• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

█ فروش گوشی وینفون Lumia 930 █ فول پک █ در حد آک █ طرفداران نوکیا بشتابید...

Sector.

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
یک عدد گوشی Lumia 930

[فول پک به همراه شارژر وایرلس و بالشتک]
در حد آک خشک خشک

رنگ سفید

# سفارش دوبی
# کارت وارانتی
# شارژ وایرلس
# بالشتک
# Treasure Tag
# به همراه دستیار صوتی هوشمند Cortana
با قابلیت اجرای فرمان های صوتی شما بدون نیاز به کار با دست
ارسال اس ام اس و تماس بدون استفاده از دست
یادآوری قرار ها و رویداد های مهم روزانه
و بسیاری ویژگی های هوشمند و فوق العاده دیگر...

قیمت فول پک در بازار 1900 تا 2م هست
بنده قیمت رو خیلی خیلی پایین گذاشتم پس خواهشا اول قیمت بگیرید بعد پیام بدید.

1700 ت

( با مشتری واقعی راه میام )

-------------------------------------------------
-------------------------------------------------

توضیحات تکمیلی :

فقط 12 روز استفاده شده
برای تولد پدرم واسش گرفته بودم که متاسفانه خوشش نیومد از گوشی لمسی و همون لپ لپی قدیمی رو ترجیح داد.

لازم به ذکره که بنده خودمم یدونه 930 دیگه قبلا برای خودم خریده بودم که فوق العاده راضیم از این غول شگفت انگیز.
( می تونید نظراتم رو همراه نظرات و تعریف و تمجیدهای سایر کاربران همینجا ببینید. )

باز هم تاکید می کنم
گوشی آک آک و در حد خشک هستش و با نوش مو نمیزنه.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هرگونه اسپم و خوشمزگی گزارش خواهد شد.

با احترام

mahbod2010

Registered User
لایک‌ها
279
سلام دادا.باتریش چقدر دووم میاره؟ مخصوصا با وای فای ؟ یکیم اینکه خوش دسته؟ دستگیرش چطوره؟ مرسی دادا

Sector.

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
تشکر از لطف دوستان

گوشی فوق العاده شکیل و با کلاس هستش
خوش دست و جذاب
شاید باور نکنید اما تا به امروز به علت خاص بودنش هرکس دستم دیده
پرسیده :
"گوشیتون آیفون 6 ِ ؟؟"

باتری در حالت استفاده ی معمولی 18 ساعت ( + یکی دو ساعت وای فای )

برای استفاده ی مداوم از وای فای و وب و چت کردن و اس ام اس دادن 5 ساعت ماندگاری داره.

kingdom Of Heaven

Registered User
لایک‌ها
332
واقعا نوکیا و بس...
الان که لومیا925 رو که داشتم رو فروختم,حاضر نیستم گوشی بجز نوکیا بخرم,فعلا که دنبال E7 میگردم.
ویندوزفون هم که عالیه(بدون لگ و هنگ),اونم روی لومیا 930
ایشالا خوب بفروشی

Last edited:

Sector.

Registered User
لایک‌ها
24
از عزیزان و بزرگوارانی که اظهار لطف می کنند نهایت تشکر و قدردانی را دارم.

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
قیمتت خوبه
ویندوز فون هم حرف نداره
خوب بفروشی داداش

salo

Registered User
لایک‌ها
43
با لومیا 1020 دقیقاً کم کارکرد مثل گوشی شما تعویض دارید؟

Sector.

Registered User
لایک‌ها
24

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
اگه با سایز لومیا 1520 نمیتونید کنار بیاید بهترین گزینه بعد 1520 هستش.
وین فون هم که فوق العادس

Sector.

Registered User
لایک‌ها
24
متشکر از بررسی و تمجید شما دوست عزیز​

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
انگار تاپیک قدردانی از لومیا و ویندوزفون هستش نه فروش گوشی :|

Sector.

Registered User
لایک‌ها
24
زیر 1620 پیشنهاد ندن دوستان خواهشا
ارزون تر جایی سراغ دارن میتونن از همونجا خرید کنن.

قیمت آخر 1650

Sector.

