Penet
کاربر تازه وارد
سلام
برای راه اندازی مجدد وبسایت موزیک ( رپ و پاپ ) خودم نیاز به سرمایه دارم ...
1 میلیون و 200 هزار تومان برآورد کردم ...
270 هزار تومان برای هاست
40 هزار تومان برای 5 عدد دامین ...
300 هزار تومان قرار داد با یک سایت مطرح که آهنگ هایی که بروز می کنه رو بدون تگ ( تبلیغات ) به سایت ما هم بده ....
300 هزار تومان برای یک مدیر که در 3 ماه اول فعالیت بسیار بالایی داشته باشه ( روزی 10 پست - ماهی 100 تومان )
200 هزار تومان - هزینه ی تبلیغات در 5 سایت معروف در زمینه ی موسیقی به مدت 2 ماه ( هر سایت ماهی 20 تومان )
100 هزار تومان - تاسیس فروشگاه برای فروش آرشیو های موزیک با تحویل درب منزل ( سیستم پارس پیک - 5 % سود از هر فروش )
===============
جمعش می شه 1 میلیون و 210 هزار تومان ....
که من قراره ماهی 120 هزار تومان برای 2 سال به شما پس بدم ... که می شه 2 میلیون و 880 هزار تومان
------------------------------------
و اما نحوه ی درآمد زایی سایتمون :
1 - از همون هفته ی دوم یا سوم راه اندازی سایت ... از خوانندگاه تازه کار و غیر معروف برای هر آهنگی که از اونا در سایتمون قرار بدیم 25000 تومان می گیریم ( من چند تا استدیو آشنا دارم از این جهت مطمئنم که درآمد فوری بالا می ره )
پس حداقل اگه از 8 نفر آهنگ بگیریم در ماه می شه ماهی 200 هزار تومان ...
2 - فروشگاه سایت هم از فروش محصولاتش می شه ماهی 100 هزار تومان به بالا درآمد داشت ...
پس بازگشت پول 100 % تضمین شده است ...
قرار داد هم اگه مایل بودید می بندیم با همدیگه ...
ارتباط با من :
آی دی یاهوی من :
Ali_faryadha_2
تلفن های تماس :
http://************/files/s0mr991qlendh6j8xr93.jpg
منتظرم ...
برای راه اندازی مجدد وبسایت موزیک ( رپ و پاپ ) خودم نیاز به سرمایه دارم ...
1 میلیون و 200 هزار تومان برآورد کردم ...
270 هزار تومان برای هاست
40 هزار تومان برای 5 عدد دامین ...
300 هزار تومان قرار داد با یک سایت مطرح که آهنگ هایی که بروز می کنه رو بدون تگ ( تبلیغات ) به سایت ما هم بده ....
300 هزار تومان برای یک مدیر که در 3 ماه اول فعالیت بسیار بالایی داشته باشه ( روزی 10 پست - ماهی 100 تومان )
200 هزار تومان - هزینه ی تبلیغات در 5 سایت معروف در زمینه ی موسیقی به مدت 2 ماه ( هر سایت ماهی 20 تومان )
100 هزار تومان - تاسیس فروشگاه برای فروش آرشیو های موزیک با تحویل درب منزل ( سیستم پارس پیک - 5 % سود از هر فروش )
===============
جمعش می شه 1 میلیون و 210 هزار تومان ....
که من قراره ماهی 120 هزار تومان برای 2 سال به شما پس بدم ... که می شه 2 میلیون و 880 هزار تومان
------------------------------------
و اما نحوه ی درآمد زایی سایتمون :
1 - از همون هفته ی دوم یا سوم راه اندازی سایت ... از خوانندگاه تازه کار و غیر معروف برای هر آهنگی که از اونا در سایتمون قرار بدیم 25000 تومان می گیریم ( من چند تا استدیو آشنا دارم از این جهت مطمئنم که درآمد فوری بالا می ره )
پس حداقل اگه از 8 نفر آهنگ بگیریم در ماه می شه ماهی 200 هزار تومان ...
2 - فروشگاه سایت هم از فروش محصولاتش می شه ماهی 100 هزار تومان به بالا درآمد داشت ...
پس بازگشت پول 100 % تضمین شده است ...
قرار داد هم اگه مایل بودید می بندیم با همدیگه ...
ارتباط با من :
آی دی یاهوی من :
Ali_faryadha_2
تلفن های تماس :
http://************/files/s0mr991qlendh6j8xr93.jpg
منتظرم ...
Last edited: