• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1سوال مهم در رابطه با متا تگ keywordsدر سایت برای نتیجه گیری بهتر در گوگل(متخصصان سئو

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
با عرض سلام خدمت همگی دوستان عزیز و سبز بهاری

یک سوال ذهن خودمرو به خودش مشغول کرده
امروز تصمیم گرفتم که تگهای متا keywords description title سایتم رو اصلاح کنم
اما حالا بعد از چک و چونه زدن به 1 نتیجه کلی نمیتونم برسم منظورمرو دقیقا نمیتونم بیان کنم
اما به این صورت باید ریزش کنم و بگم :

1: برای استفاده از کلید واژه "آموزش اسمبل گوشی های موبایل" در تگ کیورد آیا لازم هست که برای واژه "اموزش اسمبل گوشی های موبایل" 1 بار دیگه اون رو به لیست کیوردها اضافه کرد ؟(منظور 2 حرف آ و ا در کلمه آموزش این 2 کلید واژه بود)

2.برای مثال بعدی آیا میتوان به جای 3 کیورد
آموزش اسمبل
آموزش اسمبل گوشی
آموزش اسمبل موبایل
تنها از همین 1 کلید واژه یعنی "آموزش اسمبل گوشی های موبایل" استفاده کرد ؟

3.و ایا میتوان به جای 6 کلید واژه
آموزش اسمبل
آموزش اسمبل گوشی
آموزش اسمبل موبایل
اموزش اسمبل
اموزش اسمبل گوشی
اموزش اسمبل موبایل
نها از همین 1 کلید واژه یعنی "آموزش اسمبل گوشی های موبایل" استفاده کرد ؟

4. برای به کار بردن کیورد سایت کدوم 1 از موارد زیر مناسبتره :
آموزش باکس اسیتول,آموزش باکس اسیتولز,آموزش باکس setools,آموزش باکس سیتول
آموزش باکس اسیتول اسیتولز setools سیتول
آموزش باکس, اسیتول, اسیتولز, setools, سیتول

5.آیا به کار بردن کلید واژه ای مثل "آموزش تعمیرات تخصصی موبایل" در 3 تگ تایتل کیورد و دسکریپشن کار منطقی می باشد ؟

6.اگر کلید واژه ای مثل "آموزش تعمیرات تخصصی موبایل" داشته باشیم به ترتیب اولویت در کدام تگ بایستی قرار داد ؟

7. آیا به کار بردن کلید واژه "آموزش تعمیرات تخصصی موبایل" در چندین صفحه سایت کار درستی به حساب می آید ؟

8. تعداد دقیق این تگها چقدر میتواند باشد ؟ (برای مثال برای تگ تایتل اشاره شده به این که 65 کاراکتر اما علت اینه که 65 کاراکتر رو گوگل نشون میده پس ایا میتونه بیش تر هم باشه یا خیر و ...)

9.بهترین پیش نهاد برای چینش این 3 تگ (META-KEYWORDS-DESCRIPTION) رو میشه کسی پیشنهاد کنه . که هم جنبه آموزشی داشته و هم دوستان دیگه از اون بهره مند شوند

لینک ها توسط مدیر حذف شد

Last edited by a moderator:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
تا اونجا که هر ازگاهی داخل webmaster tools 'ه گوگل پیام میده . شما از ترکیب آخر میتونین همه کلمات رو پوشش بدین . ( سوال ۲ )
در مورد سوال اول هم فکر میکنم چون کلا کاراکتر متفاوتی هست مثل ی و ي بهتره که هر دو رو داشته باشین .
سوال چهارم هم فکر میکنم ترکیب سوم بهتر باشه . گرچه از ترکیب اول هم میتونین استفاده کنین اگر که بحث تکرار کلمات و جداسازی انگلیسی و فارسی رو نخواین رعایت کنین .

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
تا اونجا که هر ازگاهی داخل webmaster tools 'ه گوگل پیام میده . شما از ترکیب آخر میتونین همه کلمات رو پوشش بدین . ( سوال ۲ )
در مورد سوال اول هم فکر میکنم چون کلا کاراکتر متفاوتی هست مثل ی و ي بهتره که هر دو رو داشته باشین .
سوال چهارم هم فکر میکنم ترکیب سوم بهتر باشه . گرچه از ترکیب اول هم میتونین استفاده کنین اگر که بحث تکرار کلمات و جداسازی انگلیسی و فارسی رو نخواین رعایت کنین .

