• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

█ به کجا می رویم؟؟؟ █ لطفا همه دوستان شرکت کنند

smojri

Registered User
لایک‌ها
63
عرض ادب

با توجه به محیط وب پرشین تولز لازم بود یکسری مسائل مطرح و بررسی بشند
البته بحمدالهی درحال حاضر این سایت حاشیه ی کمتری دارد و جای فعالیت و بحث فنی بیشتر شده
خواهش میکنم به هیچ عنوان تاپیک را دچار حاشیه یا بحث یا از روند اصلی خود خارج نکنید
راستش
من خوب یادمه 10 سال پیش خیلی ها حتی نمیدونستند کامپیوتر چی هست !
حتی بعضی ها فکر میکردند هاست و دامنه یک کلمه رکیکه
21.gif

روند نزولی وب ایران از 4 سال پیش با افزایش سایت های هاستینگ شروع شد
یکسری افراد غیرحرفه ای که با تفکر درامد میلیونی زحمات خیلی هارو به باد دادند و....

بعد این مسئله گریبانگیر بحث طراحی وب سایت شد
حتی یادمه اشخاص خردسال 10 و 11 ساله وب سایت و شرکت اینترنتی (به بیان خودشون ) ثبت کردند
و طراحی سایت های 50 هزارتومنی انجام میدادند

در این بین خیلی افراد عنایت مداری بودند که کلاه مردم رو به طریق های مختلف : خرید گیفت کارت , گوشی و..... برمیداشتند
و نه یک نفر بلکه ده ها نفر و در عین حال با خیال راحت جولان میدادند, البته فکر میکنم یه کم
برخورد ها دراین مورد جدی تر شده

و حالا
به لطف همکاران بالادست در اسفند 94 با ---- کردن تمامی درگاه ها راه را برای مصیبتی عظیم تر باز کردند
" افتتاح درگاه پرداخت " که هر روز مثل قارچ رشد میکردند و در این بین
هزینه و زحمات مردم بود که به باد میرفت !!!!!!

تمام این صحبت هارو کردم نه برای یاداوری بلکه برای اینکه بگویم هربار که هرچیزی داشت اصولی پیش میرفت
یک عده کارنابلد و سودجو برای منفعت طلبی خودشان هم بازار افراد حرفه ای را خراب کردند
هم خون مردم را در شیشه کردند

حالا برای قطع این روند و نوار دردناک نزول وب ایران چه پیشنهادی دارید؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
چی میشه گفت آخه به این وضع، مخم دیگه رد داده وقتی یاد پی لاین میافتم مخم میترکه امروز با 4 درگاه پرداخت درگیر شدم آخرشم هیچی همشون موجودی رو خوردن البته یکیش تقصیر خودمم بود ولی اون سه تا!
یعنی فکرشم نمیکردم همچین وضعیت درب و داغونی وجود داشته باشه تو دنیا الانم با زرین پال درگیرم به کیفیت عکس کارت ملیم گیر داده هر چیم میگم باز پیام قبلی رو کپی پیست میکنه :|

تنها پیشنهادی که کارسازه پیشنهاد هایی که نمیشه گفت بقیش بدرد نمیخوره ...

smojri

Registered User
لایک‌ها
63
چی میشه گفت آخه به این وضع، مخم دیگه رد داده وقتی یاد پی لاین میافتم مخم میترکه امروز با 4 درگاه پرداخت درگیر شدم آخرشم هیچی همشون موجودی رو خوردن البته یکیش تقصیر خودمم بود ولی اون سه تا!
یعنی فکرشم نمیکردم همچین وضعیت درب و داغونی وجود داشته باشه تو دنیا الانم با زرین پال درگیرم به کیفیت عکس کارت ملیم گیر داده هر چیم میگم باز پیام قبلی رو کپی پیست میکنه :|

تنها پیشنهادی که کارسازه پیشنهاد هایی که نمیشه گفت بقیش بدرد نمیخوره ...

مدیریت زرین پال اقای امیری ادم خوبیه
بهش تیکت بده حتما مساعدتت میکنه ندیدم تو این سال ها پول کسیو بخوره
اما
به این درگاها تازه تاسیس به هیچ عنوان نباید اعتماد کرد

پی لاین فوق العاده بود.... حالا زمزمست که ایشون pay.ir رو زدن

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
عرض ادب

با توجه به محیط وب پرشین تولز لازم بود یکسری مسائل مطرح و بررسی بشند
البته بحمدالهی درحال حاضر این سایت حاشیه ی کمتری دارد و جای فعالیت و بحث فنی بیشتر شده
خواهش میکنم به هیچ عنوان تاپیک را دچار حاشیه یا بحث یا از روند اصلی خود خارج نکنید
راستش
من خوب یادمه 10 سال پیش خیلی ها حتی نمیدونستند کامپیوتر چی هست !
حتی بعضی ها فکر میکردند هاست و دامنه یک کلمه رکیکه
21.gif

روند نزولی وب ایران از 4 سال پیش با افزایش سایت های هاستینگ شروع شد
یکسری افراد غیرحرفه ای که با تفکر درامد میلیونی زحمات خیلی هارو به باد دادند و....

