• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

◄◄ ارزش گذاری جالب تعدادی فیلم توسط "مسعود فراستی" ►►

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
phoca_thumb_l_19.jpg

طی هفته های گذشته لیست های گوناگونی از فیلمهای قدیمی و جدید جهت ارزش گذاری به مسعود فراستی ارائه شده است. ایشان با این رویکرد که برخی فیلمها ارزش نمره دهی ندارند و برخی دیگر با آنکه فیلمهای بدی هستند، می توان این اعتنا را به آنها داشت که وارد رنج نمره دهی شوند و البته نمره ی صفر بگیرند، اقدام به ستاره گذاری و نمره دهی به فیلم ها کرده اند.

بنابراین، به عقیده ی استاد، باید بین فیلمهای بی ارزش و فیلمهای با نمره ی صفر تفاوت گذاشت چراکه نمره ی صفر، خود، ارزش وجودی دارد و نشان دهنده ی این است که یک فیلم "بد" اما قابل اعتنا (و نقد) است. با این تعریف فیلم بی ارزش یعنی یک فیلم "ماقبلِ بد" و فاقد هرگونه ارزش جهت اعتنا کردن به آن.

آنچه در زیر مطالعه می فرمایید نظرات استاد درباره ی لیست های ارائه شده ی مذکور و نیز چند فیلم دیگر که خارج از تمام آن لیست ها بوده است، می باشد.

لازم به ذکر است که:

نمرات ارائه شده از ۴ (چهار) نمره (ستاره) می باشند.

فیلمهایِ خارجی

سریال های خارجی

فیلمهایِ ایرانی

سریال هایِ ایرانی

منبع:وبلاگ مسعود فراستی

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
طرف به the walking dead یک داده به breaking bad صفر :general404:
گمشو بابا :general502:

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
جالب بود :D

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
مریض هست.نونش از همین عقده ای بازی ها در میاد دیگه

رستگاری از شائوشنگ صفر

[emoji2]

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

• Like
Reactions: poq

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
من اتفاقا کلی تو نت سرچ کردم ببینم فیلم های برترش چیا هستن ، اما چیزی پیدا نکردم ، فک نکنم اصلا فیلمی وجود داشته باشه که بهش نمره 4/4 بده !!

حالا نمیدونم فقط قصد داره با این نمرات بگه من خیلی بیشتر از بقیه میفهمم یا اینکه نه کلا چارچوب ذهنی و توقعش 1چیز ماوراییه.

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
نمره به "مسعود فراستی" بی ارزش - نفهم - بی شعور - عقده ای
این از IMDB بدتره که - اصلا کی از این نظر خواسته ؟ تا حالا مثال هر وقت گفتن جسد خودتو بنداز وسط نشنیده این ؟ :general403:
مطما اگر این نظر سنجی به آمریکا درز پیدا کنه تو لیست ترور قرار میگیره:D

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من اتفاقا کلی تو نت سرچ کردم ببینم فیلم های برترش چیا هستن ، اما چیزی پیدا نکردم ، فک نکنم اصلا فیلمی وجود داشته باشه که بهش نمره 4/4 بده !!

حالا نمیدونم فقط قصد داره با این نمرات بگه من خیلی بیشتر از بقیه میفهمم یا اینکه نه کلا چارچوب ذهنی و توقعش 1چیز ماوراییه.

این اگه اینجوری نگه دیگه خرش بین منتقدین نمیره.....مثلا میگه من خیلی ایراد توی کار اسکورسیزی و فرانک دارابونت میبینم.......ازش هم بپرسی چه فیلمی خوبه، از فیلمهای حصوله سر بر دهه 40 میلادی حتما نام میبره....کلا بوقه

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اگه راست میگه خودش بیاد یه فیلم بسازه ببینیم چه غلطی میکنه.
یاد کاردان میفتم که مرتب دم از طنز فاخر میزد و میگفت اینها طنز نیست و... ؛ وقتی رفت شبکه سه و نیم را ساخت فهمیدیم طنز یعنی چی!!!!!!!!