با تشکر از شما دوست عزیز
شاید جواب خیلی از سوالات که دادم برای خیلی از عزیزان روشن باشه
اما نکته مبهم که راجع به این مطلب هست اینه که تقریبا خیلی از عزیزان نسبت به این مساله 1 درک نسبی به این مساله اون هم به واسطه تجربه هایی که به دست اوردند دارند ؟

من خیلی در این باره تحقیق کردم . اما بعد از گذشت این همه مدت هنوز هم به 1 جواب درست که بشه به اون اطمینان کرد نرسیدم

از عزیزان خواهش میکنم که این پست رو مدنظر داشته باشند تا با ارایه تجربیات شخصی خودشون بتونیم 1 نتیجه گیری واقعی از تمامی این سوالات رو به دست بیاریم

با تشکر

rezaahmadi

Registered User
لایک‌ها
0
کاش دوستان در این باره بیشتر صحبت کنند چون برای وب مستر ها مقوله خیلی مهمیه !

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
با تشکر از شما دوست عزیز
شاید جواب خیلی از سوالات که دادم برای خیلی از عزیزان روشن باشه
اما نکته مبهم که راجع به این مطلب هست اینه که تقریبا خیلی از عزیزان نسبت به این مساله 1 درک نسبی به این مساله اون هم به واسطه تجربه هایی که به دست اوردند دارند ؟

من خیلی در این باره تحقیق کردم . اما بعد از گذشت این همه مدت هنوز هم به 1 جواب درست که بشه به اون اطمینان کرد نرسیدم

از عزیزان خواهش میکنم که این پست رو مدنظر داشته باشند تا با ارایه تجربیات شخصی خودشون بتونیم 1 نتیجه گیری واقعی از تمامی این سوالات رو به دست بیاریم

با تشکر
آخه من هردوحالت رو دیدم ! یعنی یه کلمه ترکیب بوده مثل " آسیب های اجتماعی" که هم تو سرچ آسیب رو شناسایی کرده هم تو سرچ اجتماعی رو هم تو سرچ آسیب اجتماعی ! ( البته این مثال بود ! ) ضمن این که اصولا اینجور موارد تجربی هستند و بعضا به زبان مورد استفاده هم مرتبط هست .

نتیجه گیری واقعی باید براساس تجربه و شناسایی رفتار crawler ها انجام بشه که در برابر هدف این کار ارزش کافی رو نداره . شما میتونین از کلمات به صورت مجزا استفاده کنین و ترکیب ها رو در description در کنار هم قرار بدین .

pik2pik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هم از تگ های ترکیبی استفاده کن هم جدا جدا

تو سایت google adword میتونی بهترین کی ورد هارو انتخاب کنی

سمت راست و چپ کاما ها هم یک space بزار اینجوری: کتاب , دانلود , موزیک , عکس

به سایت http://www.cubestat.com برو و اونجا وبسایتت رو وارد کن . این سایت متا تک ها رو بهتر بررسی میکنه و اگر ایرادی داشته باشه نشون میده . مثلا اگر space کاما ها رو درست نزاری همه تگ هارو یکی حساب میکنه و انگار که فقط یک تگ برای وبسایتت انتخاب کردی

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
هم از تگ های ترکیبی استفاده کن هم جدا جدا

سمت راست و چپ کاما ها هم یک space بزار اینجوری: کتاب , دانلود , موزیک , عکس

از دوستان 2 مورد بالا آیا تائید میشه ؟
من الان سایتهای بزرگی که مدعی هستند در امر سئو حرفی برای گفتن دارند رو بررسی کردم اما این سایتها (IRSEO.COM IRANSEO.COM PERSIASEO.COM) این مورد رو رعایت نکردند ؟! نهایت بعد از هر کلید واژه, و 1 فاصله قرار داده شده ؟! کدوم درسته ؟
اما جالبترنین اون KASPID.COM بود .میتونین خودتون مشاهده کنین که واقعا تگها عالی به کار برده شده در این سایت

به سایت http://www.cubestat.com برو و اونجا وبسایتت رو وارد کن . این سایت متا تک ها رو بهتر بررسی میکنه و اگر ایرادی داشته باشه نشون میده . مثلا اگر space کاما ها رو درست نزاری همه تگ هارو یکی حساب میکنه و انگار که فقط یک تگ برای وبسایتت انتخاب کردی