بعد این مسئله گریبانگیر بحث طراحی وب سایت شد
حتی یادمه اشخاص خردسال 10 و 11 ساله وب سایت و شرکت اینترنتی (به بیان خودشون ) ثبت کردند
و طراحی سایت های 50 هزارتومنی انجام میدادند

در این بین خیلی افراد عنایت مداری بودند که کلاه مردم رو به طریق های مختلف : خرید گیفت کارت , گوشی و..... برمیداشتند
و نه یک نفر بلکه ده ها نفر و در عین حال با خیال راحت جولان میدادند, البته فکر میکنم یه کم
برخورد ها دراین مورد جدی تر شده

و حالا
به لطف همکاران بالادست در اسفند 94 با ---- کردن تمامی درگاه ها راه را برای مصیبتی عظیم تر باز کردند
" افتتاح درگاه پرداخت " که هر روز مثل قارچ رشد میکردند و در این بین
هزینه و زحمات مردم بود که به باد میرفت !!!!!!

تمام این صحبت هارو کردم نه برای یاداوری بلکه برای اینکه بگویم هربار که هرچیزی داشت اصولی پیش میرفت
یک عده کارنابلد و سودجو برای منفعت طلبی خودشان هم بازار افراد حرفه ای را خراب کردند
هم خون مردم را در شیشه کردند

حالا برای قطع این روند و نوار دردناک نزول وب ایران چه پیشنهادی دارید؟
دوست عزیز بنظر من اینطور چیزا همیشه و در همه ی کارها هستش و نمیشه جلوگیری کرد ، بهترین کار بنظرم اینه که ما اگر داریم سرویسی ، خدمتی چیزی به هر کسی ارائه میدیم سعی کنیم بهترین رو ارائه بدیم و فقط به فکر سود نباشیم ، چون اینطور افراد همیشه هستن و هیچ وقت ریشه کن نخواهند شد پس بجای فکر کردن به اینطور موارد به فکر خدمت و سرویسی باشیم که خودمون میخوایم ارائه کنیم ، به نظر من به هر چی بیشتر فشار بیاری یا فکر کنی دقیقا داری به بدتر شدنش کمک میکنی

smojri

Registered User
لایک‌ها
63
دوست عزیز بنظر من اینطور چیزا همیشه و در همه ی کارها هستش و نمیشه جلوگیری کرد ، بهترین کار بنظرم اینه که ما اگر داریم سرویسی ، خدمتی چیزی به هر کسی ارائه میدیم سعی کنیم بهترین رو ارائه بدیم و فقط به فکر سود نباشیم ، چون اینطور افراد همیشه هستن و هیچ وقت ریشه کن نخواهند شد پس بجای فکر کردن به اینطور موارد به فکر خدمت و سرویسی باشیم که خودمون میخوایم ارائه کنیم ، به نظر من به هر چی بیشتر فشار بیاری یا فکر کنی دقیقا داری به بدتر شدنش کمک میکنی

حق با شماست
اما این اشخاص در هرصنفی
بی اعتمادی به وجود می اورند

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
به نظرم کوتاهی مسئولین شدیدا حس میشه .
دوستمون درست میگن که کلاهبرداری همیشه هست اما باید به این موضوع هم اشاره کرد که اگر درست به مردم اموزش داده بشه همین کلاهبرداری ریشه کن خواهد شد .
بدون شک اگر کسی بدون اطلاعات وارد کاری در فضای مجازی ایران باشه هر چقدر نیتش هم پاک باشه توسط سایت های کلاهبردار چندین بار زحماتش به باد میره .
بلایی که سر خود من اومد و چندین بار هاست من توسط برخی سایت ها که یا ناوارد بودند یا دزد تشریف داشتند نابود شد .
سایت های کلیکی هم که الان شدن نور الا نور . خیلی بده که کلی زحمت بکشی سایت رو به جایی برسونی اما نتونی ازش درامد کنی و باید التماس این و اون کنی که چندرغاز بهت پول بدن .
اگر دولت در برنامه هاش و صدا و سیما و مهران مدیری و رامبد جوان و ... در برنامه های پرطرفدارشون به جای اینکه به فضای مجازی حمله کنند به آموزش شیوه های مقابله با کلاهبرداری بپردازند قطعا وضعیت بهتر از این ها خواهد شد .
حاج آقا قرائتی دیروز در مورد فضای مجازی صحبت میکرد و تنها شخصی بود که با اینکه به بدی های فضای مجازی اشاره کرد گفت فضای مجازی فعالیت های صحیح و خوب هم داره و کم هم نیست این فعالیت ها .
مسئولین ما به جای حل کردن مسائل صورت مسئله رو پاک میکنند . مثلا وقتی حرف از کلاهبرداری در اینترنت و فضای مجازی زده میشه راحت میگن کسی از فضای مجازی استفاده نکنه بدون اینکه به خودشون زحمتی بدن و بگن ما برخورد میکنیم .
مسئولین میتونن خودش نظارت مستقیم داشته باشه بر روی شرکت های هاستینگ و شرکت های تبلیغاتی و ... و کوچکترین مشکلی را با برخورد جدی رو به رو کنند . بعد نتیجش کاملا واضحه . اما اصلا به خودشون زحمت همچین کاری رو نمیدن و میگن استفاده نکنید تا کلاه سرتون نره .
خلاصش اینکه از ماست که بر ماست .

