن شما می توانید انواع پست های کپی و نیمه کپی را نیز ارسال نمایید.

محتویات پکیج:

- حدود 70 دقیقه فیلم آموزشی
- پست کد آماده جهت سریع نمودن عملیات پست گذاری
- تمامی نرم افزار های مورد نیاز برای پست گذاری

این فیلم برای نویسندگان یکی از معتبر ترین سایت های دانلود ایران به صورت اختصاصی تهیه شده است بدین صورت که تمامی نویسندگان جدید میبایستی الزماً ابتدا باید این فیلم را مشاهده نموده و سپس به کار در سایت مشغول شوند.

دوستانی که قصد خرید دارند مبلغ 15000 تومان از لینک زیر واریز نمایند و سپس در خصوصی اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن لینک دانلود مستقیم برای آن ها ارسال شود.
http://www.avup.ir/online-pay/
قیمت مقطوع می باشد.
شماره پشتیبانی در صورت هر گونه سوال:
09385007935

Last edited:

sal938

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
خسته نباشید

تو این انجمن همه نویسندگی حرفه این ... تو انجمن های دیگه بزارید واسه فروش بهتره

masoudmm

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
خسته نباشید

تو این انجمن همه نویسندگی حرفه این ... تو انجمن های دیگه بزارید واسه فروش بهتره
با سلام. دوست عزیز این نظر شخصی شماست و برای خودتون محترمه. خیلیا نمی دونن. من خودم الان به نویسنده نیاز دارم برای وب سایتم ولی بیش از 10 نویسنده اومدن که پست حرفه ای نتونستن بذارن و باید 1 ماه صرف کنی تا آموزششون بدی.

masoudmm

Registered User
لایک‌ها
35
دوستانی که خرید کرده بودند لینک دانلود مستقیم پکیج ارسال شد.

بالا