در رابطه با سایت من این موارد رو نشون داد :
Title: بانک اطلاعات آموزش تعمیرات موبایل گوشی|آموزش باکس|نقشه خوانی شماتیک موبایل|شگردها ترفندها عیب یابی|اس ام اس|افزایش صدا|امداد موبایل|اسمبل موبایل

Description: تعمیرات موبایل|آموزش تعمیرات موبایل|آموزش تعمیرات موبایل|نقشه های وشماتیک های موبایل

Tags: جزوه , آموزش , تعمیرات , تخصصی , موبایل , تلفن , همراه , اموزش , فلش , کردن ترفندها , شگردها , تصاویر , تعمیراتی , موبایل آموزشگاه , موبایل باکس , موبایل عیب , یابی , موبایل فایل , فلش , فارسی لوازم , وسایل

قسمت کی ورد رو اما مشخص نکرد چرا؟
منظور از قسمت TAGS چیه ؟
و ما چه بهره ای میتونیم از اون ببریم ؟
بهترین نتیجه گیری و آنالیزی که از این تگ میشه گرفت میشه توضیح بدید ؟

1 دوست پیدا میشه بهترین پیش نهاد برای چینش این 3 تگ (META KEYWORDS DESCRIPTION) رو در سایتم پیش نهاد کنه . که هم جنبه آموزشی داشته و هم دوستان دیگه از اون بهره مند شوند

منظورم اینه که در تگ کیورد , کیوردها رو مثل کیوردهایی که برای سایت من در بالا نشون داده قرار بدم و یا مثل سایت کاسپید که تگهاش رو به این صورت ok کرده :
Tags: طراحی صفحات وب , طراحی سایت , طراحی وب سایت , بهینه سازی سایت , پرتال , تبلیغات کلیکی گوگل , افزایش ترافیک وب سایت , کاسپید , تجارت اینترنتی , آمار سایت

خواهشا بهترین نظر ممکنه رو بدین تا همه از اون بهره مند بشیم

Last edited by a moderator:

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
از تمامی دوستان عذر خواهی میکنم
اما به خاطر این که تاپیک مسیر دیگه و جالب دیگه ای رو دنبال کرده
و به واسطه تغییر نام تاپیک دوستان دیگه هم به جمع ما اضافه بشن از تمامی دوستان عزیز باز هم عذر خواهی میکنم و خواهش میکنم برای ادامه تاپیک به این تاپیک با عنوان
"
::کالبد شکافی متا تگهای META-KEYWORDS-DESCRIPTION برای نتیجه گیری بهتر در گوگل ::.​
"
مراجعه بفرمائید

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
چطوری میشه کی ورد برای سایت جمع کرد ؟

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
کاراکتر متفاوتی هست مثل ی و ي بهتره که هر دو رو داشته باشین .
راستیتش من تو گوگل یه همچین مورد مشابهیو سرچ کردم هردو موردو لیست میکنه
برام عجیبه
یکیشون encoding windows arabic بیده یکیشونم utf-8 ولی گوگل به جفتشون بها میده :D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوست عزیز شما میتونی به آدرس زیر بری و در مورد کی ورد ها تحقیق کنی
https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
خب من می خوام ببینم چه کی وردهایی بیشترین تاثیر رو داره
این فقط کی ورد من رو انالیز میکنه
یه سایتی بود به اسم درجه 1 اون کی ورد هاش رو چطوری جمع کرده بود؟

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
خب من می خوام ببینم چه کی وردهایی بیشترین تاثیر رو داره
این فقط کی ورد من رو انالیز میکنه
یه سایتی بود به اسم درجه 1 اون کی ورد هاش رو چطوری جمع کرده بود؟

سوالی که پرسیدید دوست عزیز من خیلی وقت پیش در رابطه با همون تو همین انجمن دنبالش رفتم
سایت درجه 1 بنا بر اظهار دوستان از 1 اسکریپت به نام اسفایدر استفاده میکنه
اما طبق تحقیقات بیش تر متوجه شدم که اصلا از این اسکریپت استفاده نکرده و باطن اون شیوه دیگری رو پیش گرفته
این هم تاپیک مربوطخ دوست عزیز
http://www.forum.persiantools.com/t135459.html
و یا این
http://www.forum.persiantools.com/t135463.html

در رابطه با مطالعه کی وردهامیتونین به این تاپیک مراجعه بفرمائید
http://www.forum.persiantools.com/t144994.html

بالا