• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

 فروش iPad یا همون iPad 3 16 Gig - 4G LTE (کاملا تمیز )

Mr.Mac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام خدمت تمامیه عزیزان .

دوستان بنده امروز قصد فروش ایپد ۳ خودم رو کردم . تبلت کاملا تمیز هست حتی یکبار هم از دستم روی میز نیفتاده چه برسه به زمین ... نه خط داره و نه خش در تصاویر کاملا مشخص هست .

این تبلت ۱۶ گیگ هست . رنگش سفیده . قابلیت 4G lte داره . Dock ارجینال به همراه SmartCover ارجینال ... جعبه و تمامیه لوازم .

علت فروش : پول لازم .

قیمت پایه بدون لوازم جانبی ( Dock / SmartCOver )

1,450,000 تومان .

قیمت پایه بهمراه لوازم جانبی ( Dock / SmartCOver )

1,550,000 تومان .

تحویل در بابل و بابلسر حضوری . در سایر شهرها با Tpax ( هزینه تیپاکس بر عهده خریداره ).

Last edited:

M4SU0D

Registered User
لایک‌ها
17
وضعیت باتری چطوره ؟

Behnam2211

Registered User
لایک‌ها
25
سلام نسل سوم و 4g هست یا نه نسل سوم و فقط wifi ؟

Mr.Mac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام نسل سوم و 4g هست یا نه نسل سوم و فقط wifi ؟

دوست من ۳ جی هست نسل اولی که ایپد ۳ وارد بازار شد یکماه بعدش بنده خریداری کردم !

​داداش تهرانی ؟

دوست من بنده همانطور که در پست اول مشخص کردم بابلسر ساکن هستم ! برای بابل و بابلسر میتونم حضوری تقدیم کنم .

قیمت اکش چنده؟

دوست من اک که دیگه نیست ! الان تا اونجا که تحقیق کردم الان تو بازار فقط مدل iPad 4 هست که فقطم مدل WIFI هست ( سیمکارت نمیخوره ) که ۱۶ گیگش تو رنج ۱.۸۰۰ میچرخه !

دوستان بنده امروز قصد فروش ایپد ۳ خودم رو کردم . تبلت کاملا تمیز هست حتی یکبار هم از دستم روی میز نیفتاده چه برسه به زمین ... نه خط داره و نه خش در تصاویر کاملا مشخص هست .

این تبلت ۱۶ گیگ هست . رنگش سفیده . قابلیت 4G lte داره . Dock ارجینال به همراه SmartCover ارجینال ... جعبه و تمامیه لوازم .

1,450,000 تومان .

1,550,000 تومان .

تحویل در بابل و بابلسر حضوری . در سایر شهرها با Tpax ( هزینه تیپاکس بر عهده خریداره ).

دوستان من یه اشتباه کردم که البته پست هم ویرایش کردم این دستگاه 4g هست LTE ......

دوست من ۳ جی هست نسل اولی که ایپد ۳ وارد بازار شد یکماه بعدش بنده خریداری کردم !

دوست من بنده همانطور که در پست اول مشخص کردم بابلسر ساکن هستم ! برای بابل و بابلسر میتونم حضوری تقدیم کنم .

دوست من اک که دیگه نیست ! الان تا اونجا که تحقیق کردم الان تو بازار فقط مدل iPad 4 هست که فقطم مدل WIFI هست ( سیمکارت نمیخوره ) که ۱۶ گیگش تو رنج ۱.۸۰۰ میچرخه !

دوستان من یه اشتباه کردم که البته پست هم ویرایش کردم این دستگاه 4g هست LTE ......

UP .....

Last edited:

tooraj10

Registered User
لایک‌ها
62
قیمت رو برای ما هم بفرست :D

Mr.Mac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

1,450,000 تومان .

1,550,000 تومان .

UP ...... این محصول هنوز هم موجود میباشد دوستان .

sam 45

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز اول ارسال دارید ؟ من خریدارم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
داداش صندوق پیامت پره...خواستم پیام بدم نشد...اگه شد شمارتو برام پخ کن..مرسی...

Mr.Mac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش صندوق پیامت پره...خواستم پیام بدم نشد...اگه شد شمارتو برام پخ کن..مرسی...

دوست من خالی کردم ... شرمنده اینش برام عجیبه این سایت چقدر محدوده ! :| .... شرمنده .

سلام دوست عزیز اول ارسال دارید ؟ من خریدارم

سلام دوست عزیز ... شرمنده برام مقدور نیست .

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
قيمتت عالي داداش راستي ميلاد پسر خوبي sam45 خواستي من تظمينش ميكنم كارب رأي با سابقه iOS. iPhone و aryan000 هم ايشون رو تأييد ميكنن

Mr.Mac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قيمتت عالي داداش راستي ميلاد پسر خوبي sam45 خواستي من تظمينش ميكنم كارب رأي با سابقه iOS. iPhone و aryan000 هم ايشون رو تأييد ميكنن

ممنون دوست من شما لطف دارید . یه وقت جسارت نشه ولی خب بنده اینجا تازه وارد هستم هیچ کسی رو نمیشناسم ! حق بدید که بنده محتاتانه عمل کنم . به هر حال تشکر بابت اطلاعات .

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
سلام
تعویض با این مورد دارید دوست من ؟ چقدر سر میخواهید ؟

forum.persiantools.com/t416046.html

لطفا پیام خصوصی کنید . با تشکر

rmz1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.برادرمن که گیج شدم.سیمکارت میخوره که بریم نت باش؟ورژن چنده؟جیل شده؟برنامه وبازی داره؟قیمت آخروشمارتون؟لطفابرام پخ کنید.مرسی

Mr.Mac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

1,450,000 تومان .

1,550,000 تومان .

سلام به همه عزیزان . دوستان ۱.۶۰۰ فروخته شد . تشکر .

ehsanps3

Registered User
لایک‌ها
215
چند روز نبودم و دیر رسیدم.
مبارک صاحبش باشه.

بالا