behnam__007
Registered User
با سلام خدمت دوستان پی تی
یک دستگاه تلویزیون اسمارت سه بعدی فول اچ در اندازه 40 اینچ بفروش میرسد . مدل دقیق دستگاه SAMSUNG ES6980 Smart TV 3D FullHD است . این مدل آخرین مدل از خانواده سری 6 سامسونگ است و دارای قابلیتهای فراوانی است از جمله 2 پردارنده بودنش و گزینه
فروش فوری تا 2 روز دیگر : به قیمت 2950 فروش رفت ... محض اطلاع بعضی ها ...:lol:
ختم تاپیک ...
لینک مشخصات :
SAMSUNG ES6980 Smart TV 3D FullHD
Samsung LED 40ES6980 - تلویزیون ال ای دی سامسونگ 40 ای اس 6980
عکسهای کالا :
به امید معامله با یه فرد خوب ...
موفق و پیروز باشید ...
یک دستگاه تلویزیون اسمارت سه بعدی فول اچ در اندازه 40 اینچ بفروش میرسد . مدل دقیق دستگاه SAMSUNG ES6980 Smart TV 3D FullHD است . این مدل آخرین مدل از خانواده سری 6 سامسونگ است و دارای قابلیتهای فراوانی است از جمله 2 پردارنده بودنش و گزینه
Clear Motion Rate
که به روان شدن تصویر کمک میکند . مشخصات کامل رو میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید . به علت مشکلات شخصی که برایم تو این یکی 2 روز پیش آمده قصد فروشش رو دارم و نیاز شدیدی به پولش دارم . LED فقط از کارتن باز شده و نصاب بعد از نصب ، کارت VIP سام سرویس که زردرنگ میباشد صادر کرده که نشان دهنده 18 ماه گارانتی سام سرویس میباشد . حتی فرصت نشد میز براش بگیرم . همراه LED چهار عدد عینک 3D عرضه شده . تعدادی هم فیلم تبلیغاتی اورجینال با کیفیت FullHD 3D که واقعا دیدنی است با پرداخت مبلغی از فروشنده گرفتم که هنگام خرید شما روی فلش خودتان کپی میکنم .ازتون خواهش میکنم سر قیمت چانه الکی نزنید در صورتی که کرج یا تهران باشید میتونید حضوری تشریف بیارید . برای شهرستان اگه کسی خواست هم میشه به باربری بدم که ریسکش یه خورده بالاست هم میتونم به پست مطمئن تیپاکس بدم تا دم در خونه تحویل بگیرید . شماره تماس بنده 09367146031 است . دستگاه رو آکبند در نظر بگیرید چون از کارتن باز شده و شاید در کل 5 ساعت هم روشن نبوده . همین ...فروش فوری تا 2 روز دیگر : به قیمت 2950 فروش رفت ... محض اطلاع بعضی ها ...:lol:
ختم تاپیک ...
لینک مشخصات :
SAMSUNG ES6980 Smart TV 3D FullHD
Samsung LED 40ES6980 - تلویزیون ال ای دی سامسونگ 40 ای اس 6980
عکسهای کالا :
به امید معامله با یه فرد خوب ...
موفق و پیروز باشید ...
Last edited: