• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

++░▒▓░▒▓ Mفروش پخش تصویری ماشین با قایلیتهای بی شمار در حد آکبند بدون پنل M ++░▒▓░▒▓

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
مورد فروش:پخش ماشین تصویری مدل: MARSHAL ME-3682 همراه با کارتن مورد فروش

مشخصات:قابلیت ساپورت بلوتوث- اگه پنلش رو پیدا کنید صفحه 3.5 اینچی داره .قابیلت پخش دی وی دی تصویری فایلهای CD/DVD-MP4/MP3/WMA/JPEG/RECEIVER به همراه قابلیت ساپورت USB/SD CARD دارای دوربین دنده عقب و نمایش فضای پشت-دارای ارتباط بلوتوثی با موبایل جهت برقراری ارتباطات تلفنی از طریق ضبط و نیزساپورت میکروفون قابل نصب در هر کجای ماشین

وضعیت ظاهری :فوق العاده عالی بدون هیچ گونه خط و خش در بدنه این پخش کلا 5ماه هم استفاده نشده

علت فروش:دزدیده شدن پنل و بلا استفاده بودن در گوشه منزل

قیمت فروش: طبق استعلامی که در سایتها داشتم دست دومش 280 ت یه جا دیدم که قرار دادند ضبط صوتی و تصویری مارشال me-3682 - mp3

توضیحات:ضبط به هیچ عنوان تعمیر-ضربه خوردگی-خط وخش و مشکل نداره .کلهم ضبط به مدت تقریبی 6 ماه کارکرده که متاسفانه پنلش دزدیده شد و گوشه خونه 4ساله که خوابیده.

عکسهای مورد فروش رو قرار میدهم که یکی از اونها با نام کاربری بنده میباشد .دو تا از عکسها هم از پلمپ ها گرفتم که خریدار مطین بشه که باز و آسیب ندیده و این دلیلیه برای باز نشدن پخش.

فایل های ضمیمه

• IMG_9441.jpg
    IMG_9441.jpg
    155.9 KB · نمایش ها: 162
  • IMG_9442.jpg
    IMG_9442.jpg
    191.2 KB · نمایش ها: 164
  • IMG_9445.jpg
    IMG_9445.jpg
    156.1 KB · نمایش ها: 159
  • IMG_9447.jpg
    IMG_9447.jpg
    87.4 KB · نمایش ها: 160
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    99.5 KB · نمایش ها: 165
Last edited:

fereydun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
همه وسایل تکمیل ؟
بایه مارشال صوتی تنها میزنی (فلش خور ) فقط از فلش استفاده شده قسمت cd نو

s20s1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
panelesh peyda mishe

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
عکس از پنلش میزاری روی کارتن هستش حتما

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660

kaveh0km

Registered User
لایک‌ها
41
شما تو ایسام هم گذاشتید این رو ؟؟؟؟

kaveh0km

Registered User
لایک‌ها
41
دادا یکم راهنمایی میخواستم.
کسی که از شما خریده حالا گذاشته واسه فروش و همه حرف های شما رو کپی کرده که پنل رو دزدیدن و ..... داره حرف های شمارو میزنه و ...
دستگاه سالم بود وقتی فروختینش ؟؟؟؟ چرا 36ت فروختیش آخه دادا؟ پنل گیر نیاوردی؟