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
هانگر گیم بی ارزش
حالا اگه بدونه چقدر پول صرف ساختن این فیلم شده...

Sent from my C6903 using Tapatalk

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
این اگه اینجوری نگه دیگه خرش بین منتقدین نمیره.....مثلا میگه من خیلی ایراد توی کار اسکورسیزی و فرانک دارابونت میبینم.......ازش هم بپرسی چه فیلمی خوبه، از فیلمهای حصوله سر بر دهه 40 میلادی حتما نام میبره....کلا بوقه
همون دهه سی چهلیارو هم صفر و یک داده

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
خب من 1 مقدار بیشتر راجع به ایشون و سیستم نمره دهی شون تحقیق کردم که به نظرم 1 نکته مهمی وجود داره که به نقل از خودش میذارم :

فیلم ها (در امتیاز دهی) اول با خودشان مقایسه می شوند. یعنی اینکه اگر فیلمی دارد حرف کوچکی می زند و چیز کوچکی می گوید و درآمده است، نمره می گیرد، اما یک فیلمی که ادعای خیلی بزرگی دارد و در نیامده است، نمره ی کمتری نسبت به فیلم اول می گیرد. به همین دلیل مثلاً شما می بینید که به "راشامون" صفر می دهم با اینکه معلوم است که فیلم صفر نیست به معنی متداول، اما وقتی کاری را که می خواهد بکند نمی تواند انجام دهد، صفر است. یعنی نسبت به مجموعه ی سینما صفر نیست و ممکن است از خیلی فیلم های صفرِ دیگر خیلی بالاتر باشد، اما دارد یک حرف بزرگ می زند، یک کار فرمی بزرگ می کند، و به شدت در این کار ناتوان است. این، متر ستاره دهی هاست که برخی دوستان از آنها تعجب می کنند. "همشهری کین" صفر می گیرد. "راشمون" صفر می گیرد. چون دارند حرف بزرگی می زنند و ادعای فرمی بزرگی می کنند و در هر دو زمینه ناموفق اند و به همین دلیل است که صفر می گیرند. اما یک فیلم کوچک تر که ادعای خیلی کمتری دارد و کار فرمی کوچک تری هم انجام می دهد، نیم ستاره، یک ستاره می گیرد. این یعنی چنین فیلمی از آن فیلم های به اصطلاح بزرگ هم بالاتر است؟ به این معنی که گفتم، بله.

پس یطور کلی اگه به 1 فیلم صفر داده به یکی دیگه داده یک اینا باهم دیگه قایل مقایسه نیستن.

جدول ارزشگذاری های دیگه اش رو هم در پست های بعدی میذارم که اتفاقا به چندتا فیلم 4 از 4 داده !!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
نمره ها از 4 هست؟
به هیچ فیلمی که بیشتر از 1.5 نداده!
این اگه استاد دانشگاه بود اخر ترم همه دانشجوهاش مشروط میشدن چون به هیشکی بالای 10 نمیداد! :D
یادش بخیر میومد هفت به فیلما میگفت مقوا تکیه کلامشم "درنیومده" بود

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه مثل انگلیسی هست که میگه
those who can't do, teach
این آقا و در کل همه منتقدا اگه واقعاً سینما بارشون بود میرفتن فیلم میساختن.
کسی که تو رشته خودش هیچی نشده و باید بشینه نقد کنه کارای دیگرانو، در حالیکه خودش هیچ حرفی نزده تو این هنر، اصلاً نظرش ارزش شنیده شدن هم نداره!

a.j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
خیلی خندیدم
ازاستاد معادلات ماهم بدترنمره میده!

nomix

Registered User
لایک‌ها
105
ههههههههههههههههههههههههههههه یکی منو بگیره :general304::general304::general304::general304:
ای خدا چی میگه این آقاه
نمی دون چرا یهو یاد خندبازار افتادم :general404::general404::general404:

خدایا این شادی ها رو ازمون نگیر

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
خوبه این دوست ما نقل قول ابشون رو گذاشته که اینجور بهش حمله میکنید.

بالا