• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

☼↑☼↑☼♥♦ کسب درآمد بیش از 5 یورو در 1 ماه بدون هیچ کاری (واریز،پرداخت به بیتکوین و okpay و..) ♦♥☼↑☼↑☼

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
(( بسم الله الرب المشرق و المغرب ))
سلام. بعد از معرفی سایت recyclix که اون هم معلوم شد بجای 35 روز 105 روز طول میکشه که کش اوت کنی، خیلی شرمندتون شدم رفقا برای همین گشتمو این سایتو تو انجمن دبات پیدا کردم. :oops::(
خلاصش اینه شما توی یه بازی آنلاین به نام pipstycoon ثبت نام میکنین و هر روز یه بونوس 0.2 یورویی دریافت میکنید. ;)
البته هر روز باید توی سایت لاگین کنید و روی یه دکمه کلیک کنید تا بهتون 0.2 دلار بده (650 تومن). :general707:
مینیمم کش اوت هم 5 یورو هست که توی 30 روز یا یکی دو روز بیشتر بهش میرسید...! :general711:
با استفاده از این ها هم میتونید کش اوت کنید: Payza, Neteller, EgoPay, OkPay و ... :general504: (که من okpay رو پیشنهاد میکنم زیاد با ایران مشکلی نداره مخصوصا الان که تحریم ها هم دارن ...:)general307:) میشن)

برای ورود به سایت روی عکس زیر کلیک کنید:

آموزش کامل دریافت 0.2 دلار در روز:

پس از ورود به سایت روی signup کلیک کنید و فرم ثبت نام رو پرکنید و خلاصه ثبت نام کنید دیگه...!
بعد روی login کلیک کنید و وارد سایت بشید. و حالا آموزش اصلی:
1) خب بعد از ورود به پنل کاربریتون از منوی بالای سایت روی گزینه work کلیک کنید
2) طبق تصویر زیر از قسمت پایین روی دکمه سبز work کلیک کنید (با دکمه بالا جا به جا نگیرید)

imgsrc.jpg

بعد از اون اگه در اولین بار استفاده از سایت هستید پس ازتون میخواد که موبایلتون رو verify کنید
(اس ام اس تبلیغاتی نمیفرسته خودم ثبت کردم هیچی نشد. راحت ثبت کنید.)

حالا بعد از ثبت شماره موبایلتون دوباره به همین کارو انجام بدید.
و میبینید که خیلی راحت 0.22 بهتون بونوس میده که 0.02 سهم سایته
و درکل سهم شما 0.20 دلار میشه.

(هر روز فقط یکبار میتونید این کارو بکنید و پول واقعی بگیرید.)

مهم: آموزش بیرون کشیدن پول (withdraw):

اول از همه بگم که مینیمم کش اوت طبق بانک اینترنتی که استفاده میکنید فرق میکنه. (از 5 تا 50 یورو)
شما با okpay پولتون رو بیرون بکشید که مینیممش همون 5 یورو هست

برای بیرون کشیدن برید به این آدرس:
برای ورود به آدرس کلیک کنید

بعد تو این صفحه روی withdraw کلیک کنید و خیلی معمولی مثل سایت های دیگه پولتون رو بکشید بیرون (اینم عکس:)

imgsrc.jpg

شاد باشید (یاحق)

نسخه انگلیسی و ناقص این سایت:
http://thebot.net/threads/earn-0-2-daily-just-for-1-minute-of-work.323913/

Last edited:

jadoogar8000

Registered User
لایک‌ها
102
5 یورو ؟؟؟؟؟؟؟؟ 30 روز ؟؟؟؟؟ باور نکردنیه:general707::general707::general707::general707::general707: !!!!!!!!!!!!
هر ماه من 5 یورو بهت میدم بیخیال این شو

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من حساب okpay ندارم مگه به بیت کوین پرداخت داره یا نه ؟

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
برای بار دوم که این کار را انجام دادم هیچی نداد و این خطا را داد Invalid entry data

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
0.22 بونس را به من نداد این خطا را داد Invalid entry data

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
موبایلم ثبت شد اما وقتی دوباره بر روی work کلیک کردم این خطا را داد Invalid entry data و چرا نمی توانیم به بیت کوین بکشیم بیرون ؟

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
حساب OkPay را درست کردم در موقع برداشت چه شماره حسابی بدم آخه OkPay مثل پرفکت مانی شماره حسابی که با u شروع میشه را ندارد مثل u8765454 پس OkPay شماره حساب کدام قسمت است ؟

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
برای بار دوم که این کار را انجام دادم هیچی نداد و این خطا را داد Invalid entry data
0.22 بونس را به من نداد این خطا را داد Invalid entry data
موبایلم ثبت شد اما وقتی دوباره بر روی work کلیک کردم این خطا را داد Invalid entry data و چرا نمی توانیم به بیت کوین بکشیم بیرون ؟
حساب OkPay را درست کردم در موقع برداشت چه شماره حسابی بدم آخه OkPay مثل پرفکت مانی شماره حسابی که با u شروع میشه را ندارد مثل u8765454 پس OkPay شماره حساب کدام قسمت است ؟

سلام.
درمورد اون خطای Invalid entry data راستش خودم اولین روزه که ثبت نام کردم، همچین خطایی هم برخورد نکردم نمیدونم چیه واقعا ببخشید.!؟
درمورد okpay هم باید بگم که ایمیل شما همون شماره حسابتون هست. توی بعضی سایت هاهم یه شماره حساب به یورو هست که با ok شروع میشه فک کنم.
با تشکر از reply شما.

