• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

❤ مــشــاوره بــرای خــریــد تبلتــــ تـــا سقـفــــِ 1 تــومــن ❤

king.wolfs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
به نظرتون تا 1 تومن چی بگیرم؟
استفادمم برای وب گردی¸فیلم دیدنه و گاهی هم بازی کردن:cap:
میخوام یه چیزی باشه سیم کارت روش بخوره که باهاش بتونم sms هم بدم و گاهی هم که wifi ندارم با gprs بتونم نت برم...:thumbsup:

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام دوستان
به نظرتون تا 1 تومن چی بگیرم؟
استفادمم برای وب گردی¸فیلم دیدنه و گاهی هم بازی کردن:cap:
میخوام یه چیزی باشه سیم کارت روش بخوره که باهاش بتونم sms هم بدم و گاهی هم که wifi ندارم با gprs بتونم نت برم...:thumbsup:

اگه سیم خور میخواین که بهتره تبلتای سامسونگ بگیرین مثلا دست دوم tab 2 یا 7 پلاس
موفق باشید

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزیز تبلت نو با این حدود قیمت و مشخصات خیلی کمه
می تونی 737 ویوسونیک رو بگیری ، باقی مارک ها بالای 1500 می شن :
Viewsonic VB737

peyman00

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزيز . ببخشيد شايد ربطي به موضوع تايپيك نداشته باشه . اما اگه نظراتونو بگين ممنون ميشم . من پ لبتاب 4540 HP دارم . شما اگه جاي من بودين . همين لپ تاپو نگه ميداشتين ؟؟ يا ميفروختين پ تبلت ميخريدين؟ ممنون ميشم نظراتونو بگين

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
سلام دوستان عزيز . ببخشيد شايد ربطي به موضوع تايپيك نداشته باشه . اما اگه نظراتونو بگين ممنون ميشم . من پ لبتاب 4540 HP دارم . شما اگه جاي من بودين . همين لپ تاپو نگه ميداشتين ؟؟ يا ميفروختين پ تبلت ميخريدين؟ ممنون ميشم نظراتونو بگين

دوست عزیز کارایی این دو تا دستگاه با هم قابل مقایسه نیستن ، به نظر من شما نوت بوک رو نگه دارین و اگر خیلی تبلت دوست دارین ، یه تبلت متناسب با بودجه تون بخرین . تبلت رو صرفا برای مصارف کاملا روزمره و معمولی می تونین استفاده کنین نه بیشتر

peyman00

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز کارایی این دو تا دستگاه با هم قابل مقایسه نیستن ، به نظر من شما نوت بوک رو نگه دارین و اگر خیلی تبلت دوست دارین ، یه تبلت متناسب با بودجه تون بخرین . تبلت رو صرفا برای مصارف کاملا روزمره و معمولی می تونین استفاده کنین نه بیشتر
مرسی عزیز از راهنماییت . فقط یه سوال دیگه . اینکه به نظر شما از این تبلت چینیا بخرم برای مصارف روزانه خوبه یا نه ؟؟؟؟ ممنون

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مرسی عزیز از راهنماییت . فقط یه سوال دیگه . اینکه به نظر شما از این تبلت چینیا بخرم برای مصارف روزانه خوبه یا نه ؟؟؟؟ ممنون

بستگی داره چقد بخوایت هزینه کنین؟؟اره بیشتریاش خوبرای مصارف روزانه خوبن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
lمثلا از همین تبلت چینیا که بچه ها تو همین سایت گذاشتن خوبه بخرم ؟؟؟ یا ارزششو نداره ؟؟؟

اره خوبه عزیز
خب با این پول نمیتونین تبلتایی مثه سامسونگ بخرین

بالا