hamidgame
Registered User
- نوشتهها
- 271
- لایکها
- 66
دوستان همونطور که میدونین با ساخت اکانت استلار شما 125 استلار رایگان دریافت میکونین . اون 125 استلار اگه نخواین با استلار کار کنین براتون بی ارزش هست و همینطور تو اکانتتون خاک میخوره . بنده اینجا آموزش ساخت اکانت استلار و دریافت 125 تای اون رو میدم بعدش اون 125 تا رو به قیمت هر استلار 0.005 دلار که 125 تاش معادل 66 سنت میشه میخرم.
برای تایید حسابتون حتما از نام کاربری hamidgame استفاده کنین.
بعد اینکه اکانتتون فعال شد و حسابتون 125 استلار شارژ شد کافیه اونو به حساب hamidgame واریز کنین و اکانت PerfectMoney خودتون رو بزارین. بیت کوین در صورت موجود بودن در حسابم با استلار معاوضه میشه.
با اینکار شما 66 سنت رایگان گیرتون میاد که برای این مقدار باید چند روز توی سایت های کلیکی به صورت رایگان فعالیت کنین تا بهش برسین .
خرید من از شما بر اساس قیمت لحظه ای استلار خواهد بود.
تنها شرط معامله اینه که اکانت خود را با ارسال 25 استلار به حساب hamidgame فعال کنید.
دقت کنید استلار به تعداد محدود نیاز دارم :
اول برای ساخت اکانت استلار به این قسمت برین. برای تایید حسابتون حتما از نام کاربری hamidgame استفاده کنین.
بعد اینکه اکانتتون فعال شد و حسابتون 125 استلار شارژ شد کافیه اونو به حساب hamidgame واریز کنین و اکانت PerfectMoney خودتون رو بزارین. بیت کوین در صورت موجود بودن در حسابم با استلار معاوضه میشه.
با اینکار شما 66 سنت رایگان گیرتون میاد که برای این مقدار باید چند روز توی سایت های کلیکی به صورت رایگان فعالیت کنین تا بهش برسین .
خرید من از شما بر اساس قیمت لحظه ای استلار خواهد بود.
تنها شرط معامله اینه که اکانت خود را با ارسال 25 استلار به حساب hamidgame فعال کنید.