• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

11 دلار جایزه?????!!!!!!!!

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
سلام دوستان
سایتی که معرفی میشه شش زبان را پشتیبانی میکنه بلافاصله بعد ثبت نام ده دلار به اکانتتون واریز میشه و نرم افزار مخصوص سایت را دانلود کرده و اجرا میکنید و روزانه کافیه میل های اون خونده بشه البته با دانلود و اجرای برنامه که حاوی هیچ گونه بدافزاری نیست یه دلار دیگه هم به اکانتتون اضافه میشه. البته با ورود به سایت روی پرچم امریکا کلیک کنید تا زبان انگلیسی انتخاب بشه
http://www.ermail.com/link/jJm7AVaY...ail.com/link/jJm7AVaYlja7l7lN2lX77NYjXY7m2CX2

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام دوستان
سایتی که معرفی میشه شش زبان را پشتیبانی میکنه بلافاصله بعد ثبت نام ده دلار به اکانتتون واریز میشه و نرم افزار مخصوص سایت را دانلود کرده و اجرا میکنید و روزانه کافیه میل های اون خونده بشه البته با دانلود و اجرای برنامه که حاوی هیچ گونه بدافزاری نیست یه دلار دیگه هم به اکانتتون اضافه میشه. البته با ورود به سایت روی پرچم امریکا کلیک کنید تا زبان انگلیسی انتخاب بشه
http://www.ermail.com/link/jJm7AVaY...ail.com/link/jJm7AVaYlja7l7lN2lX77NYjXY7m2CX2
اسکم

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
هر ایمیل ۵۰سنته . این سایت اینطور که نوشته رفرنسش چند موسسه بزرگ مثل شرکت اکسیژن -یونیسف و.... است.

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
یوسف جان از کجا فهمیدی اسکمه

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
یوسف جان دلیل پشتیبانی خوب با چند زبان و چند ارگان مهم گفتم ولی نگفتم پرداختی داشتم. یعنی هنوز نرسیدم اگه برسم پرداخت کنن اعلام میکنم.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یوسف جان دلیل پشتیبانی خوب با چند زبان و چند ارگان مهم گفتم ولی نگفتم پرداختی داشتم. یعنی هنوز نرسیدم اگه برسم پرداخت کنن اعلام میکنم.
مهم نتیجس اگه گرفتی استقبال میشه اونوقت حرفمو پس میگیرم فعلا

بالا