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
کسی که از شما خریده حالا گذاشته واسه فروش و همه حرف های شما رو کپی کرده که پنل رو دزدیدن و ..... داره حرف های شمارو میزنه و ...
دوست گرامی این ضبط همانطور که نوشتم برا یخودم بوده یه چیز تعریف کنم شاید بخندی یه بار قبلش دزدیدن پنل رو از خود مغازه محله مون خریدم (عجب زمانه ای شده یعنی باید پنل ودت رو بری بخری و پول بدی بار دوم که دزدیدن به همون مغازه سر زدم که گفت ندارم ساید دروغ میکفت چون سری اولش بهش توپیدم !!خلاصه رک روراست به نمایندگیش تو سهروردی زنگ زدم گفتن ماه بعد برامون پنلش میاد هی زنگ زدم بعد 4ماه دیدم سرکارم میزارن و نمیارن!!اینم پشتیبانی گندشونه .خلاصه دیگه پیش تو مغازه های عباسی و ... نرفتم ولی احتمال 90 درصد بشه اونجا پیدا کرد خلاصه آقا دزده باید اونجا بفروشش معدنش اونجاست.جریان فروش 36 هم نمیخواستم این قیمت بدم این ایسام منو مجبور کرد گذاشتم مزایده منتها تو مزایده این قیمت رسید مگه نه تو ایسام خیلی کلک بازاره مثلا طرف میزاره مزایده و بعد میره ثبت نام میکنه با یوزر و ای پی دیگه مثلا میره خونه داداداش میره مزایده خودش رو داغ میکنه منم اگر داغش میکردم ارزشش تا 150 هم بیشتر بود داداش .بازم تاکید میکنم پخش تا زمانی که دست من بوده کاملا سالم بوده خیلی پخشش عالیه از سری اولای مارشاله الان جنساش آشغال شده

kaveh0km

Registered User
لایک‌ها
41
پس جنسش خوبه ؟
تاچش خوب بود یا اذیت میکرد؟
ببخش ازت زیاد سوال میپرسما

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
پس جنسش خوبه ؟
تاچش خوب بود یا اذیت میکرد؟
ببخش ازت زیاد سوال میپرسما
داداش سشرمنده من سیستم اذیت میکنه برای همین دیر مینویسم .ولله منو به شک انداختید یادم نیست اصلا فکر کنم تاجش لمسی نبود بخدا الان یادم نیست ناهار چی خوردم حضور ذهن ندارم این مورد رو ولی یادمه یه سری براش دنبال دوربین دنده عقب بودم که بهش وصل کنم چون بهش میخورد

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
الان رفتم تایپیکش رو دیدم عین نوشته های من رو کپی کردن شانس بد ما است بخدا زمانی که ما آگهی کردیم نمیدونم چرا اینطوری شد!! اگر سوابق خریدش رو ببینی متوجه میشی که از من خرید کرده اونم چند ماه قبل .حتی قابشم فرستادم بخدا پول قابشم نبود اون مبلغ خلاصه مبارک طرف باشه ما فروختیمش رفت.الانم همینطوریه یه پخش فابری تو یو تا کمری گذاشتم مفت مفت پول سر ولومش هم نیست گذاشتم 50 ت طرف خجالت هم نمیکشه بهم پیام زده بهم 25 میدی وضعم خرابه برای ماشین مگان میخوام وصل کنم !!یکی نیست وضعت بده مگان خریدنت چی بوده!!واثقعا بعضی ها بی انصافا فکر کنم 5ت هم بزنم باز چونه بزنن در صورتی که همین ضبط تو یو تا رو تو سابیتها دارن 150 میفروشن!!!

kaveh0km

Registered User
لایک‌ها
41
الان رفتم تایپیکش رو دیدم عین نوشته های من رو کپی کردن شانس بد ما است بخدا زمانی که ما آگهی کردیم نمیدونم چرا اینطوری شد!! اگر سوابق خریدش رو ببینی متوجه میشی که از من خرید کرده اونم چند ماه قبل .حتی قابشم فرستادم بخدا پول قابشم نبود اون مبلغ خلاصه مبارک طرف باشه ما فروختیمش رفت.الانم همینطوریه یه پخش فابری تو یو تا کمری گذاشتم مفت مفت پول سر ولومش هم نیست گذاشتم 50 ت طرف خجالت هم نمیکشه بهم پیام زده بهم 25 میدی وضعم خرابه برای ماشین مگان میخوام وصل کنم !!یکی نیست وضعت بده مگان خریدنت چی بوده!!واثقعا بعضی ها بی انصافا فکر کنم 5ت هم بزنم باز چونه بزنن در صورتی که همین ضبط تو یو تا رو تو سابیتها دارن 150 میفروشن!!!
والا.

بالا