• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▬▬ خرید فوووووری مودم ADSL ▬▬

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

هرکی مودم کار کرده " ولی سالم " adsl داره که میخواد بفروشه اعلام کنه

من یه مودم لازم دارم ترجیعا TP-Link باشه

اگه نبود هم اشکالی نداره ولی تو اولویت هست

درضمن حتما هم usb و هم Lan ساپورت باشه :)

قیمت هم منصفانه اگه باشه که عالیه :D

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
مودم من کماکان موجوده.
قبلا صحبتش رو کرده بودیم.

engineer_ict

Registered User
لایک‌ها
23
مودم بنده با 5 ماه کارکرد ، مدل 5210S مارک billion موجود هست ، دلیل اینکه میخوام بفروشمش اینه که میخوام مدل WiFi ، WireLess بگیرم
مودم خوبیه ، تا بحال هیچ مشکلی باهاش نداشتم و همین الان هم در حاله فعالیته :lol:
اگر پیشنهاد خوبی داده بشه میفروشمش:)

M.J.M

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من هم یدونه Asus AM-604g دارم که 17/3 خریدم فاکتورش موجوده... ولی چون خطمون فیبر نوری شده گفتند نمیشه! مودم هم اصلا استفاده نشده فقط من عجله کردم و بازش کردم و الا واقعا نو هست
خلاصه گذاشتم توی کارتونش همینطوری مونده شاید چندسال دیگه به ماهم ADSL بدهند حالا اگر شما قیمت خوب بگی می فروشم.
من 98 خریدم الان قیمتش 95 هست البته با گارانتی دالای کامپیوتر چون متفرقه ها ارزونتر هم هست.
شماره دالای کامپیوتر 88778692 میتونید قیمت بگیرید.

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
من هم یدونه Asus AM-604g دارم که 17/3 خریدم فاکتورش موجوده... ولی چون خطمون فیبر نوری شده گفتند نمیشه! مودم هم اصلا استفاده نشده فقط من عجله کردم و بازش کردم و الا واقعا نو هست
خلاصه گذاشتم توی کارتونش همینطوری مونده شاید چندسال دیگه به ماهم ADSL بدهند حالا اگر شما قیمت خوب بگی می فروشم.
من 98 خریدم الان قیمتش 95 هست البته با گارانتی دالای کامپیوتر چون متفرقه ها ارزونتر هم هست.
شماره دالای کامپیوتر 88778692 میتونید قیمت بگیرید.
سلام

میخوای چند بفروشیش ؟

پی ام بزن

------------------------------------------------

ببینم ارزون کسی نداره ؟ الان TP 8811 نو قیمت دارم 32 تومن (تو همین پی تی ))

کسی دست دو نداره 8811 حداقل 20 تومن ؟ یا نو همین 8811 رو 30 تومن ؟ (چون اگه نو بخرم 2-3 تا لازمم میشه)) و دست دو هم دو تا باید پیدا کنم

باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا