• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1 اتفاق عجیب!!!!

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
چندین روزه قاطی کامنتهای سایت 20 30 تا روزانه کامنت انگلیسی میاد که اولش گفتم اسپمن دیگه.واسه ی کامنتینگ کپچا گذاشتم ولی بازهم میومد چندتاشو که خوندم دیدم که هیچ کدوم هم اسپم نیستن و واقعا به مطلب ربط دارن هیچ کدوم آی پی ها هم یکی نیست که حتی ماله کشورهای مختلفه
سوال اینه که باتوجه به اینکه سایت کاملا فارسی هست و توی هیچ وبسایت انگلیسی هم تبلیغ نکردم.

جون میده واسه ی تبلیغ انگلیسی :Dچون خارجی ها واقعا واسه ی کلیک تبلیغات مرام دارن فکنم اگه سایت انگلیسی بود روزانه 200 300 کامنت میومد.و 200 300 دلار درآمدم میشد.
سوال اینه که اینااز چه طریقی وارد سایت میشن یا اصلا چطوری مطالب سایتو میفهمن.کلا این پدیده ی عجیبی نیست؟؟؟؟

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
چندین روزه قاطی کامنتهای سایت 20 30 تا روزانه کامنت انگلیسی میاد که اولش گفتم اسپمن دیگه.واسه ی کامنتینگ کپچا گذاشتم ولی بازهم میومد چندتاشو که خوندم دیدم که هیچ کدوم هم اسپم نیستن و واقعا به مطلب ربط دارن هیچ کدوم آی پی ها هم یکی نیست که حتی ماله کشورهای مختلفه
سوال اینه که باتوجه به اینکه سایت کاملا فارسی هست و توی هیچ وبسایت انگلیسی هم تبلیغ نکردم.

جون میده واسه ی تبلیغ انگلیسی :Dچون خارجی ها واقعا واسه ی کلیک تبلیغات مرام دارن فکنم اگه سایت انگلیسی بود روزانه 200 300 کامنت میومد.و 200 300 دلار درآمدم میشد.
سوال اینه که اینااز چه طریقی وارد سایت میشن یا اصلا چطوری مطالب سایتو میفهمن.کلا این پدیده ی عجیبی نیست؟؟؟؟

واس من که خیلی کامنت انگلیسی میاد با توجه به اینکه موضوع سایت گرافیکیه

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
واس من که خیلی کامنت انگلیسی میاد با توجه به اینکه موضوع سایت گرافیکیه

از قضا مال منم گرافیکه کلی روزانه کامنت های انگلیسی دارم هر روز میشینم میخونمشون :D گاهی اوقات تذکرات جالبی هم بینشون پیدا میشه تذکراتی برای بهتر شدن سایت

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
اسپم نبودنشون تعجب برانگیزبود واسم ولی گویا عادی هستش.مرسی از دوستان

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
اسپم نبودنشون تعجب برانگیزبود واسم ولی گویا عادی هستش.مرسی از دوستان

آره سایت نسخه انگلیسی هم داشت نونمون تو روغن بود برا کاربر انگلیسی زبان

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
آره سایت نسخه انگلیسی هم داشت نونمون تو روغن بود برا کاربر انگلیسی زبان

آره والا.یا اینکه خیلی بیکارن یا واقعا از مطالب سایت استفاده میکنن و شعورشون بهشون اجازه نمیده همینطور دانلود کنن و برن..:D

beнnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میزنن تو گوگول ترنسلیت حتما بندگان خدا :D

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
اینا احتمالا اسپم های پیشرفته و هوشمند هستن!

خودم هم به همین نتیجه رسیدم.ولی جدا باید بیکارباشه اسپم ارسال کنه.اونم غیرهدفمندش(بک لینک .....)
بیشترشون هم ماله برزیل هستن.کل خیلی خوشحالن:D

دوستان راههای متوقف کردنش چی هست؟من که هرکاری کردم بی فایده بود.کپچا هم جواب نداد.واسه ی همین موندم اینا اسپم باشه
راهنمایی کنید
مرسی پیشاپیش

بالا