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
خونسرد باشید بچه ها
5 یورو ؟؟؟؟؟؟؟؟ 30 روز ؟؟؟؟؟ باور نکردنیه:general707::general707::general707::general707::general707: !!!!!!!!!!!!
هر ماه من 5 یورو بهت میدم بیخیال این شو
سلام. ببین آقا پسر پولتو بزار جیبت.
من سایت رو معرفی کردم حالا شاید یکی بتونه با یه ایده نو از این سایت به درآمد بالا برسه.
چه میدونم مثلا 10 تا فیک اکانت در روز بزنه که بعد از یک ماه میشه ----> 5+10+30+3600 = 5.400.000 تومن!
5 میلیوووووووون و 400 هزارتومن.
یکی هم شاید مثه من بشینه ریفرال جمع کنه و و و هزاران روش دیگه.
نمیدونم شاید شما خودت یه راه درآمد بهتر داری. پس از همون استفاده کن.
و تشکر از reply شما.

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
باز هم امروز خطا داد این عکس است :موبایلم ثبت شد اما وقتی دوباره بر روی work کلیک کردم این خطا را داد
Invalid entry data
امروز صبح هم این اتفاق افتاد

Capture_2015_07_29_07_59_33_339.png

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اگر من 5 یورو در این سایت سرمایه گذاری کنم و بروری work کلیک چقدر به من می دهد آیا برداشتی دارد این سایت یا نه ؟ نکنه اسکم باشد ؟ من به قسمت
Deposit
رفتم اما طریقه سرمایه گذاری آن را نمی دانم فقط ایمیل دارد چطور باید به این سایت سرمایه ریخت آن هم با حساب
OkPay
این هم عکس
Deposit

Capture_2015_07_29_09_07_59_423.png

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
باز هم امروز خطا داد این عکس است :موبایلم ثبت شد اما وقتی دوباره بر روی work کلیک کردم این خطا را داد
Invalid entry data
امروز صبح هم این اتفاق افتاد
Capture_2015_07_29_07_59_33_339.png

درسته میفهمم چی میگید خودمم امروز صبح این اتفاق برام افتاد.
راه حلش:

برید به این آدرس : http://www.pipstycoon.com/pages/work/workplaces/main.php?act=show_com_types
بعد که رفتید به آدرس روی یکی از آیکون ها کلیک کنید. میبینید که از دوباره برمیگردید به work .
اما این دفعه قیمتا فرق میکنن. همیشه سعی کنید قیمتی که انتخاب میکنید از 2 دلار کمتر نباشه چون 10% قیمت work رو به شما میده
مثلا اگه قیمت work باشه 1 دلار به شما 0.1 دلار میده.
البته اوایل اینجوریه یکم که کار کنید درصد تا 100% هم ممکنه بره و دیگه با هر کلیک کل مبلغ work رو بهتون میده.
فکر کنم خیلی زودتر از 30 روز به پولتون میرسید شاید تا 10 الی 20 روز.
موفق باشید.

اگر من 5 یورو در این سایت سرمایه گذاری کنم و بروری work کلیک چقدر به من می دهد آیا برداشتی دارد این سایت یا نه ؟ نکنه اسکم باشد ؟ من به قسمت
Deposit
رفتم اما طریقه سرمایه گذاری آن را نمی دانم فقط ایمیل دارد چطور باید به این سایت سرمایه ریخت آن هم با حساب
OkPay
این هم عکس
Deposit

Capture_2015_07_29_09_07_59_423.png

پیشنهاد بنده اینه تا سایت رو دستتون نیومده سرمایه گذاری نکنید.
تازه سایت اینوست نیست که ...! سایت ترید هست.
درمورد okpay هم اون ایمیله آدرس حساب okpay هستش یعنی آدرس حساب همون آدرسه ایمیله. مثل پیپال
که اگه شما بهش واریز کنید حسابتون شارژ میشه.
باتشکر از پاسخ

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
فقط برا 5 یورو
سلام.
من سایت رو معرفی کردم حالا شاید یکی بتونه با یه ایده نو از این سایت به درآمد بالا برسه.
چه میدونم مثلا 10 تا فیک اکانت در روز بزنه که بعد از یک ماه میشه ----> 5+10+30+3600 = 5.400.000 تومن!
5 میلیوووووووون و 400 هزارتومن.
یکی هم شاید مثه من بشینه ریفرال جمع کنه و و و هزاران روش دیگه.
و تشکر از reply شما.

shooshoo123

Registered User
لایک‌ها
4
کارهای دیگه برای افزایش درامد داره؟

بالا