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
من به شخصه دچار سردرگمی شدم و دارم فک میکنم چیزایی که از نت میدونستم یا براش تلاش میکردم 5 6 سال پیش الان میبینم به درد هیچکس نمیخوره یا با گوشی و نرم افزارهای اندروید کارش راه میوفته الانم دچار سرخردگی وپشیمونی شدم چون هیچی ندارم و هر چی داشتم تو زندگیم باختم...... به هر حال از این ناله ها و بدخبختی کشیدن ها خسته شدم و تو سن 27 سالگی میخوام برم خدمت با جیب خالی و همه همقطارا و رفیقم بهترین موقعیت رو به واسطه درس یا شغلهای دیگه دارن و من یه الاف تو سری خور باقی موندم..

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
من به شخصه دچار سردرگمی شدم و دارم فک میکنم چیزایی که از نت میدونستم یا براش تلاش میکردم 5 6 سال پیش الان میبینم به درد هیچکس نمیخوره یا با گوشی و نرم افزارهای اندروید کارش راه میوفته الانم دچار سرخردگی وپشیمونی شدم چون هیچی ندارم و هر چی داشتم تو زندگیم باختم...... به هر حال از این ناله ها و بدخبختی کشیدن ها خسته شدم و تو سن 27 سالگی میخوام برم خدمت با جیب خالی و همه همقطارا و رفیقم بهترین موقعیت رو به واسطه درس یا شغلهای دیگه دارن و من یه الاف تو سری خور باقی موندم..
باید با پیشرفت امکانات خودتون وفق میدادید . اگر 5 سال سابقه فعالیت در نت رو داشته باشید باید به راحتی بتونید از اینترنت درآمد کسب کنید .
دوستانتون هم که میفرمایید واقعا با درس به جایی رسیدند ؟
والا هر چی دور و بر ماست که درس رو خوندن فقط مدرک بگیرند و الانم یا بیکارند یا دارند کارگری میکنند .
اتفاقا چون اونا رو دیدم سراغ وب اومدم .
تعجب میکنم میفرمایید چند سال سابقه کار در وب دارید و الان صفر هستید چون حداقل باید تجربه فعالیت هایی رو در وب داشته باشید که بتونید درآمد بیشتر از یک کارگر رو داشته باشید .

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
باید با پیشرفت امکانات خودتون وفق میدادید . اگر 5 سال سابقه فعالیت در نت رو داشته باشید باید به راحتی بتونید از اینترنت درآمد کسب کنید .
دوستانتون هم که میفرمایید واقعا با درس به جایی رسیدند ؟
والا هر چی دور و بر ماست که درس رو خوندن فقط مدرک بگیرند و الانم یا بیکارند یا دارند کارگری میکنند .
اتفاقا چون اونا رو دیدم سراغ وب اومدم .
تعجب میکنم میفرمایید چند سال سابقه کار در وب دارید و الان صفر هستید چون حداقل باید تجربه فعالیت هایی رو در وب داشته باشید که بتونید درآمد بیشتر از یک کارگر رو داشته باشید .

راستش خودم میدونم مشکل کارم کجا بوده اما بازم تا همین چند وقت پیش اوضاع خوب بود یه دفه همه چیز به هم ریخت تو یه ماه هر چی داشتم پنبه شد

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
راستش خودم میدونم مشکل کارم کجا بوده اما بازم تا همین چند وقت پیش اوضاع خوب بود یه دفه همه چیز به هم ریخت تو یه ماه هر چی داشتم پنبه شد
ببینید شاید مشکلتون سربازیه و اینکه یه مدت دورید از فضای مجازی .
دقیقا مشکلی که من الان دارم همینه و قراره برم سربازی که متاسفانه فشار بدی به فعالیت من وارد میکنه .
اما دارم تمام تلاشم رو میکنم که هر جور شده حی در سربازی بهترین استفاده رو از اینترنت بکنم .
قطعا ایده هایی دارید که میتونید خودتون رو بالا بکشید .
درسته چند مدتیه وب مستری و کارهای اینترنتی دچار مشکل شده اما خوشبین باشید که به زودی مشکلات حل میشه و همه باز خوشحال میشیم .
یه مقدار مسئولین حال حاضر دارند کوتاهی میکنند که انشاالله بیشتر حواسشون رو جمع میکنند و مشکلات حل میشه .

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
دلیلش خیلی مشخهصه !
تو فضای مجازی اصلا امنیت نداریم ! خیلی سایت های بزرگ پول بالا میشکن کلاهبرداری میکنند

سایت های اسپمر هر روز زیاد میشند !
هیچ مسئول یا گروهی هم نیست که به این موارد رسیدگی کند

بالا