• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG ✔️ ✔️ فروش ویژه و محدود گوشی های سامسونگ S4 mini Android طرح اصلی درجه 1 ✔️ ✔️

Watch171

Registered User
لایک‌ها
166
سلام و عرض ادب

سلام و خسته نباشید دوستان همینطور که مشاهده میکنید از عنوان مشخص هست فروش گوشی های سامسونگ طرح اصلی درجه 1 کیفیت عالی

گوشی های سامسونگ گلکسی طرح اصلی که چه از لحاظ ظاهر چه نرم افزار چه سخت افزار فرقی با مدل اصلی ندارد و دکمه هوم استاندارد و صفحه نمایش واقعی مانند اصلی را دارا میباشد و کیفیت خیلی بالایی دارند .

مشخصات کلی :

کاملاً مشابه گوشی اصلی

سیستم عامل اندروید ۴٫۲٫۲

طراحی زیبا و شیک و کیفیت ساخت مطلوب

صفحه لمسی حرارتی کاملاً حساس

دوربین ۵ مگاپیکسل به همراه فلاش

دوربین ثانویه

حساسیت بالا و پردازش سریع صفحات

سنسور حرکتی

دارای GPS

ساپورت رم خارجی

امکان ساپورت ۳G

تک سیم کارت دقیقا مانند گوشی اصلی

قابلیت حذف و نصب انواع بازی و نرم افزار اندروید

قابلیت اجرای بازی های سنگین

بلوتوث ورژن ۳

دارای زبان فارسی در تمامی بخش ها حتی منوها و برنامه ها

۳G – GPRS – WLAN – Bluetooth

قابلیت پخش فیلم های HD

اینترنت بی سیم و امکان اتصال به اینترنت از طریق وایرلس دانشگاه، هتل، مودم خانگی و…

گوشی ها به صورت اکبند و همراه با لوازم شامل کابل و شارژر و هنذفری بدون باطری می باشند.

1.jpg

2.jpg

قیمت گوشی گلکسی S4 mini همراه با یک کیف هدیه و هزینه ارسال رایگان به مدت محدود 169.000 تومان می باشد

نکته : دوستان برای ثبت سفارش یا پیام خصوصی و یا تلگرام https://telegram.me/foroshgahe

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
اصلش چنده پس؟

even

Registered User
لایک‌ها
121
چینین درسته

even

Registered User
لایک‌ها
121
همین چین خودمون جنس خوبم داره.
ولی مثلا مانیتور من ساخت ایرانه یا چرا راه دوری بریم همین ببخشید همین شرت من ماله ایرانه البته چینیشم بود نگرفتم. گفتم تولید ملی بهتره اشتغال زایی می کنه.:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:general704::general704::general704::general704:

Watch171

Registered User
لایک‌ها
166
همین چین خودمون جنس خوبم داره.
ولی مثلا مانیتور من ساخت ایرانه یا چرا راه دوری بریم همین ببخشید همین شرت من ماله ایرانه البته چینیشم بود نگرفتم. گفتم تولید ملی بهتره اشتغال زایی می کنه.:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:general704::general704::general704::general704:
بله صحیح ا فرمایش شما
البته درجه 1 هستند گوشی ها و کیفیت خیلی خوبی دارند..از این گوشی های عادی و بی کیفیت نیستند ..
ممنونم

even

Registered User
لایک‌ها
121
اگه اصل و خوب باشن 2 تا می برم البته کمتر بدین

بالا