mehdi1990ir
Registered User
- نوشتهها
- 87
- لایکها
- 8
درود بر همه دوستان گلم
کسانی که بنده رو میشناسند حتماً بخاطر دارند بنده مشاوره در مورد دامنه های آزاد (ثبت نشده) و ثبت شده میدادم که از اکنون به بعد تصمیم گرفتم دانش ذاتی و خلاقیتم رو در این زمینه بطور رایگان در احتیار تمامی دوستانم قرار بدم...
روش کار به این صورت هستش که بنده دامنه های آزاد رو بهتون معرفی میکنم و شما هر کدوم رو ثبت کردید بنده رو در جریان قرار میدید که ثبت شده (در همین تاپیک نه در پخ) و در صورتی که تمایل داشته باشید هزینه ای رو به بنده پرداخت کنید شماره کارت بانکیم رو از طریق پیغام خصوصی بهتون خواهم داد.
خب در ابتدای کار از دامنه های تفریحی شروع میکنم که طیف گسترده ای از سلایق رو دربرمیگیره
توجه: تنها دامنه های دات کام و آی آر رو معرفی خواهم کرد.
kishopat.com
kishopat.ir
----------------
atlasfun.com
atlasfun.ir
----------------
tehrangeles.ir
----------------------
panirak.ir
---------------
matopat.ir
-----------------
noghlonabat.ir
----------------------
nishgoon.com
----------------------
.
.
.
دوستان برای چک کردن دامنه ها از سایت زیر استفاده کنید خعلی باحاله!
http://mahanweb.com/domainchecker.php
کسانی که بنده رو میشناسند حتماً بخاطر دارند بنده مشاوره در مورد دامنه های آزاد (ثبت نشده) و ثبت شده میدادم که از اکنون به بعد تصمیم گرفتم دانش ذاتی و خلاقیتم رو در این زمینه بطور رایگان در احتیار تمامی دوستانم قرار بدم...
روش کار به این صورت هستش که بنده دامنه های آزاد رو بهتون معرفی میکنم و شما هر کدوم رو ثبت کردید بنده رو در جریان قرار میدید که ثبت شده (در همین تاپیک نه در پخ) و در صورتی که تمایل داشته باشید هزینه ای رو به بنده پرداخت کنید شماره کارت بانکیم رو از طریق پیغام خصوصی بهتون خواهم داد.
خب در ابتدای کار از دامنه های تفریحی شروع میکنم که طیف گسترده ای از سلایق رو دربرمیگیره
توجه: تنها دامنه های دات کام و آی آر رو معرفی خواهم کرد.
kishopat.com
kishopat.ir
----------------
atlasfun.com
atlasfun.ir
----------------
tehrangeles.ir
----------------------
panirak.ir
---------------
matopat.ir
-----------------
noghlonabat.ir
----------------------
nishgoon.com
----------------------
.
.
.
دوستان برای چک کردن دامنه ها از سایت زیر استفاده کنید خعلی باحاله!
http://mahanweb.com/domainchecker.php
Last edited: