• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

⭐️⭐️⭐️ سایت فناوری / تکنولوژی معتبر: رپورتاژ + بک لینک دائمی (پیشنهاد ویژه) ⭐️⭐️⭐️

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
PT.jpg

سلام و عرض ادب خدمت کاربران و دوستان پرشین تولز

این روزا پیدا کردن بک لینک مؤثر به شدت سخت شده 90% پکیج ها بیشتر مخرب هستند به دلیل آتوریتی ها فیک، ارائه لینک های خروجی بیش از حد، عدم ارائه محتوای اختصاصی، نداشتن بازدید و مخاطب مناسب سایت های لینک دهنده، عدم خزش رپورتاژها در موتورهای جستجوگر و بسیاری دلایل دیگر...

دوستانی که آشنایی ندارند با تیم ما میشه به چندین شرکت و تیم سئو از قبیل سئومتریال، وبتولزفا، تیم جواب و ... اشاره کرد که تا به امروز دستاوردهای زیادی در زمینه سئو / برنامه نویسی / برندینگ و تبلیغات کسب کرده اند.
---
با 9 سال تجربه حرفه ای سئو و بهینه سازی پکیجی میانرده و بسیار مناسب براتون ایجاد کرده ایم که با هزینه بسیار کم بک لینک های ورودی بسیار مطلوبی دریافت کنید.

------------------------------------------------------------------------------------------

وبسایت رسانه فناوری آی تی افزار با 5 سال سابقه کار حرفه ای

برخی از فاکتورهای سایت آی تی افزار:
»» 5 سال فعالیت حرفه ای و اختصاصی
»» ایندکس سالم و محتوای اختصاصی: بیش از 4500 صفحه
»» تعداد بازدید روزانه: بین 1300 تا 3500 بازدید در روز
»» تعداد بازدیدکننده روزانه: بین 600 الی 1500 آی پی در روز
»» منبع مخاطبین: 80% ورودی گوگل و 20% کاربر ثابت
»» بیش از 950 بار در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده ( فقط صفحه اصلی )
»» آتوریتی 31
»» moz رنک مناسب
»» لینک های خروجی ناچیز
»» ایندکس عالی و سریع رپورتاژها
و...

رپورتاژ آگهی دائمی:
لینک های خروجی: فالو
تعداد لینک: 3
یک صفحه متن
تا 5 تصویر
قیمت: فقط 50 هزار تومان
-----
تبلیغات متنی در تمامی صفحات وبسایت و فالو:
ماهانه فقط 20 هزار تومان
سه ماهه فقط 50 هزار تومان
و شش ماهه فقط 90 هزار تومان

جهت خرید پیام خصوصی دهید و یا با آیدی تلگرام زیر در ارتباط باشید:
@seomaterials
------------------------------------------------------------------------------------------

وبسایت آموزشی و فناوری بدانید با نزدیک 3 سال فعالیت

برخی از فاکتورهای سایت بدانید:
»» 3 سال فعالیت حرفه ای و اختصاصی
»» ایندکس سالم و محتوای اختصاصی: بیش از 4300 صفحه
»» تعداد بازدید روزانه: بین 700 تا 3000 بازدید در روز
»» تعداد بازدیدکننده روزانه: بین 400 الی 1100 آی پی در روز
»» منبع مخاطبین: 90% ورودی گوگل و 10% کاربر ثابت
»» moz رنک مناسب
»» لینک های خروجی ناچیز
»» ایندکس عالی و سریع رپورتاژها
و...

رپورتاژ آگهی دائمی:
لینک های خروجی: فالو
تعداد لینک: 3
یک صفحه متن
تا 5 تصویر
قیمت: فقط 35 هزار تومان
----
تبلیغات متنی در تمامی صفحات وبسایت و فالو:
ماهانه فقط 15 هزار تومان
سه ماهه فقط 35 هزار تومان
و شش ماهه فقط 60 هزار تومان

جهت خرید پیام خصوصی دهید و یا با آیدی تلگرام زیر در ارتباط باشید:
@seomaterials

برخی از مشتریان مجموعه ما:
resume.jpg

برخی از سایت های سفارش دهنده بک لینک:
رسا فیلم Resafilm.biz
زنبیل
کلینیک دندانپزشکی وصال vesaldc.ocm
ققنوس چت
کلیپ 98
استار وی
و ....

بنده در خدمتم

Last edited:

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
میشه بفرمایید "عدم خزش رپورتاژها در موتورهای جستجوگر" یعنی چه دقیقا؟
مگه اصلا ریپورتاژ ها توی مرورگر خزش می کنن؟؟؟؟؟ :eek:
بعد مورد دیگه هم اینکه دو سایتی که شما الان گذاشتی هردوشون هم ضعیف هستن و هم پر از مشکل
به قول معروف شما اگه سئوکاری چرا سایت های خودت اینقدر ضعیفن که حتی اسم سایت ها رو که سرچ میکنی جز لینک های بالایی نیستن؟ (لینک اول و داشتن sitelink که دیگه بماند)
الان شما 5 سال وقت رو یه وبلاگ گذاشته بودی زیر 500 ایران میشد، اونوقت این سایت بعد این همه وقت روزی 600 تا 1500 تا آی پی داره :rolleyes:
خلاصه اینا رو گفتم که بگم شما اگه خیلی واردی اول برای خودت یه نمونه کار درست و درمون بساز بعد بیا تبلیغ کن و بک لینک و ریپورتاژ بفروش
خواهشا هم نگو اجباری به خرید نیست چون منم مجبورم بگم اینجا انجمنه و هرکسی میتونه نظرشو پیرامون موضوع تاپیک بگه حتی انتقاد

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
میشه بفرمایید "عدم خزش رپورتاژها در موتورهای جستجوگر" یعنی چه دقیقا؟
مگه اصلا ریپورتاژ ها توی مرورگر خزش می کنن؟؟؟؟؟ :eek:
بعد مورد دیگه هم اینکه دو سایتی که شما الان گذاشتی هردوشون هم ضعیف هستن و هم پر از مشکل
به قول معروف شما اگه سئوکاری چرا سایت های خودت اینقدر ضعیفن که حتی اسم سایت ها رو که سرچ میکنی جز لینک های بالایی نیستن؟ (لینک اول و داشتن sitelink که دیگه بماند)
الان شما 5 سال وقت رو یه وبلاگ گذاشته بودی زیر 500 ایران میشد، اونوقت این سایت بعد این همه وقت روزی 600 تا 1500 تا آی پی داره :rolleyes:
خلاصه اینا رو گفتم که بگم شما اگه خیلی واردی اول برای خودت یه نمونه کار درست و درمون بساز بعد بیا تبلیغ کن و بک لینک و ریپورتاژ بفروش
خواهشا هم نگو اجباری به خرید نیست چون منم مجبورم بگم اینجا انجمنه و هرکسی میتونه نظرشو پیرامون موضوع تاپیک بگه حتی انتقاد

بله عزیز صد در صد میتونید نظرتون رو بگید بسیارم محترمه
منم اینجام که پاسخ بدم به تک تک حرفا
البته که بیانات شما با لحن مناسبی نبود و به نظر بنده هر کسی داره کار خودشو انجام میده و قابل احترامه... اما بنده پاسخگوی هر نوع سوالی تقریباً هستم
موضوع اول خزش رپورتاژها
مطمئناً معنی عبارت خزش رو به درستی نمیدونید. لذا بنده براتون توضیج میدم. خزش یا crawl در نتایج موتورهای جستجوگر یعنی جا به جایی های سایت در نتایج که پس از ایندکس مطلب در گوگل اتفاق می افتد حال ممکن است وبسایت از پیج 10 به 5 خزش کند و یا از 5 به لینک اول. رپورتاژ های ما به دلیل ایندکسینگ مناسب سایت ها رتبه های خوبی در خود عبارت نیز پیدا میکنند یعنی در عنوان رپورتاژ. در حد پتانسیل سایت های مذکور. برای شما اسکرین شاتی قراردادم تا ساده تر درک کنید:
http://uupload.ir/files/6hqt_pt1.jpg

مشکل سئو ، کدنویسی و استاندارد نبودن یک سری آیتم های سایت تأثیری در این سطح از خرید بک لینک و کیفیت لینک های خروجی ندارند شما احتمالاً عادت کرده اید به خرید سایت از پیج رنک، آتوریتی های کاذب بالا که اصلاً کاری نداشت این سایت هارو به 50-60 برسونم آتوریتی هاشون رو. پس این از موضوع سورس سایت ها که قالب های نسبتاً زیبای وردپرس شامل کم کاری های سئو می شوند که البته باید بگم سال هاست فعال این زمینه هستیم و سایتی بدون مشکل ندیدیم تقریباً. اما موضوع مهم این هست که سایت 14 ماه آپدیت نشد و 10% کاهش مخاطب و ورودی گوگل داشت که نشون دهنده سبز بودن سایت می باشد.
فکر کنم پاسختون اینجا کافی باشه.

نکته بعدی نمونه کار درست و درمونه که خب خنده دار حرفتون اصلاً.. شما کی باشید که قضاوت کنید و بدونید؟... بنده بخشی از تیم SB یک مجموعه ام که نزدیک 40 وبسایت در این بخش هست و استارت آپ های ریز رو مدیریت میکنیم با تعداد بالا... رزمه تیم در پرشین تولز نمیگنجه یعنی خود وبسایت پی تی اگر پروژه سئو به ما بده چون سوپر برند نیست تو رزمه ما جایی نداره چه برسه به یوزرهای پی تی البته قصد جسارت نداشتم اما خب حدقالش از داشته هامون حرف میزنم.

بنده 5 ساله این سایت رو بالا نگهداشتم و از بنده هفته ای 10 دقیقه بابت واریز پول نویسنده وقت گرفته... همین. حداقلش فیدخوان نیست مثل بقیه کپی پیست کنه مطالب رو و سایت رو سبز نگهداشتم.

اما از همه اینا بگذریم این حجم از خصومت و زیر سوال بردن کار با آیتم هایی که حتی واقعیتم ندارن بی دلیل بود به نظر من حالا کاربرا این نوشته بنده رو میخونن... اما خب به عنوان همکار انجمن شما باید اعضای جدید رو تشویق کنید بنده 10 ساله فعالیتم اینه و خب در تاپیک ممبر تلگرام مشتری خوبی کسب کردم اما موضوع اصلاً رزمه بنده ، کار بنده یا 4تا مشکل سورس نیست چون 100% شما هم دارید...
مدیریت مجموعه ما یه حرف خوب میزنه باز امیدوارم جسارت نکرده باشم
میگه... وبمسترهای حرفه ای وقت برای سِرف و گردش تو تالارها و پی تی ندارن. باید به کارا و کاربرای خودشون برسن و خودشون کاربر نمیشن.
نکته دوم اینه که خیلی قشنگتر بود تو پی وی انتقاد میکردید و بعد پابلیش میکردید باز به هر حال پاسخ داده شد... + اسنادش

برای عنوان سایت ها و بالا نبودنشوم باز 4تا دونه عبارت مطالب رو میزارم که رقباش سایت های فناوری بزرگی هستند که تک تک این مطالب رو پوشش میدن:
پروسسور: لینک 3
آموزش کار با tag&rename: لینک 1
بازیابی پسورد ویندوز 7: لینک 3
بازیابی پسورد ویندوز8: لینک 3
آموزش فعال کردن دانلود با دانلود منیجر: لینک 2
اکتیو کردن ویندوز 8: لینک 2
راهنمای بازی simcity: لینک 1
و ده ها نتیجه مشابه و صدها نتیجه دیگر که اون یکی دو کا آی پی رو میسازند...

فایل های ضمیمه

• upload_2017-7-16_18-8-56.png
    upload_2017-7-16_18-8-56.png
    139.4 KB · نمایش ها: 1

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
همکار انجمن یا مدیر کل یا صاحب تالار تفاوتی نداره تا وقتی که حرف حق زده بشه بنده پاسخگوی تک تک سوالات و انتقادات کاربران هستم
اینجا یه مارکته و انتقاد بدون بی احترامی پذیرفته خواهد شد
برای من یوزر رجیستر با صاحب انجمن تفاوتی ندارند

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
میگه... وبمسترهای حرفه ای وقت برای سِرف و گردش تو تالارها و پی تی ندارن. باید به کارا و کاربرای خودشون برسن و خودشون کاربر نمیشن.
نکته دوم اینه که خیلی قشنگتر بود تو پی وی انتقاد میکردید و بعد پابلیش میکردید باز به هر حال پاسخ داده شد... + اسنادش
اونوقت شما با این همه ادعا دنبال چی اومدی تو پی تی؟ شما که خودت داری خودتو زیر سوال میبری که
بعدم انتقاد اگه قرار باشه تو خفا و تو پی وی باشه که دیگه انتقاد نیست، اصن کاربرا بر اساس همین نظراتی که توی تاپیک داده میشه نتیجه گیری میکنن

همکار انجمن یا مدیر کل یا صاحب تالار تفاوتی نداره تا وقتی که حرف حق زده بشه بنده پاسخگوی تک تک سوالات و انتقادات کاربران هستم
اینجا یه مارکته و انتقاد بدون بی احترامی پذیرفته خواهد شد
برای من یوزر رجیستر با صاحب انجمن تفاوتی ندارند
دقیقا شما باید همین کارو بکنی
اصن کاری نداشته باش من همکارم یا مدیر کل انجمن یا رئیس گوگل ! (چون من اصن این همکاری رو به عنوان یه کاره افتخاری واسه ی این انجمن انجام میدم چون تاثیری که اینجا تو زندگیم داشته خیلی بیشتر از این حرفهاست و دلم میخواد بهشون کمک کنم وگرنه هیچ سمت خاصی ندارم اینجا)
شما باید به بنده به عنوان یه فردی که تو زمینه کاری شما تخصص داره و یه سری سوال و انتقاد رو مطرح کرده نگاه کنی و اگه هم دلت خواست به سوالات جواب بدی

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
اونوقت شما با این همه ادعا دنبال چی اومدی تو پی تی؟ شما که خودت داری خودتو زیر سوال میبری که
بعدم انتقاد اگه قرار باشه تو خفا و تو پی وی باشه که دیگه انتقاد نیست، اصن کاربرا بر اساس همین نظراتی که توی تاپیک داده میشه نتیجه گیری میکنن

دقیقا شما باید همین کارو بکنی
اصن کاری نداشته باش من همکارم یا مدیر کل انجمن یا رئیس گوگل ! (چون من اصن این همکاری رو به عنوان یه کاره افتخاری واسه ی این انجمن انجام میدم چون تاثیری که اینجا تو زندگیم داشته خیلی بیشتر از این حرفهاست و دلم میخواد بهشون کمک کنم وگرنه هیچ سمت خاصی ندارم اینجا)
شما باید به بنده به عنوان یه فردی که تو زمینه کاری شما تخصص داره و یه سری سوال و انتقاد رو مطرح کرده نگاه کنی و اگه هم دلت خواست به سوالات جواب بدی

خب بنده هم دقیقاً برای همین پاسخ شما رو دادم. کاربران پی تی و وبمستران برای بنده قابل احترام هستند و توی این مارکت بعضی اوقات یک سری خریدهای خوب انجام میدیم دلیل وجود بنده توی این مارکت هم همین خرید هاست من دامین ها و سایت هایی رو مفت اینجا خریداری کردم که تو بازار ما همه ارزشش رو میدونند.

ببینید تا الان بحث کیفیت سایت ها بود و الان بحث ادعای بنده و اینکه اصلاً من چرا اینجام و چرا تو پی تی دارم فعالیت میکنم شد...
که دلیلش رو گفتم
همچنین من هیچ فعالیت حرفه ای توی این مارکت ندارم و قصد کسب درآمد و پولدار شدن با 30 تومن بک لینک ندارم :) اینجا نهایتاً بخشی از خرج های سایت ها رو برای بنده کسب خواهد کرد
باز سوالی بود بنده درخدمتم

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
فروش ادامه دارد
به سوالات نیز پاسخ داده خواهد شد

بالا