Registered User
لایک‌ها
24
خیر داداش
فقط فروش نقدی

hdnsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام شما کدوم شهر تشریف دارین ؟
جسارتن تضمینی که گوشی در حد اکه و مشکلی نداره ؟ چون میخوام کادو بدم
خودم 920 دارم
موندم برای هدیه ایفون 5 اس 16 گیگ بگیرم یا لومی 930 ؟
یک راهنمایی میکنین ؟ ممنان

amione

Registered User
لایک‌ها
30
من فقط 925 رو دستم گرفتم و باید بگم مجذوب کیفیت و کنتراست رنگ صفحه نمایشش شدم، تقریبن چیزی از ویندوز فون نمی دونم
یه سری سوال دارم اگه وقت گذاشتی لطفن نقل قول کن ک اطلاعیه بزنه برام بفهمم
داشتم توضیحات 925 رو با مدل های جدیدتر مقایسه می کردم تکنولوژی صفحه نمایش رو متفاوت درج کرده کیفیت نمایش همونه؟ اینقدر بنظر من رنگ ها خوب بود ک غیر واقعی خوب بود :)
دوربین برای من اهمیت چندانی نداره یعنی الان از این بابت اهمیت داره ک 20 مگاپیکسل واسه اینستاگرام و کلن ذخیره کردن و ... ادیت و دست و پای آدم رو نمی بنده (تو تنظیمات قابلیت اینو داره ک کمش کرد مثلن در حد 8 یا 10 مگ بندازه؟)
نرم افزار رایگان بدرد بخور داره دیگه بجز اون (نخندید ها) کلش آف کلن رو می شه رو ویندوز فون هم ریخت از اون مهمتر سیو آی او اس رو می شه آورد روش (می دونم باید گوگلش کنم) نصب برنامه کرک و اینا همون سیستم ویندوزه دیگه ؟ یا نه هر برنامه یه دستور العمل داره جدای همه چی باید منتظر موند و دنبال کی جن گشت؟
خلاصه من رو از این جهل در بیارید، ممنون

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
من فقط 925 رو دستم گرفتم و باید بگم مجذوب کیفیت و کنتراست رنگ صفحه نمایشش شدم، تقریبن چیزی از ویندوز فون نمی دونم
یه سری سوال دارم اگه وقت گذاشتی لطفن نقل قول کن ک اطلاعیه بزنه برام بفهمم
داشتم توضیحات 925 رو با مدل های جدیدتر مقایسه می کردم تکنولوژی صفحه نمایش رو متفاوت درج کرده کیفیت نمایش همونه؟ اینقدر بنظر من رنگ ها خوب بود ک غیر واقعی خوب بود :)
دوربین برای من اهمیت چندانی نداره یعنی الان از این بابت اهمیت داره ک 20 مگاپیکسل واسه اینستاگرام و کلن ذخیره کردن و ... ادیت و دست و پای آدم رو نمی بنده (تو تنظیمات قابلیت اینو داره ک کمش کرد مثلن در حد 8 یا 10 مگ بندازه؟)
نرم افزار رایگان بدرد بخور داره دیگه بجز اون (نخندید ها) کلش آف کلن رو می شه رو ویندوز فون هم ریخت از اون مهمتر سیو آی او اس رو می شه آورد روش (می دونم باید گوگلش کنم) نصب برنامه کرک و اینا همون سیستم ویندوزه دیگه ؟ یا نه هر برنامه یه دستور العمل داره جدای همه چی باید منتظر موند و دنبال کی جن گشت؟
خلاصه من رو از این جهل در بیارید، ممنون
درود
گرچه این جستار مجال مناسبی به جهت پرسشهایتان نبود اما به محضر ارباب دکان جسارت نموده در حد دانش اندک خویش پاسخک هایی میدهیم
حقیر به شخصه لومیاهای 920 - 925 و 1520 را داشته ایم بلی کیفیت صفحه نمایش 925 تا حدی بهتر است اما یکی از دلایل اصلی این وضوح ولذت بصری که در این سری نوکیا به ببینده القا میشود ناشی از فن آوریهای خاص نوکیاست که با ملایمت و نرمی سیستم عامل وینفون ترکیب گشته و بیننده را بر سر ذوق میاورد
با عنایت به تراکم پیکسلی بیشتر 930 نسبت به 925 چون هردو از صفحه نمایش amoled بهره میبرند پس کیفیت نمایشگر 930 برتر است
نرم افزار های تصویر برداری نوکیا محشر است و قابلیتهای متفاوت وبسیار جالبی را در اختیار شما خواهد گذاشت
بازار وینفون بازار پر وپیمان و بشدت روبه گسترشی است بنابراین لنگ نرم فزار نخواهید ماند
را جع به آن بازی اطلاعی نداریم
سیستم وینفون با ویندوز دستگاههای رایانه متفاوت است و نصب برنامه بر روی گوشی های وینفون معمول از طریق بازار خودش و شبیه سایر سیستم عاملهای همراه است البته قابلیت نصب فایلهای با فرمت اگر اشتباه نکنیم xap نیز از طریق حافظه جانبی امکان پذیر است که البته قابل ارتقا نخواهند بود
مانند تمامی بازارهای همراه نرم افزارهای نسخه حرفه ای یا همان pro رایگان نبوده و باید خریداری گردند

صاحب جستار جسارت حقیر را ببخشایند و یک قیمتی از بابت این عروسک به چاکر مرحمت فرمایند
یا حق

بالا