• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

129 Premium Account For Rapidshare !!

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
You have requested the file AccRa129.zip (1430 KB)
This file has been downloaded 51 times already

نتیجه اخلاقی :
1-دانلود نکنید pass ها همه عوض شدن
2-سحر خیز باش تا کامروا شوی:happy:

البته من بعید میدونم همه این تعویض پسوردها کار برو بچز اینجا باشه بالاخره تو نت همه فعال هستند !!:lol:

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
ْره بابا تائيد ميشه ..........يه راهنمايي كنيد اين اكانت ها رو از كجا گير مياريد ......ما كه نمي تونيم استفاده كنيم:cool: :( :eek: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
باید همشو چک کنی آقا دیجیتال با 5 تا اولی چک کردن زود نا امید نشو برنامه رپید گت داخلش گذاشتم واسه این که سریع چک کنید

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از digital_teh :
You have requested the file AccRa129.zip (1430 KB)
This file has been downloaded 51 times already

نتیجه اخلاقی :
1-دانلود نکنید pass ها همه عوض شدن
2-سحر خیز باش تا کامروا شوی:happy:

البته من بعید میدونم همه این تعویض پسوردها کار برو بچز اینجا باشه بالاخره تو نت همه فعال هستند !!:lol:

در ضمن اگه می بینی با اکانت دادن من و اینکه تو گیرت نمی یاد ، قرار ه همیشه نتایج اخلا قی بگیری و مسخره یا توهین کنی ، من دیگه اکانت مجانی نمی زارم تا تو ناراحت نشی

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
از اینجا
to_clue.gif
http://rapidshare.de/cgi-bin/freeaccount.cgi

عرض چند دقیقه همش تموم میشه

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
حامد جان دستت درد نکنه ، ولی نمیدونم هر چند تاشو که چک میکنم رپید قفل میکنه و میزنه خیلی incorrect pass زدید یکساعت دیگه دوباره چک کنید ، بازهم ممنون هستم

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hamed_mp :
در ضمن اگه می بینی با اکانت دادن من و اینکه تو گیرت نمی یاد ، قرار ه همیشه نتایج اخلا قی بگیری و مسخره یا توهین کنی ، من دیگه اکانت مجانی نمی زارم تا تو ناراحت نشی

حامد جان اصلا نه قصد توهین نه مسخره کردن هیچ چیزی نبوده ، من از نتیجه گیری اخلاقیم منظورم این بود تو نت (یا هر جای دیگه ) هر کی زود تر بدوه زودتر به مطلوبش میرسه ، و اگه شما برداشت دیگه ای داشتید من همین جا عذر خواهی میکنم ، خدای نخواسته اینجا که شمایا هر کس دیگه ای بدون هیچ چشمداشتی اطلاعات میگذاره ما طلب کار نیستیم که هیچ ، ممنونش هم هستیم . باز اگه با این دید ریپلی منو بخونید اگه دیدید واقعا توهینی بوده شخصا دیلتش میکنم :lol:

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي بابا. عجب وضعيه ها

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من يه دونه اکانتشو کله ي سحر موفق به استفاده شدم (دستتون درد نکنه، خيلي لذت بخش بود ^_^) و با همين رپيد گت گرفتمش ولي ديدم سرعت دانلودم انگاري با اين خيلي کمه گفتم شايد اگه تو سايت اصلي برم و از اونجا لاگ اين کنم بهتر باشه و فقط براي 1 ثانيه لاگ آوت کردم و ديگه خدا بيامرزه اون اکانت رو!!! ههر چي کردم نشد، آخر سرم ديدم ميگه شما خيلي پسورد اشتباهي وارد کرديد، يکساعت ديگه سعي کنيد! ولي نشون به اون نشوني که ديگه هيچ چي نصيبم نشد.

بفرماييد، من بچه ي خوبي بودم و پسوردشو عوض نکردم ولي تو همون يه ثانيه يکي رو هوا زدش و برد و در اولين قدم هم پسوردشو عوض کرد که من ديگه سرم بي کلاه موند. من که ازش نمي گذرم ~_^

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از digital_teh :
حامد جان اصلا نه قصد توهین نه مسخره کردن هیچ چیزی نبوده ، من از نتیجه گیری اخلاقیم منظورم این بود تو نت (یا هر جای دیگه ) هر کی زود تر بدوه زودتر به مطلوبش میرسه ، و اگه شما برداشت دیگه ای داشتید من همین جا عذر خواهی میکنم ، خدای نخواسته اینجا که شمایا هر کس دیگه ای بدون هیچ چشمداشتی اطلاعات میگذاره ما طلب کار نیستیم که هیچ ، ممنونش هم هستیم . باز اگه با این دید ریپلی منو بخونید اگه دیدید واقعا توهینی بوده شخصا دیلتش میکنم :lol:

خواهش می کنم دیجیتال جان ، همینطوره که تو میگی باید خیلی سریع عمل کرد

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
آقا از نظر من این قدر جیمز باند بازی نداره که
هر کسی خواست یک pm به شما بده و شما هم یک uesr و pass یه اون بدید
بهتر از اینه که همه اکانت ها به باد برن
حالا شما اگه اکانت گیرت اومد یک دونه به من بده

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
این سایت هیچ مشکلی نداره احتمالآ شما به URL دقت نکردین !

کد:
http://khongbiet.com/rapidshare

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
آقا برای استفاده از سایت rapidshare دیگه لازم نیست سراغ برنامه برید یا اکانت بخرید یه سری به این سایت بزنید 100% رایگان است و خیلی خوب کار می کنددر واقع فقط لازم است شما لب تر کنید همه کار ها را خودش انجام می دهد

http://d2174856.u54.securedc.com

البته تو این جا توضیح داده شده است

http://freerapid.blogspot.com

موفق باشید

دستت درد نکنه میریم تست کنیم ببینیم کار میکنه یا نه

بالا