• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1 سخت افزار و 1 نرم افزار کار موبایل، برای کار احتیاج به مکان داریم!

sub_zero_m

Registered User
لایک‌ها
54
با عرض سلام

قصدم از ایجاد این تاپیک این بود که من و دوستم که یکیمون نرم افزار کار و یکی سخت افزار کار موبایل هستیم به دنبال جایی برای کار میگردیم اما هنوز موفق نشدیم و این تاپیک رو به خاطر همین ساختم.

اولویت اولمون اجاره یک مغازه هر چند کوچیک در یک جای پر رفت و آمد و با یک قیمت پایین هستش. حدود 15-20 میلیون سرمایه برای مغازه داریم.

کار هر دو مون در سطح بالا هستش و دوستم سابقه تعمیرات آمپلی فایر رو داشته و در کار خودش استاد شده بود و تعداد زیادی مشتری دائمی برای خودش داشته بود و حالا میخواد وارد این تخصص بشه.

من که نرم افزار هستم تقریبا تمام کارهای ممکنی که برای تعمیر گوشی به روش نرم افزاری هست رو بلدم و انگلیسی و فهمم از مطالب مربوط به موبایل در تمام ضمیمه هاش خوب و قویه چه در گوشی های اندروید، چه iOS. مسائلی مثل روت و S-OFF و Unlock Bootloader برای اندروید و Jailbreak و توییک سیدیا و ساخت Apple ID و برنامه بدون جیلبریک و غیره برای آیفون..

اولویت دوممون هم استخدام در یک مغازه در خصوص تخصصمون یعنی من نرم و دوستم سخت افزار هستش.

این شماره تماس من : 09333224330
و دوستم : 09196219164

اگر کسی پیشنهادی برای ما در این مورد داشت، ممنون میشم در همین تاپیک یا به صورت تلفنی به ما اطلاع بده!

با تشکر!

بالا